Labas rytas
Aš priepuoliais, kaip dažniausiai būna
Penktadienį su kolegomis važiavome į išvyką į Kauną, aplankėm Kauno elektrinę ir Pažaislio vienuolyną. O grįžus iš karto į sodybą. Dabar planuojame trečiadienį po darbų važiuoti
QUOTE(IngridaB @ 2023 06 30, 07:51)
Labas rytas.
Dirbame iki vėlumos, prie priebučio. Vakar vakare pradėjome dengti stogą, šiandien reikia pabaigti.
Urtė vakar grįžo,labai patenkinta kelione.Šiandien kiti išvažiuoja.Man didleis rūpestis.Ignį į Ukrainą,į kalnus festivalin,pernai buvo,bet šiemet su mašina važiuos.Oi man rūpestis.Petras su marčia į Vieną ,paskui dviračiais Bratislava,Budapeštas.Sakė pasaulyje geriausias maršrutas.Vėl man rūpestis.
Kaip suprantu braškes,žirnius reikės doroti man.Serbentai tuoj tuoj bus,jei paukščiai nenules.Na iš tų vyną gaminsime.
Šaunuoliai kokie
tuoj ir priebutis bus įrengtas
Ukrainos kalnai vakarinėje dalyje, ten ramu. Ingrida, ne mažiau ir mes važinėjome, tik į kitą pusę
ir tokių telefonų tada nebuvo, išvažiuoji, kada randi kokį telefoną-automatą paskambini, o dažniausiai grįždavome net neskambinę nei karto. Turėsit ryšį, visada žinosi kur vaikai
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 01, 07:39)
Labas rytas.
Košmaras naktis buvo.Taupau tabletę miegui,20 dieną tik pas gydytoją.Tai geriu po pusę tabletės.Užmigau tik trečią.Seniai tokios košmariškos nakties nebuvo.
Gal šiandien galėtų išrašyti
Linkiu pačių geriausių naujienų pas gydytoją