Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba diena,

mūsų savaitgalis Vilniuje, parduotuvės, kapinės, giminės. Bet labai jaukūs ir šilti susitikimai buvo wub.gif Penktadienį į komandiruotę visai savaitei. Pratęsiu gražųjį rudenį dar savaitei.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Kur MaEgle,komandiruotė?
Jaučiu šiandien pradėsiu rinkti obuolius sultims.Ketvirtadienį akcija morkoms lidle,reiks porą-trejetą maišų paiimti su obuoliais pamaišyti sultims. ax.gif
Vakar ryte buvau miškan nulėkųsi apstojo dygimas,bet raudonikių šiek tiek radau.Vietoje mankštos prasilėkiau,su burokėliais žiemai uždariau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Į Uzbekiją skrendu savaitei. Turim projektą su uzbekais, jau į pabaigą, uždarymo renginys, konferencija ir dar kokia pažintinė ekskursija. Šį kartą Ferganos pusė Uzbekijoje.

O aš likau be sulčių šiais metais doh.gif nu kaip man smegenys nesuvirino, kad surinkti obuolius ir nuvežti sulčių išspausti mastau.gif doh.gif šitiek obuolių sode, kriaušių galybės buvo, juk galima buvo tiek prispausti, tuo labiau, kad ir MB labai tokias sultys mėgsta. Na, liks kitiems metams (jeigu nepamiršiu hihihi.gif) O gal dar spėsim kažkiek parinti kai grįšiu hmm.gif bus matyt pagal orus kokia situacija.
Atsakyti

Labas rytas.
Miegota porą valandų,tabletė ir nepadėjo.
Stačiau,grioviau.Per daug rūpeščių matyt? ax.gif Statybos,draudimas,dar mb neišeina išsiūsti prašymo dėl mašinos po krušos nuostolių,teko padėti.Nepriklausomas ekspertas apžiūrėjo,savivaldybė žada kažkiek sumokėti. ax.gif Su draudimu toliau kovojame.
Šiandien į miestą,ten servizą reikia dar tvarkyti,sienas dažyti.
Sodybos name pradėjau lubas pinoteksinti.Laukia sienos. blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Šiandien sultims vežame obuolius su morkomis.Kuopsime rūsį,o bože kiek ten vežimo.Važiuosime su autobusu. bigsmile.gif
Šiandien dar Ignė išvažiuoja su savo mašina su drauge po Švediją,Daniją,Vokietiją.Lenkiją.Grįš tiesiai į mano gimtadienį.Man neramus gyvenimas,kai su mašina. ax.gif
Gražios dienos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

iš tų rūsių/garažų/sandėliukų visada tiek "turto" vardu "gal kada prireiks" būna, kad paskui sunkvežimio reikia jį išvesti doh.gif doh.gif

Man paskutinėmis prieš kelionę dienomis tiek darbų susikaupė doh.gif vos spėju viską. O dar lauktuvės nesupirktos. Dar nevešiu, bet yra keli žmonės kuriems norisi ką nors nuvežti hmm.gif
Atsakyti

Labas rytas.
MamaEgle,sėkmingo skrydžio.
Kaip aplinkui serga.Pasisaugok.Sūnus grįždamas iš Serbijos,pasigavo kažkokį virusą,įtaria lėktuve,priešais kosėjo.Šį savaitgalį turi bilietus į Kroatiją su draugais į kalnus,bijo,dėl ligos.Tempertaūros nėra. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 rugsėjo 2023 - 07:10
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2023 09 29, 07:07)
Labas rytas.
MamaEgle,sėkmingo skrydžio.
Kaip aplinkui serga.Pasisaugok.Sūnus grįždamas iš Serbijos,pasigavo kažkokį virusą,įtaria lėktuve,priešais kosėjo.Šį savaitgalį turi bilietus į Kroatiją su draugais į kalnus,bijo,dėl ligos.Tempertaūros nėra. blink.gif

Ačiū, Ingrida wub.gif saugotis reikės topsecret.gif dabar du skrydžiai, grįžtant vėl tiek pat. Į ten skrendant dar per naktį (7 valandas) Stambulo oro uoste būti. Toks pats sunkiausias metas, kai labiausiai norisi miego doh.gif Gal pavyks kiek nusnausti laukiant skrydžio, o jei ne tai skrendant pamiegosiu. Ryt Taškente turime viešbutį iki sekmadienio, tai pailsėsiu. Viešbutis žinomas, tai nebus sunku. Dar ir baseinas yra, bus proga išsimaudyti (senokai baseine buvau, reiks grįžus vėl pradėti lankyti topsecret.gif), o sekmadienį toliau važiuosim. Stengsiuosi prisijungti ir parašyt, o foto bus FB.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Vakar mažoji užsukųsi buvo,pasisedėjome šiek tiek.Oras jau rudeniškas.MamaEgle mėgaukis dar šiluma? wub.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Mes vakar jau pasikūrenome,maloniau. wub.gif
Atsakyti