Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba diena

Buvau kažkaip pametusi Supermama's, o ir ne galvojau, kad kažkas dar čia rašo ax.gif Tikrai maniau, kad į Facebook'ą persikėlėte visos rolleyes.gif
Atsakyti
O, Daidute, šimtas metų ! Mažai čia mūsų beliko, bet ir fb mažai kas beparašo. Nebent kokia rimta priežastis. Kiekviena gyvena savo gyvenimą.
Nepasižiūrėjau į pasą, užmiršau kiek man metų, palaksčiau vienplaukė norėdama nupaveiksluoti gražių žiemos vaizdų, dar į parduotuvę, ir turiu dovanėlę- pradžioj tik temperatūrą, dabar temperatūra nukrito bet išlindo sloga ir kosulys ax.gif blink.gif O atrodo tik trumpam ir nesušalau, Tai dabar daugiau namie, tik kasdienė gyvulių ruoša, melžimas ir vėl į trobą. Mb operacija nelabai pavyko. Regėjimas kaip ir atsistatė, bet vyzdys paėjo link nosies. Manau kad taip neturėtų būti , bet yra kaip yra. Buvom dar po to Klaipėdoj, siuntė per kelis kabinetus, paguodė kad reikia laiko. Regėjimas pagerėjo , bet daugiau nieko. O kiti, sako, gerai mato tuoj nuėmus tvarstį.
Atsakyti
Daidute,nepabėk,mes čia šildomės jaukiai.Pasvajojame susibėgti,MamaEgė organizuoja,aš kviečiu vyno degustacijai. ax.gif
https://www.part.lt/...996d230f736.jpg
Vakar užsiėmiau,turėjau ką veikti.Dar mažiuką reikia pagaminti ant staliuko terasoje.Patinka tokie darbeliai.
Šiandien dar kepiau meduolių.Praeiti jau išdalinti,dar mažoji vežasi savaitgalį į Londoną draugei.Reikėjo ir prieskonius išbandyti naujus,šiek tiek padauginai gvazdikėlių,kvepiančių pipirų,bet už tai ne labai saldu,cukraus vos vos,medus pagrindas.Medaus turime net per daug.MB užsisakė midui medžiagų,bandysime. mirksiukas.gif
Bangele,Brangiausiam sveikatos.Man rytais kol išsimarkstau akį skauda,vasarą buvau į šaką išsidūrųsi,tai dabar rytais toks nemžas skausmas kol išsimarkstau.Reiktų pasirodyti okulistui,kol neapakau.Kažkas negerai vsitiek ten. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Daidute @ 2023 11 28, 15:32)
Laba diena

Buvau kažkaip pametusi Supermama's, o ir ne galvojau, kad kažkas dar čia rašo  ax.gif  Tikrai maniau, kad į Facebook'ą persikėlėte visos  rolleyes.gif

Daidute, kaip smagu, kad užsukai wub.gif mes čia tik kelios ir tai Ingridos dėka. Ingrida visą laiką su pusryčiais mūsų grįžtančių laukia wub.gif Kaip tau sekasi?

QUOTE(bangelee @ 2023 11 28, 16:04)
O, Daidute, šimtas metų ! Mažai čia mūsų beliko, bet ir fb mažai  kas beparašo. Nebent kokia rimta priežastis. Kiekviena gyvena savo gyvenimą.
Nepasižiūrėjau į pasą, užmiršau kiek man metų, palaksčiau vienplaukė norėdama nupaveiksluoti gražių žiemos vaizdų, dar į parduotuvę, ir turiu dovanėlę- pradžioj tik temperatūrą, dabar temperatūra nukrito bet išlindo sloga ir kosulys ax.gif  blink.gif O atrodo tik trumpam ir nesušalau, Tai dabar daugiau namie, tik kasdienė gyvulių ruoša, melžimas ir vėl į trobą. Mb operacija nelabai pavyko. Regėjimas kaip ir atsistatė, bet vyzdys paėjo link nosies. Manau kad taip neturėtų būti , bet yra kaip yra. Buvom  dar po to Klaipėdoj, siuntė per kelis kabinetus, paguodė kad reikia laiko. Regėjimas pagerėjo , bet daugiau nieko. O kiti, sako, gerai mato tuoj nuėmus tvarstį.

Man čia kažkaip jaukiau buvo negu skype ar fb ax.gif

Sveikatos jums abiems wub.gif aš jau irgi vis dažniau prisimenu, kad 18-ka seniai buvo.... jau ir paltas ilgas, ir batai geri žieminiai, ir apsirengimas kiek kitoks. Nors lauke visai nedaug būnu, vis su mašina. O seniau vis nešalta buvo....

QUOTE(IngridaB @ 2023 11 28, 16:42)
Daidute, nepabėk,mes čia šildomės jaukiai. Pasvajojame susibėgti, MamaEgė organizuoja, aš kviečiu vyno degustacijai. ax.gif

Vakar užsiėmiau,turėjau ką veikti.Dar mažiuką reikia pagaminti ant staliuko terasoje.Patinka tokie darbeliai.
Šiandien dar kepiau meduolių.Praeiti jau išdalinti,dar mažoji vežasi savaitgalį į Londoną draugei.Reikėjo ir prieskonius išbandyti naujus,šiek tiek padauginai gvazdikėlių,kvepiančių pipirų,bet už tai ne labai saldu,cukraus vos vos,medus pagrindas.Medaus turime net per daug.MB užsisakė midui medžiagų,bandysime. mirksiukas.gif
Bangele,Brangiausiam sveikatos.Man rytais kol išsimarkstau akį skauda,vasarą buvau į šaką išsidūrųsi,tai dabar rytais toks nemžas skausmas kol išsimarkstau.Reiktų pasirodyti okulistui,kol neapakau.Kažkas negerai vsitiek ten. ax.gif

Ingrida, tavo kvietimu pas tave renkamės, aš tai tik žinios platintoja topsecret.gif Daidute, ar prisijungsi? Tau ne tiek toli būtų.

Ingrida, labai gražus vainikas wub.gif man reikės darbe papuošti jau, o namuose dar palauks...
Atsakyti
Labas rytas.
Man irgi supermamose jaukiau nei fb.
Fb paskaityti daug informacijos,bet bendrauti,man ten oficialu labai. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Ingrida, su gražuolės Urtytės gimtadieniu jus abudu wub.gif 4u.gif

Su žiemos pradžia wub.gif
ir vėl savaitės nebėra.... doh.gif ką čia savaitės, metų nebėra.... irnesakyk.gif pralėkė su vėjeliu doh.gif

ryt renkamės su draugais, cepelinų balius. Susiperkam viską ir nuo pat pradžių viską patys gaminam. Kas bulves skuta, kas tarkuoja spaudžia, kas paskui juos lipdo. Kaip ir kiekvienas turi kuo užsiimti. O per tą laiką kalboms nebūna pabaigos.... friends.gif gossip.gif gossip.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Įsivaizduoju MamEgle,kaip faina susibėgti. wub.gif Skanių cepelinų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Daidute, kaip smagu, kad užsukai wub.gifmes čia tik kelios ir tai Ingridos dėka. Ingrida visą laiką su pusryčiais mūsų grįžtančių laukia wub.gifKaip tau sekasi?

Man čia kažkaip jaukiau buvo negu skype ar fb ax.gif

Daidute, ar prisijungsi? Tau ne tiek toli būtų.

Atsakyti