Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(mamaEgle @ 2023 06 27, 09:05)

Ingrida, o tai kai svečiai sodyboje jūs mieste būnate hmm.gif?

Kai atvažiuoja dviems dienoms,stengiamės dingti .Ir mūms patogiau ir klientams nesimajakiname prieš akis. ax.gif Daugiau laisvės jaučia.Tik vakar atvažiavo dvi mamos su dviem vaikais.Bijau namuką rasime vietoje,jau iš karto pasijautė judrumas vaikų.Nežinau kaip juos nulaikys.Pats jundrumas 9-10 metų.Prisakiau,tik prie avilių kad neisiartintų. mirksiukas.gif Nunešiau lego ,nežinau kaipo juos dar užims?Tikiuosi į prūdą nesulys? bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
https://www.part.lt/...5c0266f4606.jpg
Dabar pačios žemuogės. wub.gif Noriu miškan.Palijo,gal gal prasidės grybai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ar radote namuką vietoje? Nors ne vieni vaikai, mamos tegul žiūri ką vaikai daro topsecret.gif

aš sodyboje kažkiek žemuogių parinkau, bet tik saujelę sau skonį prisiminti ir Mamai pusę puodelio parvežiau. Dar tikiuosi bus šį savaitgalį (jeigu kokie kaimynai nenurinks mastau.gif) Toliau niekur nevažiuojam schmoll.gif gal kada į mišką MB nuvešiu, o gal kurį kartą jo pusbrolis paims MB kai sodyboje būsim hmm.gif nu nesu aš grybautoja visiškai schmoll.gif dar pats procesas dar dar, bet kai grįžus antra tiek laiko reikia tas gėrybes tvarkyti doh.gif man tada gali jų ir nebūti irnesakyk.gif Jau gal liepžiedžiai prasidės, jų tai parinksiu, mėgstu žiemą jų arbatą ax.gif sodyboje gerai juos rinkti, liepų daug, šakos žemai, žiedų begalė, o ir nuo visų kelių toli, tai beveik ekologiški ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 28 birželio 2023 - 09:32
Labas rytas.
Normaliai radome.Kaip supratau dviratis vienas kažkaip jiems tiko,tai davėsi gal su dviračiu.Nes nu ką vaikams veikti čia kaime,pilnai suprantu? ax.gif
Virsiu šiandien braškių uogienę,nes kur dėti vaikai neatvažiuoja. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Dirbame iki vėlumos,prie priebučio.Vakar vakare pradėjome dengti stogą,šiandien reikia pabaigti. ax.gif
Urtė vakar grįžo,labai patenkinta kelione.Šiandien kiti išvažiuoja.Man didleis rūpestis.Ignį į Ukrainą,į kalnus festivalin,pernai buvo,bet šiemet su mašina važiuos.Oi man rūpestis.Petras su marčia į Vieną ,paskui dviračiais Bratislava,Budapeštas.Sakė pasaulyje geriausias maršrutas.Vėl man rūpestis. ax.gif
Kaip suprantu braškes,žirnius reikės doroti man.Serbentai tuoj tuoj bus,jei paukščiai nenules.Na iš tų vyną gaminsime. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Košmaras naktis buvo.Taupau tabletę miegui,20 dieną tik pas gydytoją.Tai geriu po pusę tabletės.Užmigau tik trečią.Seniai tokios košmariškos nakties nebuvo. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Paiilsėta bute,tik anksti mašinos pradėjo važiuoti.Bet gėriau visą tabletę,užskaityta-pamiegota. wub.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Šiandien pagaliau pas onkologę.Matysime.......... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš priepuoliais, kaip dažniausiai būna ax.gif doh.gif Penktadienį su kolegomis važiavome į išvyką į Kauną, aplankėm Kauno elektrinę ir Pažaislio vienuolyną. O grįžus iš karto į sodybą. Dabar planuojame trečiadienį po darbų važiuoti ax.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 06 30, 07:51)
Labas rytas.
Dirbame iki vėlumos, prie priebučio. Vakar vakare pradėjome dengti stogą, šiandien reikia pabaigti. ax.gif
Urtė vakar grįžo,labai patenkinta kelione.Šiandien kiti išvažiuoja.Man didleis rūpestis.Ignį į Ukrainą,į kalnus festivalin,pernai buvo,bet šiemet su mašina važiuos.Oi man rūpestis.Petras su marčia į Vieną ,paskui dviračiais Bratislava,Budapeštas.Sakė pasaulyje geriausias maršrutas.Vėl man rūpestis. ax.gif
Kaip suprantu braškes,žirnius reikės doroti man.Serbentai tuoj tuoj bus,jei paukščiai nenules.Na iš tų vyną gaminsime. ax.gif

Šaunuoliai kokie wub.gif tuoj ir priebutis bus įrengtas bigsmile.gif

Ukrainos kalnai vakarinėje dalyje, ten ramu. Ingrida, ne mažiau ir mes važinėjome, tik į kitą pusę topsecret.gif ir tokių telefonų tada nebuvo, išvažiuoji, kada randi kokį telefoną-automatą paskambini, o dažniausiai grįždavome net neskambinę nei karto. Turėsit ryšį, visada žinosi kur vaikai 4u.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 07 01, 07:39)
Labas rytas.
Košmaras naktis buvo.Taupau tabletę miegui,20 dieną tik pas gydytoją.Tai geriu po pusę tabletės.Užmigau tik trečią.Seniai tokios košmariškos nakties nebuvo. ax.gif

Gal šiandien galėtų išrašyti hmm.gif

Linkiu pačių geriausių naujienų pas gydytoją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 03 liepos 2023 - 10:09
Labas rytas.
Oi ne ši gydytoja,neršys miegui vaistų.Apčiūrėjo,vizualiai viskas gerai.Mrt spalį,nes dar vyksta procesai kūne.Išrašė piliulių,žvakučių.
Grįžau,apie 16 valandą,nesedėsiu gi namie ant sofkės?Mamą į mašiną ir mes jau miške.Pasirinkome mėlynių,pabuvome miške. wub.gif Yra mėlynių tik rink,pačios baisiausios uogos rinkti.Aviečių matosi po dviejų savaičių jau bus.Riešutai irgi nenušąlo,grybų dar nėra. ax.gif
Ignė kasdien į telefoną parašo,ačiū dievui,šiandien jau mes kalno viršūnėje. ax.gif Petro kelionę matau marčios instagramoje. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Senatvė,vakar skyniau geltonus serbentus ,sugebėjau į šaką akį įbesti.Gerai turėjau lašiukų ir tepeliuko,kažkada miške buvau išsidūrųsi.Nes skausmas neapsakomas. ax.gif Šiandien tik patinųsi akis. blink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ingrida, apsauginius akinius dėkis, bus saugiau ax.gif aš taip savus šabarkštynus tvarkau.

Mes dar miško netikrinsim schmoll.gif vis teritoriją tvarkome, MB jau nuo vakar planuojasi darbus, važiuojam iki sekmadienio. Aš penktadienį nuotoliniu būdu dirbsiu topsecret.gif

Šiandien MB darbe gavo visą kumpį mėsos doh.gif Darbe net į šaldytuvo kamerą netilpo doh.gif reiks kažką galvoti kaip pagaminti mastau.gif šaldytuvo ten neturim, tai reikės marinuoti ir kepti blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti