Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2023 10 20, 07:49)
Na nežinau šaltoka turėtų būti MamEgel,mb?Nors žada atšilimą šiek tiek.Mes tai pasikūrename,visai šilta.Ryte prakuriu,paskui po pietų. mirksiukas.gif

ir man taip atrodo, kad šalta turėtų būti hmm.gif per vasarą taip ir nepabandėm kaip krosnys veikia, ar kaminai tvarkingi, tai ir pasikurti nėra kaip, tiksliau baisu, kad neužsidegtų kaminas ar smalkių neprisirinktų topsecret.gif

Kažkoks peršalimas kabinasi, reikės kokių vitaminų papildomai pagerti. Jaučiu, kad nuo mūsų naujosios šildymo sistemos mūsų naujajame pastate hmm.gif reiks pabandyti palaikyti langą atidarius, nes kitu atveju mes čia ir marinuojamės visi tuose pačiuose mikrobuose, be jokio vėdinimo topsecret.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip savaitgalis?Nuobodžios dienos. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

abidvi dienas pralijo ir prabuvau namie topsecret.gif jau seniai tiek daug namuose nebuvau doh.gif Mama neišleido doh.gif hihihi.gif labai kosulys baisus, tai abidvi dienas gydė, šiandien jau geriau, bet dar vaistus geriu. O ir lijo kiaurai tas dienas, sekmadienį tai gal ir prašvitę nebuvo, kaip buvo tamsu doh.gif 4.00 val. popiet jau šviesą jungiau, nes kambaryje tamsu buvo. Gal ir būčiau sugalvojus kur nuvažiuoti (padangų ir ratlankių naujų reikia), bet atidėjau šiai dienai paieškas.
Atsakyti
Pas mus tai pakenčiamas savaitgalis buvo. Šeštadienį iki pietų nelijo, tai pasodinau žieminius česnakus i žieminius svogūnus. Po pietų lijo, tiesiog pražliaugė iki pat vakaro. Sekmadienį nelijo, bet buvo visą dieną miglota. Tai po pietų aplankėm mano brolio šeimą, pasikalbėjom, maloniai praleidom laiką. Kai važiavom tai matėm , kad labai pas mus šlapia, apsemtos pakelės, žiemkenčiai, pievos. Na ne Anglijos vaizdai, bet , jei ilgiau vanduo pastovės, tai pasėliai tose vietose žus. O važiavom netoli, 30km, į to pačio rajono kitą pakraštį, prie pat Latvijos sienos. Šiandien irgi nelijo, šilta, nusiroviau visas nušalusias vienmetes gėles, išsikasiau kardelių, galtonijų svogūnėlius. Ir visi didieji darbai kaip ir padaryti jau. Liko prie namų suarti dirvą, bet reikės laukti kol pradžius, ir nugrėbti lapus sode. Bet jie dar ant medžių. Knygą paskaitau, einu į biblioteką filmų žiūrėti, nepatogus kinas programa, o megzti ką nors kol kas dar nekyla noras ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Aš skarą pradėjau,ilgalaikį mezgimą.O šiaip tarpuose kojines mezgu. ax.gif
Dar vis atsiranda remonto darbų.Po truputi rastus dažome kambario.Dar pagrybauju,vakar buvau pušų šakų,į tokius krūmynus.Parsivežiau pusę krepšo kazlėkų. mirksiukas.gif Šiandien gražus oras,miškan pavažiuosiu pasivaikščioti,nors jau ir atsisveikinau,kaip mb juokiasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pila pas mus ir dieną, ir naktį. Bet gal gi prūde vandens padaugės, bus žuvytėms šviežio vandenuko hmm.gif O ryte dar ir snaigių pasirodė. Bet tai nors kitą savaitę būtų orai kaip reikiant, nereikėtų per lietus/šalčius važinėti. Kaip pas mus orai? Ar neužsnigo?

Niekaip neprisiruošiu knygą paimti paskaityti doh.gif ir skaityklę turiu, ir popierinių, bet vis laiko nerandu. Reiktų susikaupti ir vėl grįžti prie skaitymo kažkaip.

Mūsų jau ir giminių vis mažiau lieka, vis mažiau pas ką užsukti. Iš sesių/brolių tik mano sesė, MB brolio jau nėra, kaip ir jo tėvų, tetos/dėdės taip pat palengva jau išeina, aplankom kapelius, tik žvakutes uždegdami jų atminimui verysad.gif Kaip pasižiūri atgal kokia giminė plati ir šauni buvo, kiek visokių susitikimų, nutikimų. Ir gaila praleisto laiko, kad nepašnekinta, apie daug ką nepaklausta.....

Atsakyti
Labas rytas.
Vakar pirtį pasikūrenome,bent senus kalus pakaitinome. ax.gif Kai toks oras,labai geri. mirksiukas.gif
Šiandien vieną puokštę reikia pabaigti vėlynėms.Skambino senos klientės puokščių visoms atsakiau.Kažkaip mažai prisidžiovinau sausiukų visokių.Vienai tik pažadėjau.Užtenka giminėms prigaminu. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kai toks oras tikriausiai gerai pirtis, bet man visai jos nepatinka schmoll.gif ir niekada jų nemėgau topsecret.gif MB mėgsta, tai kai yra proga eina, aš arba baseine pabūnu, arba šiaip su kuo pabendrauju.

Mes savaitgalį gal Vilniaus kapus aplankysime, o lapkričio 1 d. į Alytų važiuosim. MB turės 5 dienas laisvas, man penktadienį į darbą reikės. Dar nuomininkus reikia apvažiuoti, sutartys baigiasi spalio mėn., reikia naujas pasirašyti naujas ir priduoti į Registrų centrą. Tai dar ir valdiško darbo yra.
Atsakyti