Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Na kaip kelionė MamEgle?Man atrodo patiko?
Šiandien malkas pjausime ko gero.
Mano Petriukas šiandien į Serbiją išskrido,atdaro naują biurą.Nemažai serbiečių dirba,jau ir į LT buvo atvažiavę į įmonės balių.Iš to krašto dar Juodkalnijos nemažai žmonių dirba.Jau net biurą reikia atidaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2023 09 16, 07:11)
Labas rytas.
MamaEgle pasakok,ką matei Ventės Rage?Paukščiai išskrenda?Nebuvau buvųsi,prieš kelis metus Petriukas susorganizavo mūsų giminę nuvažiuoti tenai,visi trys vaikai,mano mama,sesė.Su nakvyne Karklėje,dieve kaip buvo linksma,paskui nuo Ventės Rago pajūriu. wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 09 18, 07:51)
Labas rytas.
Na kaip kelionė MamEgle?Man atrodo patiko?
Šiandien malkas pjausime ko gero.
Mano Petriukas šiandien į Serbiją išskrido,atdaro naują biurą.Nemažai serbiečių dirba,jau ir į LT buvo atvažiavę į įmonės balių.Iš to krašto dar Juodkalnijos nemažai žmonių dirba.Jau net biurą reikia atidaryti. mirksiukas.gif

Labai patiko wub.gif Ir paukščius palydėjom (gyvenom keli km nuo Ventės Rago ant marių kranto, tai pro mus paukščiai skrido), buvome ir pačiame Ventės Rage, neskubėdami apvaikščiojom, viską apžiūrėjom, tada dar iš Mingės laivu kelias valandas plaukiojom, buvo Rusnės saloje, Aukštumalos pelkės pažintiniu taku praėjome (labai įspūdingai) ir grįžtant Rambyno kalnę pabuvojom. Dar norėjome Panemunės pilis aplankyti, bet laiko neužteko, palikome kitam kartui. Jas galima ir per vieną dieną nuvažiuoti it grįžti. Ai, dar grįžtant, netoli Rambyno, sustojom pagrybauti, tai ir šilbaravykių, ir pačių baravykų dar pavyko surasti, nors jau buvo apie 16.00 val. MB sakė, kad kažkieno buvo praeita, nes matė daug nupjautų baravykų, bet ir mums užteko topsecret.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Šiandien į miestą.Reikalųųųųųųų,pasirašyti sutartį dėl buto nuomos,agentas surado jau nuomininkus,greitai. bigsmile.gif Su ekspertu susitikti,mašiną parodyti po audros,kad įvertintų,dar vis audros nuostolius skaičiuojame.Draudimas vis dar tyli,nu kai pasiūsiu. ax.gif
Aviečių priskyniau pažystamai į turgelį nuvežti,per parduotuves pasiduoti.Darbinga diena. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

iš tiesų kaip greitai radote nuomininkus. Linkiu, kad būtų geri ir ilgam. Mes sutartis sudarom metams, kiekvienais metais pratęsiam, bet turime galimybę peržiūrėti sąlygas, nuomos kainas būna pakeičiam.

Draudimas tik surinkti įmokas greitas, o kai reikia išmokėti tai prasideda tampymasis doh.gif

Mes savaitgalį į sodybą. Jau uždarysime nakvojimo sezoną, reikės patalynes nuvilkti, čiužinius svirne palubėje pakabinti, indus sudėti į plastikines dėžes. Važiuosime dar, bet jau tik šeštadieniais. Ir tai, matyt, ne kiekvieną hmm.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Man atrodo gerai pasisekė,išnuomuoti,kariškių šeimos gydytoja su dviem vaikučiams.Nesupratau ar turi vyrą?Ketvirtadienį susitkisme skaitliukus nurašyti. ax.gif
Liko servizą parduoti,ar išnuomuoti.Ramu būtų. ax.gif
Šiandien malkas pjauti reikės,benzino atsivežėme,nes stojo darbas. mirksiukas.gif Pavakary miškan nulėksiu,kai mb eis sportuoti,jis kas antrą dieną nelyginėmis dienomis sportuoja,turi valios žmogus. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Anksti kėliausi,gal į mišką nubraukti? ax.gif Su burokėliais grybus gaminu žiemai sriubai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

o mes nevažiuojam į sodybą verysad.gif MB nugarą labai skauda, vos pajuda, o nuvažiuosim, tai eis nesustabdomas. Be to ir į parduotuves reikia, batų MB, megztinį kokį, ant kapų nuvažiuoti hmm.gif dar gal pas jos pusseserę nuvažiuosim, sekmadienį esame pietų pakviesti pas kitus MB gimines, tai žodžiu giminių savaitgalis. Kiti du savaitgaliai mano komandiruotė, tai su nakvynėm jau šiais metais baigta. Tik dar reikės nuvažiuoti viską žiemai sudėti.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti