Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas 4u.gif

Jooo, širdyje vis dar 20+, o kūnas ir veidrodis ant žemės nuleidžia hihihi.gif Vakar vakare nuo spaudimo išgėriau kitą tabletę, kol kas kiek geriau. Tikiuosi, kad tai padės, o nuėjus pas gydytoją reikės sakyti, kad tie vaistai netinka. Jie man neseniai išrašyti, tai gal ir duoda šalutinį poveikį :hmm nei spaudimo gerai nereguliuoja, o dar ir vaikščioti negaliu doh.gif

Vakar su MB vakare dar koncerte Valdovų rūmuose buvom. Gimtadieniui buvau gavus bilietus, gerai, kad čia prieš kelias dienas prisiminiau, o tai būčiau pražiopsojus doh.gif Džiazas, toks visai amerikietiškas. Pirmą kartą tokiame koncerte buvau topsecret.gif į pabaigą net pradėjo patikti topsecret.gif hihihi.gif o žmonių kiek doh.gif ir senų, ir jaunų, ir su mažais vaikais. Kol iš namų nepajudi, tai atrodo niekas niekur neeina, o tik išeik kur, tai pilnas miestas doh.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar nuvažiuoju į Antėją,mamos tyrimo,pasirodo jie dirba iki 17 valandos,o aš 10 minučių po.Nė galvon nebuvo atėjųsi tokia mintis,kad jie dirba ne iki 19 kaip visur.Na ir ką o šiandien turi būti tyrimas kortelėje,skambins gydytoja į namus.Mamai neišaiškinsi,kad pavėlavau.Skambinu švogeriukui,nelaimėje jis visur padeda,sutvarkė nuo ryto reikalą,gerai,kad nedirbo šiandien.Na ten žmogus,visada padės. wub.gif
Jau kaip bobutė pusę tašės vaistų parsivežiau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Linksma pas mus,svečiai atsivežė du šunis.Tai ir iki mūsų atlekia,linksma.
Vakar paskutinius suskynėme juoduosius serbentus. ax.gif
Šiandien sodyba MamaEgle?
Atsakyti

Labas rytas.
Na ir turėjome svečius iš Joniškio.Gėrė visą dieną,vakarą,manau naktį irgi.Atsivežė muziką ir šviesas,iki vidurnakčio leido ant terasos.Tada man skambino,gal turiu degtinės?Paprašiau muziką pritildyti.Sakė tada gers mūsų vyną.Ryte girdžiu 8 jau muziką namuke.Kaip jie išvažiuos? bigsmile.gif Vat kodėl aš nenoriu kompanijų.Pirmas kartas toks.Atvažiuoja žmonės nori ramybės,tylos,nu čia........... blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Šiandien vešiu mamą pas gydytoją,kelionė į miestą. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Į sodybą nuvažiavome tik sekmadienį. Panašiai ir buvome planavę, kad mano savaitgalis bus labiau prie namų, nes sesės šuo yra, tai negalime palikti. Galvojau penktadienį nuvešiu SB į sodybą ir grįšiu, šeštadienį su Mama į sodą, o sekmadienį su Mama į sodybą pasiimsim MB ir dar kapus ir gimines aplankysim. Bet penktadienį paskambino, kad galime savo naują mašiną atsiimti, tai pakeitė ir MB planus, nevažiavom, nes būčiau visai vėlai grįžus. Kol mašiną paėmėm, seną perdavėm laikinai, tai jau gal ir 19.30 val. buvo. Užtat vakar nuvažiavom, dar ir draugai iš Airijos užsuko, paskui papietauti kartu, tai gavosi visos dienos išvyka.
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 22, 07:04)
Labas rytas.
Linksma pas mus,svečiai atsivežė du šunis.Tai ir iki mūsų atlekia,linksma.
Vakar paskutinius suskynėme juoduosius serbentus. ax.gif
Šiandien sodyba MamaEgle?

Gerai, kad pas jus dukters šuniuko nebuvo, būtų visa kompanija.

QUOTE(IngridaB @ 2023 07 23, 08:12)

Labas rytas.
Na ir turėjome svečius iš Joniškio.Gėrė visą dieną,vakarą,manau naktį irgi.Atsivežė muziką ir šviesas,iki vidurnakčio leido ant terasos.Tada man skambino,gal turiu degtinės?Paprašiau muziką pritildyti.Sakė tada gers mūsų vyną.Ryte girdžiu 8 jau muziką namuke.Kaip jie išvažiuos? bigsmile.gif Vat kodėl aš nenoriu kompanijų.Pirmas kartas toks.Atvažiuoja žmonės nori ramybės,tylos,nu čia........... blink.gif

nu bet ir svečiai blink.gif blink.gif blink.gif bet tai kaip atspėti kur kokia kompanija hmm.gif O ir namukas jūsų nedidelis, kiek jų ten sutilpo? Nors kartais ir nuo dviejų gali būti triukšmo daugiau nei nuo visos didelės kompanijos.... irnesakyk.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Tai buvo tik dviese svečiai,bet triukšmo ir nuo dviejų užteko. bigsmile.gif
Vakar vežiojau mamą pas gydytoją.Nieko rimto nerado.Paparaščiausiai jau reikia žiūrėti,negeria nuo spaudimo,plečiančių vaistų.Jau atėjo toks amžius reikalinga priežiūra. ax.gif
Mano Petriukas po Žemaitiją važinėja dviračiais šešiese.Tai gerai naktys šaltos,ju ir entuziastai sutinka miegoti ne palapinėse.Jis taip nenorėjo palapinėje miegoti.Tai miega viešbučiuose.Vakar į Palangą atminė.Visą savaitę važinės,grįš iš Šiaulių traukiniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiandien diena nei šiokia nei tokia.Iš ryto į miestą echoskopijos tyrimą sulaukiau,mb kreatinino tyrimas,rytoj mrt,tada atgal įleisti svečius namukan ir vėl atgal miestan.Rytoj mamą vežti tyrimui.Taip ir lakstau.
Vakar buvau bent miške šiek tiek grybų vakarienei. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ingrida, ar toli jums nuo miesto iki sodybos? Iš tiesų labai daug važinėjimo pirmyn/atgal.

Smagu, kad namukas populiarus, vis svečių turite wub.gif

aš dar šią savaitę dirbu, nuo antradienio atostogos jau. Pasiblaškysiu tarp sodybos ir namų. Planavau, kad kitą savaitę MB dirbs, tai aš namie kiek pasitvarkysiu, Mamą pas gydytojus nuvešiu, o tada jau jam atostogos dvi savaites ir ramiai važiuojam. Bet atostogas MB paankstino, tai kitą savaitę vis tiek man grįžti reikės Mamą pas gydytojus vežti, tai nežinau kaip čia bus mastau.gif o dar galva kažkokia ne tokia doh.gif vis svaigti nori doh.gif kol guliu sėdžiu kaip ir viskas gerai, o kai eiti reikia tai jaučiu, kad kažkas ne taip hmm.gif o gal per daug kabinėjuosi prie savęs mastau.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Mūms apie 25 km iki miesto ribos. ax.gif
Oi ammaEgle,kiek kainuoja nervų tas mūsų darbas.Vakar grįžtame žinutė bac,atsiprašome,susirgau,neatvažiuosime.Arba pinigi,arba susipyko su draugu.Na ne mūms spresti,bet keičiasi visi planai. bigsmile.gif bigsmile.gif Nesutvarko vaikai automtiškai reikalauti avanso,atkristų tokių.
Šiandien vešiu mamą kraują priduoti,keli žingsniai,nenueina.Jei mb nereiktų tomografo tyrimo,tikrai nevežčiau liepčiau nueiti pačiai.Nežinau kažkokia depsresija,guli ir žiūriu serialus.Sodas nebe rūpi.Nieko nedirba,niekur neina.Rytoj vešiu pas jos gydytoją,sakysiu tegul pažiūri ar ne depresija jai kokia,Tyrimai geri,nežinau ką ir sakyti. ax.gif Ar jau demensija prasideda?Vežtis pas save?Tai kad pas mus remontai,patys abu miegame viename kambaryje.Užsakiau langus,kitai namo pusei,grindis ten plėšime ruošime betonvimui.Kur aš ją dėsiu?
Atsakyti
Labas rytas,

nors atrodo nedaug 25 km, bet pirmyn/atgal kelis kartus per dieną ir susidaro visai nemažai. O ir laikas, kuras....

Avansą tikrai reikia imti ir jeigu praneša likus mažiau nei para, negrąžinti jo. Tada kiek atsakingiau žiūrės į užsakymu topsecret.gif gal bus gaila pinigus prarasti hmm.gif

O kol kas pas tavo sesę negalėtų pabūt?

Mano Mama dar norėtų daugiau kur eiti, bet jau, matyt, sveikata nelabai leidžia. Nesiskundžia, bet kai kviečiu kur eiti dažniausiai atsisako. Pas gydytojus jeigu į polikliniką pati nueina, o į Santariškes nuvežu, taip man pačiai ramiau. Sode jau nieko nebesodina, tik dar nuvažiavom iš pernai pasodintų česnakų nurauti, uogų parinkti ir viskas. Jau sakė viskas, daugiau nebesodins nieko schmoll.gif nors knygas, žurnalus skaito, dokumentines laidas žiūri su didžiausiu susidomėjimu, atmintis gal geresnė nei mano topsecret.gif neatsisako ir serialų, turi kelis, kuriuos kasdien žiūri. Dar ir namuose susitvarko, ir valgyt mums visada pagamina. Žodžiu, pas Mamą veiklos gal daugiau nei pas mane doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 27 liepos 2023 - 08:19
Labas rytas.
Vakar pasigrybavau voveraičių,vešiu pažystamai į trugelį parduoti.
Šiandien mamą vešiu ps gydytoją.Įkirpyklą ruošisi,pas gydytoją nenueina,į parduotuvę.Apie sodą visai nebe kalba.Nu siaubas. ax.gif
O melavimas koks atsirado.Ji kefyro negėrė visai,dukrai meluoja,kad spaudimas pas ją žemas.Kraują vakar vežiau priduoti,pradėjo svaičioti,kaip gerti nori,nepasiėmė buteliuko.Jau visai kaip mažas vaikas. bigsmile.gif
Atsakyti