Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
MamaEfgle,tu gi darbą dar dirbi? mirksiukas.gif
Šiandien medų imsime.
Gal pavakry miškan palėkti?Kaip traukia. ax.gif Jei liks laiko.
Atsakyti

Labas rytas.
Karšta nuo ryto jau.
Atsakyti

Labas rytas.
Laukiu Urtės su Petru šašlykus kepsime.
Atsakyti

Labas rytas.
Kaip pailsėjote MamaEgle?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaaaaršta karsta.gif karsta.gif karsta.gif vakar ir sodyboje pabuvome iki pietų ir namo. Ne man tokie karščiai schmoll.gif o dar nuvažiavome tik šeštadienį apie pietus, tai pabuvome visai trumpai. Užtat penktadienio vakarą buvome su draugais iš Airijos susitikę, tai labai smagiai praleidome vakarą wub.gif

Laukiu rytdienos, gal jau bus bent kiek vėsiau, nes dabar nieko nesinori schmoll.gif

Kaip jūs su vaikais pasibuvote? Kaip Ignei kelionė?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ar palijo pas jus? Pas mus truputį vakare ir naktį pylė, net su žaibais ir griausmais paryčiais buvo, bet jų jau negirdėjau nors miegu šalia pilnai atidaryto lango doh.gif matyt kai atvėso lietaus metu, tai kietai įmigau hmm.gif pats geriausiai miegas tokiu metu ax.gif

Bet tai kokia atgaiva sielai toks vėsus oras wub.gif man tokia vasara pats tas topsecret.gif

Šiandien sesė išvažiuoja savaitei, tai kelsimės pas jį miegoti, kad šuniukui nebūtų liūdna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 18 liepos 2023 - 07:11

Labas rytas.
O tai pas jus šuniukui niekaip?
Gal naktį tik palynojo?Atvėso.
Važiuosime atgal į miestą,palikau visą maistą su taše garaže.Visai alzhaimeris.Tuo pačiu spyna netinka,reikia parduotuvėje apkeisti.Tuo pačiu mamą aplankysime.Reikia uogų užvežti.
Tai Ignė jau savaitgalį festivalyje prasimalė.Oi nerami dušelė.Jau važiuos į Lenkiją rugpjūčio pradžioje roko.Aš tik žiūriu kas toliau?Na žada iki mūųs atvažiuoti.Bnet. ax.gif
Atsakyti
Ne, pas mus nelabai vietos yra, o šuniukui savi namai yra savi. Tai mums tiek to ir kėlimosi irnesakyk.gif iš antro aukšto į penktą, net ir laiptinė ta pati topsecret.gif tai tik patalynę MB perneša ir viskas.

Aš taip čia kurį kartą grįžtant prisiminiau, kad šaltkrepšio nepaėmėm doh.gif Sudėjau viską ir palikom.... tai teko grįžti, gerai tik, kad dar ne tiek toli buvome nuvažiavę.
Atsakyti
Nelijo pas mus, o nuvažiavom sękmadienį kapų palaistyti, tai ten gavom lietaus,bet grižom namo-sausa,nė lašo.Nusipjovėm atolą,tai, jei nelyja, bandysim džiovinti šieną.Nedaug ten jo,tik plotas didelis,bet dobilai žydi,reikia pjauti.Gal vis dar kokiam mėnesiui pašaro pavyks paimti.Trūkstam,turbūt tik gera pusė įprastinės normos šiemet tepriruošta.Nėra žolės dėl sausros.Gal avižinius šiaudus pavyks supresuoti,dar prisidėtų.Jei orai leis.
MamaEgle,aš irgi karščių nepernešu.Va,šiandien,20 šilumos,man pats tas.Galima lauke darbuotis,ir šlapias nuo prakaito nesi,man patinka ax.gif
Aš irgi užmirštu kur pasidėjau,visko būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 18 liepos 2023 - 20:40

Labas rytas.
Nei lašo lietaus,bendrovė vakar pjovė atolą. bigsmile.gif
Turime Ignę svečiuose,tai vakar pasisedėjome,Miegota iki pat 9 šiandien.Seniai taip nebuvo. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(bangelee @ 2023 07 18, 20:37)
Nelijo pas mus, o nuvažiavom sękmadienį kapų palaistyti, tai ten gavom lietaus,bet grižom namo-sausa,nė lašo.Nusipjovėm atolą,tai, jei nelyja, bandysim džiovinti šieną.Nedaug ten jo,tik plotas didelis,bet dobilai žydi,reikia pjauti.Gal vis dar kokiam mėnesiui pašaro  pavyks paimti.Trūkstam,turbūt tik gera pusė  įprastinės normos šiemet tepriruošta.Nėra žolės dėl sausros.Gal avižinius šiaudus pavyks supresuoti,dar prisidėtų.Jei orai leis.
MamaEgle,aš irgi karščių nepernešu.Va,šiandien,20 šilumos,man pats tas.Galima lauke darbuotis,ir šlapias nuo prakaito nesi,man patinka ax.gif
Aš irgi užmirštu kur pasidėjau,visko būna.

o pas mus vakar nulijo kaip reikiant, su vėjais ir perkūnijom, dar ir medžius palaužė. Tik kad dabar vėl saulėta, o lietaus taip oi oi kaip reikia ax.gif

Gaila, Bangele, tolokai esate, būtų galima iš mano sodybos jums šieno pririnkti. Juk dabar pjauna ir palieka, net nerenkam jos doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 07 19, 08:19)
Labas rytas.
Nei lašo lietaus,bendrovė vakar pjovė atolą. bigsmile.gif
Turime Ignę svečiuose,tai vakar pasisedėjome,Miegota iki pat 9 šiandien.Seniai taip nebuvo. bigsmile.gif

Labai gerai, kad kiek pamiegojai. O tai vis bėgi bėgi, sau laiko visai nėra. Savaitgalį vieni vaikai buvo, vakar Ignė, tai ir nerimas nuslūgo, ramiai užmigai.

Man kažko galva būna svaigsta hmm.gif kol sėdžiu, guliu kaip ir nieko, tik atsistoju eiti po kurio laiko jaučiu, kad kažkas ne taip. Reikės spaudimą namie pasimatuoti, gal vėl sumąstė pašokinėti mastau.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Matyt atėjo toks amžius,kai ligos prasideda?
Sausa,klaikiai sausa.Vakare pas gydytoją,vaistų išsirašyti,miegui iš mb jau imu. ax.gif
Atsakyti