Labas
QUOTE(IngridaB @ 2023 09 16, 07:11)
Labas rytas.
MamaEgle pasakok,ką matei Ventės Rage?Paukščiai išskrenda?Nebuvau buvųsi,prieš kelis metus Petriukas susorganizavo mūsų giminę nuvažiuoti tenai,visi trys vaikai,mano mama,sesė.Su nakvyne Karklėje,dieve kaip buvo linksma,paskui nuo Ventės Rago pajūriu.
QUOTE(IngridaB @ 2023 09 18, 07:51)
Labas rytas.
Na kaip kelionė MamEgle?Man atrodo patiko?
Šiandien malkas pjausime ko gero.
Mano Petriukas šiandien į Serbiją išskrido,atdaro naują biurą.Nemažai serbiečių dirba,jau ir į LT buvo atvažiavę į įmonės balių.Iš to krašto dar Juodkalnijos nemažai žmonių dirba.Jau net biurą reikia atidaryti.
Labai patiko

Ir paukščius palydėjom (gyvenom keli km nuo Ventės Rago ant marių kranto, tai pro mus paukščiai skrido), buvome ir pačiame Ventės Rage, neskubėdami apvaikščiojom, viską apžiūrėjom, tada dar iš Mingės laivu kelias valandas plaukiojom, buvo Rusnės saloje, Aukštumalos pelkės pažintiniu taku praėjome (labai įspūdingai) ir grįžtant Rambyno kalnę pabuvojom. Dar norėjome Panemunės pilis aplankyti, bet laiko neužteko, palikome kitam kartui. Jas galima ir per vieną dieną nuvažiuoti it grįžti. Ai, dar grįžtant, netoli Rambyno, sustojom pagrybauti, tai ir šilbaravykių, ir pačių baravykų dar pavyko surasti, nors jau buvo apie 16.00 val. MB sakė, kad kažkieno buvo praeita, nes matė daug nupjautų baravykų, bet ir mums užteko