Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas,

taip ir sako ką mažas, ką senas - vienodai. Duok Dieve mums tokio amžiaus sulaukti ir nesuvaikėti visai topsecret.gif

šiandien į sodybą savaitgaliui. Planavome, kad MB liks, o aš grįšiu sekmadienį, nes man pirmadienį dar į darbą, bet vakar MB sako, kad paprašė ir jo išeiti pirmadienį, tai jis per daug nesispyriojo. Tai sumažėja atostogų dienų, kažkaip atrodo visai nedaug ir belieka. Tik vienas pilnas savaitgalis, prieš Žolines užsakyta sodyba parai, baidarės, žirgai, pirtis, tai buvimo sodyboje laikas dar sutrumpėja.... doh.gif nežinau ką MB spės nuveikti, planų daug, bet realiai ką padarys bus matyt. Jeigu dar lietūs prasidės tai laukiniai darbai visai sustos. Bet lietaus oi kaip reikia. Tvenkinys nusekęs labai, šiaip visur sausa. Gal ir grybauti kas nors MB nuveš, man nereikėtų į mišką važiuoti topsecret.gif Nors Mama prašosi, tai manau kokį kartą vis tiek reikės išsiruošti hmm.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Paguldžiau vakar mamą į ligoninę.Ryte šeimos gydytoja paskambino sesei,sako greitai į ligoninę vežate,blogas labai kreatininas,valyti inkstus.Na ką ir paguldėme.Vakar po pirmos lašelinės jau valgyti pradėjo. wub.gif
Lukiu šiandien Petriuko,kažką skanaus reikia pagaminti. ax.gif Labai gerai pomidorų jau daug,parveš ir kitiems.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Ingrida, kaip mama?

Man paskutinė darbo diena prieš atostogas thumbup.gif Po darbo iš karto į sodybą. Trečiadienį grįžtu, Mamai į Santariškes ketvirtadienį, tai iš karto suplanavo po to į sodą. Dar nori tulpes išsikasti, dar gal kiek uogų bus.

Kažkaip tiek planavom padaryti per atostogas, o greičiausiai liekam prie aplinkos tvarkymo hmm.gif bet užtat kitais metais nuo pavasario bus lengviau, visą žolę bus galima apvažiuoti traktoriuku, tai bus žymiai greičiau ir paprasčiau, liks daugiau laiko kitiems dalykams. Šiais metais gal tik namą impregnuosim iš išorės, nes ir tuo reikės kelis kartus dažyti, net nežinau kada lentos buvo dažytos.
Atsakyti

Labas rytas.
Gero oro MamaEgle,atostogoms. 4u.gif
Priplanuoju aš irgi nemažai,ne visada taip išeina. ax.gif Vakar visą dieną dažiau tris langus,dvigubi,o dar tas lištvutes apeiti su teptuku.Bet einame į priekį.Gaila ta vasara pralekia greitai. ax.gif
Mamos gydytojai šiandien skambinsiu matysime,ką pasakys.Dabar lašelinėmis valyti bando inkstus,gal apseis be dializių? ax.gif
Apie 11 turi atvežti langus,kitam namo galui. mirksiukas.gif
Nežinau kas bet kiekvieną naktį kažkas graužiasi po namu.Abu pusiau be miego.Klientų ki nebuvo įju į nmuką miegoti,šiąnakt užimta,tai pasiklojau čiužinį miegoju naujme priestate,mb nuo vidurio nakties ėjo į kitą pusę.Spastų neliečia,bet toks griaužimas.Ir gyvenk su gamta? bigsmile.gif
Bangele,kaip bėga vasara? 4u.gif
Šiandien pavakary patikrinsiu mišką.
Atsakyti

Labas rytas.
Kažkaip tylu naktį šiąnakt buvo?
Vakar nuvažiavau iki miško ,stovi mašina,na nėr dar tiek grybų,dviems ,kad pakaktų,sustojau vantoms berželių kitoje vietoje.Šiandien važiuojant į miestą jaučiu nususksiu nuo kelio miškan?Spėsiu ir pas mamą į ligoninę. mirksiukas.gif
Visa savaitė bus mieste.Šiandien atvažiuoja svečiai trims paroms su dviem šunimis.Penktadienį Urtė su vestuvių liūdininkais užsiėmė vietą savaitgaliui. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Na pasibūsime mieste.
Norėtųsi miškan po lietaus. smile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Ne daug grybų radau,vien voveraitės.Pas mus dar sausa,kad ir palijo šiek tiek. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Vakar pavakary dar girioje pabuvau,ten iš viso nušliaužiota,šiek tiek voveraičių ir rudonikis,girioje sausa,ką reiškia pušynai.
Atsakyti

Labas rytas.
Palikome vakar Urtę su draugais.Užsisakė,atvežė kubilą.Aš taip manau čia jie pasikvietė draugus kaip ir savo vestuves pašvęsti? mirksiukas.gif
Pabūsime mieste,paiilsėsime.Šiandien vakare pas mb sesę gimtadienin sodan,pabendrausime.
Atsakyti

Labas rytas.
Trankėsi šiąnakt griaustinis. bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Vakar grįžųsi,dar pagrybavau,jau jau dygsta baravykai. wub.gif Vakarienei pakako,o ir ant greičio nuvažiavau,kol skalbimo mašina sukėsi. biggrin.gif
Atsakyti