Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Aš jau iš miško.Baravykiukai superiniai.
Nudažiau beveik namą,liko labai ne daug.Liks langai.
Bangele,nieko sau plotai. bigsmile.gif Juos gi nuravėti reikia?
Atsakyti

Labas rytas.
Pavėlavau grybauti,jau porą moteriškių prasiėjo,na ne tuščiomis vistiek. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Padvelkė rudeniu. bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Laukiu Urtės su žentu,šanūką atveš.
Žadėjo mama su sese ir švogeriu užsukti,reikia pyragą suorganizuoti,kibinų prikepti,kurasanų. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Aš jau po grybų. mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes šiandien pradėjom bulviakasĮ. Dviese nurinkom šešias vagas.Iš 40.Savaitgaliui atvažiuos vaikai ,padės.Labai norėjom pabandyti, kad galėtume orentuotis kiek laiko dvi išartas vagas(vieną kasamosios pravažiavimą) rinksime, kaip derlius.Žemė pas mus žiauriai šlapia, traktorius su prabuksavimais važiavo.Tikimės kad iki savaitgalio dar padžius. Bet bulvės labai gražios, ypač Anna queen, lygios, gražios, ir grambuoliai neišėdė bigsmile.gif Tai darbelio turėsime kol nukasime.O dar sesė su vyru atvažiuos savaitgalį, bet ne bulvių padėti kasti, o į klasės susitikimą.Mamos nebėra, aš arčiausiai gyvenu, apsistos nakvynei pas mane.Ir dar ligonį giminėj turim, vyro sesę, po operacijos, 18 metų už vyrą vyresnė, tai irgi bijom blogiausio, kad nereikėtų visko mesti ir išvažiuoti į pamarį.Irgi atstumai dideli, nepalakstysi.
Ingrida, mes praktiškai neravėjam bulvių.Turim savo techniką, tai po pasodinimo vyras sąžiningai kiekvieną savaitę pervažiuoja ir apkaupia vagas.Tikrai kad kokį 10 kartų.O liepos pradžioje abu buvom nuvažiavę ir perėjom, išraustėm pavienes balandas, usnis ir rugiagėlės.Užtrukom dvi valandas.Aišku ir dabar nėra absoliučiai švari dirva, bet pavienės žolės mums netrukdo
Atsakyti

Labas rytas.
Bulviakasis ir sunku ir linksma,talka.Kartais važiuodavome į Žemaitiją padėti,užsidirbti bulvių pas giminę. wub.gif
Šiandien į miestą,reikia maisto užsipirkti. mirksiukas.gif Reikia palaidinės pasidairyti,kaip visada šeštadienį balius,o neturiu kuo apsirengti.Užsisakiau tris suknias internetu,nei viena netenkina.Atrodo nuotraukoje vienaip,atveža,o dievuli,man baisios. bigsmile.gif Turiu kelnes,ieškosiu palaidinės.Ketvirtadioenį pas gydytoją ir į kirpyklą,jau apaugau siaubingai. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

smagu bulviakasis thumbup.gif man patikdavo važiuoti į juos thumbup.gif kažkada kaime pas senelius susirinkdavo didžiulė giminių ir tėtės draugų/kolegų kompanija. Oho kokio talka būdavo smile.gif kas kasdavo, kas cepelinus nuo ankstaus ryto pradėdavo ruošti wub.gif wub.gif wub.gif ech..... dabar liko tik gražūs prisiminimai..... ax.gif

Savaitgalį nupjovėme žolę, vis tikiuosi, kad gal jau paskutinį kartą šį sezoną, o žolė ir vėl kaip pašėlusi užauga. Šilta, drėgmės užtenka ir kyla, ypač dilgelės..... doh.gif

Su rūbų pirkimais internetu taip jau yra. Nuotraukose gražu, o kai atsiunčia..... doh.gif dabar dažniausiai perku per aboutyou, ten ir rūbai labiau kokybiški, ir grąžinimas be problemų. Tai nors pinigų neprarandu, jeigu daiktas netinkamas topsecret.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Aš jau po grybų,krepšys laukia tvarkymo.Kavos net neatsigėriau,atsikėliau ir į mišką. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ingrida, pas jus ten iš tiesų tieeeek grybų kiek per TV rodo??? blink.gif blink.gif blink.gif Šiandien Mama su MB visą rytą apie tai kalbėjo, tai net man kilo noras juos į mišką kur nuvežti, kad pagrybautų ax.gif topsecret.gif

Po darbų į sodybą. Dar su nakvynėm, bet jau nežinau kiek nakvosim, name darosi drėgna ir vėsu. Dar šį ir kitą savaitgalį, paskui su draugais planuojame išvyką savaitgaliui, po to tikriausiai į komandiruotę važiuosiu, tai du savaitgaliai iškris, o paskui jau ir spalio vidurys bus, tai matomai važinėsime tiktai vienai diena. Dabar jau temsta anksti, tai penktadienį kol atvažiuojam, pavalgom, tai ir temsta jau. Darbams lieka šeštadienis ir pusė sekmadienio. Bet vis stumiamės į priekį ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Na jo,kai mes važinėjome vasaroti tik,jau tokiu laiku nebe miegodavome sodyboje. ax.gif
Aš jau iš miško,beprotnamis,dar tiek nemačiau žmonių,išėjau 5 mašinos ir dviratis ir dar dvi bobulės atvežtos ir paleistos. mirksiukas.gif
Kovoju su draudimu dar.Duoda tik trečdalį sumos,vakar buvo meistrai atvažiavę,paskaičiavo..........nežinau kaip kovoti teks toliau? ax.gif
Kur komandiruotė?
Urtė mno Tenerifėje prabus dvi savaites.Vakar apšėriau šanūką,išsigandau,kad nepastiptų. blink.gif Vėmė net,viskas nuo stalo nieko nebe duosiu. ax.gif
Atsakyti