Labas rytas.
Vat turbūt kodėl neturime jokio gyvio dabar.ateina kaimynų katinas,pamaitinu.Labai sunku išsiskirti.Dar dabar prisimenu laikytus šunis. Užtenka dukra atveža šanūką pasaugoti,per jonines atveš savaitei,paskui rudenį jau užsisakė vietą trims savaitėms.
Rita,o šeima didelė ,maža?
Šalta lauke?
Labas rytas.
Labas rytas.
Na ką klientus įleidžiame šiandien ir į miestą.Reikia plaukus prieš kelionę pasidažyti?
Labas rytas.
Na ką grįšime kaimukan,reikia šltnamius priaistyti savaitei.Iškepti kibinų kelionei,pyragą Urtei,pusę nuvešiu pusženčiui,pusę paliksiu jai su drauge.Petrui pysragą.Ignytei jau ne,nesusitiksiu,nors atkrito mano Ignytė,koso,sloga vėl.Pasigavo kžkur virusą vėl.Na kad nesėdi namie visai,vos ne kasdien kažkokie jomarkai.
Reikia ridikėlių pririauti,jau savi,rabarbarų paskinti.Jau mandarinų -rabarbarų džemą išviriau,nuvešiu.
Labas rytas.
Na ką šiandien kelionėn.
Labas rytas
Ingrida, geros kelionės, smagių įspūdžių ir poilsio skirk kuo daugiau laiko sau ir lauksiu įspūdžių
mes savaitgalį (tiksliau MB) sodyboje pjovė žolę. Išsinormavome žoliapjovę ir visas dienas vyko kova su žole bet kaip pagražėjo kiemas gaila, kad aš turėjau grįžti namo (o ir turėjo šalta naktimis būti), norėjosi ir man visas dienas sodyboje pabūti. Na, bus dar progų, vasara tik prasideda
Ingrida, geros kelionės, smagių įspūdžių ir poilsio skirk kuo daugiau laiko sau ir lauksiu įspūdžių
mes savaitgalį (tiksliau MB) sodyboje pjovė žolę. Išsinormavome žoliapjovę ir visas dienas vyko kova su žole bet kaip pagražėjo kiemas gaila, kad aš turėjau grįžti namo (o ir turėjo šalta naktimis būti), norėjosi ir man visas dienas sodyboje pabūti. Na, bus dar progų, vasara tik prasideda
Labas rytas.
Ačiū MamEgle,smagu,geras viešbutis.
Labas rytas.
Laba
Ingrida, kaip poilsis? Atrodai puikiai Tik ant saulės per daug neprisibūk pasisaugok
Lt žadėjo kai kitą savaitę be šalnų, o šias naktis dar šalnos ir gerokos, vietomis dirvos paviršiuje iki -8 gali būti mes šeštadienį į sodybą, o kitą penktadienį turėčiau savaitei į komandiruotę išvažiuoti, o tada jau su nakvynėm sodyboje savaitgaliai bus turim susiplanavę ką norime nuveikti, tai palengva darysime. Užteks darbų ir saulėtam, ir lietingam orui rugpjūtį planuoju atostogas, tai ilgesnį laiką pabūsim ten
Ingrida, kaip poilsis? Atrodai puikiai Tik ant saulės per daug neprisibūk pasisaugok
Lt žadėjo kai kitą savaitę be šalnų, o šias naktis dar šalnos ir gerokos, vietomis dirvos paviršiuje iki -8 gali būti mes šeštadienį į sodybą, o kitą penktadienį turėčiau savaitei į komandiruotę išvažiuoti, o tada jau su nakvynėm sodyboje savaitgaliai bus turim susiplanavę ką norime nuveikti, tai palengva darysime. Užteks darbų ir saulėtam, ir lietingam orui rugpjūtį planuoju atostogas, tai ilgesnį laiką pabūsim ten
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Jau namie.Visur geriausia,bet namie atrodo net saulė kita. Darbai laukia. Išsiilsėta.