Labas rytas
Į sodybą nuvažiavome tik sekmadienį. Panašiai ir buvome planavę, kad mano savaitgalis bus labiau prie namų, nes sesės šuo yra, tai negalime palikti. Galvojau penktadienį nuvešiu SB į sodybą ir grįšiu, šeštadienį su Mama į sodą, o sekmadienį su Mama į sodybą pasiimsim MB ir dar kapus ir gimines aplankysim. Bet penktadienį paskambino, kad galime savo naują mašiną atsiimti, tai pakeitė ir MB planus, nevažiavom, nes būčiau visai vėlai grįžus. Kol mašiną paėmėm, seną perdavėm laikinai, tai jau gal ir 19.30 val. buvo. Užtat vakar nuvažiavom, dar ir draugai iš Airijos užsuko, paskui papietauti kartu, tai gavosi visos dienos išvyka.
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 22, 07:04)
Labas rytas.
Linksma pas mus,svečiai atsivežė du šunis.Tai ir iki mūsų atlekia,linksma.
Vakar paskutinius suskynėme juoduosius serbentus.
Šiandien sodyba MamaEgle?
Gerai, kad pas jus dukters šuniuko nebuvo, būtų visa kompanija.
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 23, 08:12)
Labas rytas.
Na ir turėjome svečius iš Joniškio.Gėrė visą dieną,vakarą,manau naktį irgi.Atsivežė muziką ir šviesas,iki vidurnakčio leido ant terasos.Tada man skambino,gal turiu degtinės?Paprašiau muziką pritildyti.Sakė tada gers mūsų vyną.Ryte girdžiu 8 jau muziką namuke.Kaip jie išvažiuos?

Vat kodėl aš nenoriu kompanijų.Pirmas kartas toks.Atvažiuoja žmonės nori ramybės,tylos,nu čia...........
nu bet ir svečiai

bet tai kaip atspėti kur kokia kompanija

O ir namukas jūsų nedidelis, kiek jų ten sutilpo? Nors kartais ir nuo dviejų gali būti triukšmo daugiau nei nuo visos didelės kompanijos....