Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Vakar Petras atlėkė su šašalykais,pasikepėme,pasisedėjome visi trys. wub.gif Gavosi tokia mini išeiginė.Bet vistiek vakare palaiščiau vieną šiltnamį,paravėjau gėles.Po lietaus taip gera ravėti. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Bangele gavote pakankamai lietaus?Man mažoka.
Atsakyti
Taip, gavom, ir taip protingai.Lijo visą dieną šeštadienį, toks nestiprus ištisinis lietus.Tai nenubėgo o gėrėsi į žemę.Sekmadienį nelijo, o vakar po pietų buvo pora valandų perkūnijos.Bet igi nepliaupė o protingai lijo.Dabar žemė gerai isigėrusi, malonu ravėti.Šieną paėmėm be lietaus labai gažios žalios spalvos, kvepiantį, bet mažokai net ožkoms.Visa viltis, kad gal paaugs atolas ir oro sąlygos leis jį išdžiovinti.
Antra savaitė dešimtmetis anūkas atostogauja.Šį savaitgalį turėtų apsikeisti, anūką pasiims, kitą savaitę jam stovykla, bet pasiliks trylikametė anūkė.Tai važiavom maudytis ir į Ventą, ir į Plinkšių ežerą kaštesnėmis dienomis.Bet vanduo dar šaltas tiek upėje tiek ežere.Net aš, sena, greičiau prisipratinu prie vandens nei anūkas biggrin.gif Po maudynių būna labai gera, energijos atsiranda.Jei ne anūkai turbūt neprisiverstume nuvažiuoti maudytis, nors aš nuo vaikystės augusi šalia upės Ventos, tai vasaromis ištisai joje mirkau ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Man mažoka lietaus.Šeštadienį gal tik porą valandų palijo.Ir viskas. bigsmile.gif
Pas mane tik šanūkas vasaroja.Ir tai su Igne tariuosi kad per išeigines paiimtų.Nuo jonių prasidės maratonas,kasdien kiti žmonės.Man su juo jau per sunku,laikyti jį uždarytą. bigsmile.gif Nklauso juodai,išlepintas. blink.gif Turiu ištisai pagaliuką mėtyti,jei nueinu ravėti,atbėga ir loja,kad mėtyčiau pagaliuką. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
https://www.part.lt/...71394687699.jpg
Mano princesė laiminga važiuoja. wub.gif Tikiuosi daugiau nuotraukų.
Atsakyti

Labas rytas.
Pailsėjome šiek tiek,maratonas namuko prasideda. ax.gif
Atsakyti

Labas ryts.
Vakar suskyniau du maišiukus žirnių,šiandien tikiuosi po dėžę suskinti braškių Ignei ir Petrui.Šiandien Ignė atvažiuos šanūką paiimti.Jau pavargau su juo.Šiąnakat trečią kėliausi iš penkto aukšto vedžiau į lauką. blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Sulaukiame po truputi lietaus.Gal grybai pradės rodytis?O tai palija šiek tiek,mano akys krypsta link miško,kvepia jau grybais. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mieste mes,nes svečiai atvažiavo dviems dienoms.Važiuosime tvarkyti garažo,antro aukšto.Vešime į atliekų aikštutę visokį šlamštą.Reikia pagaliau čia visokį šlamštą sutvarkyti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinimai tavo gražuolei princesei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ilgų ir laimingų bendro gyvenimo metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokia graži pora wub.gif wub.gif wub.gif (gerai, kad nors pasipuošė, o tai kai parašei, kad tik jaunieji ir liudininkai ir susirašo kabinete, tai galvojau, kad ir nueis ne tokie puošnūs).

parsirandu ax.gif savaitę Latvijoje buvau, penktadienį tik grįžau, pavalgiau ir į sodybą, tai nuvažiavom jau beveik 10 vakaro. Šeštadienį dar prieš 8 ryto atvežė traktoriuką žoliapjovę, tai dabar jau su žole darbai pajudės. Sekmadienį vietomis buvo gražu žiūrėti į teritoriją, nors dar daug ir liko doh.gif nu nieko, kaip nors įveiksime ax.gif nors dalį paliekame kitiems metams, nebent tik šiemet MB trimeriu praeis, kad kitąmet nebūtų sumedėjusių stagarų.

Ingrida, o tai kai svečiai sodyboje jūs mieste būnate hmm.gif?
Atsakyti