Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba 4u.gif

Laikykis, Ingrida wub.gif , svarbiausiai jau žinai kaip bus ir ko laukti. Ir kad tas skausmas praeina, nors kai skauda, tai atrodo, kad laikas sustoja..... doh.gif

Vakar tikrai toks jau beveik vasariškas lietus buvo. Išėjau po darbo, tai net ir namo nelabai norėjosi. Į baseiną ir vėl nenuėjau, MB gimtadienis buvo. Švęsti tai nešventėm, bet pyrago prie arbatos buvo. Pasėdėjome visi, suvalgėm po gabaliuką pyrago ir tuo pabaigėme. Sakiau, kad ir man dovanų nepirktų jokių, nusipirksim kelialapį kokiam savaitgaliui išvažiuoti ir bus dovana abiem. Bet ar paklausys tai klausimas.... irnesakyk.gif

Ryt į sodybą obelis genėti. Gal gi nelis hmm.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ne bent pas mus nelyja.Kol kas.Tikiuosi bus tinkamas oras medžiams genėti.Šaunuoliai,reikia ir mūms senuosius medžius genėti.Bet kad arba sveikatos nėra arba nebe pasikiame. ax.gif
MB šiandien dar sūnėno mašiną remontuos,nežinau gal iki pietų pabūsiu mieste,pavakary trauksiu sodybon,palika jau antra para,baisu tiek palikti.Atšaukė rezervaciją,net keista kad šaštadienį laisva.Siūlau vaikams tie irgi nevažiuoja.Pabus išeiginė iki pirmadienio. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Na kaip sekėsi genėti? 4u.gif Problema kur paskui dėti šakas?Pas mus kaupiasi kaupiasi krūva.Turime tą smulkintuvą,bet ten toks žaidimas ilgas. ax.gif
Atsakyti

Labas rytras.
Aš vis prisigalvoju darbų čia sodyboje.Vakar susikasiau žemę,pasodinau žirnius.Šiandien toliau,jei oras leis,kasiu. ax.gif Kaip gerai mb mieste,remontuoja mašinas,niekas nezyzia,gaminu valgyti ką noriu.Šiandien iki Ramygalos 5 km pavažiuosiu maisto dasipirkti ir toliu sėdžiu kaime.Jei neleis oras lauke dirbti,sočiai darbų po stogu. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kaip tau, Ingrida, po procedūros?

Nugenėjo gal 7 medžius, yra labai aukštų, tai kiek pasiekė nuo kopėčių, tiek sutvarkė. Bet tai dar daug liko..... Bus ką ir MB veikti. Ai, buvo atvažiavę ir išmatavo medžių aukštį, tai 26 metrai. Čia mes dėl savęs norėjome žinoti, nuo žemės labai aukšti atrodo.

Pas mus kaimynė viską paima, tuo labiau obels medieną paims, geros malkos ir kaitros daug, ir dūmų nėra, ir pelenų mažai. Tai sakė, kad paliktume, ji viską susirinks. Bet sunešė MB į krūvas, juk nepaliksi po medžiais, tuoj ir žolė kaip pašėlusi pradės augti, tai paskui dar blogiau bus.
Atsakyti
Mes irgi priglaudėm kaimynų išgenėto sodo šakas.Jie turi oras- vanduo šilumos siurblį, tai neturi kur padėti šakų.Turim savo šakų smulkintuvą, tai iš, pažiūrėti didžiausio kalno šakų,( užvertė pusė kiemo kol sunešė), išėjo kokio kvadratinio metro eilė malkų stambesnių malkinėje ir krūvelė čipsų ant zemės. Kaimynė net nepatikėjo, kai parodžiau kiek liko iš tos didžiulės krūvos biggrin.gif Kai apdžius, sukrausim tuos čipsus į maišus ir sukūrensim.
Aš dar nieko lauke nesodinu.žemė košė, šlapia, net pakeltose lysvėse dar netinkama sėjai žemė, per šlapia.O šiltnamyje jau sudygę ridikėliai, špinatai, rukolos, o salotos pačios pasisėjo, tai jau ir valgiau, dar mažos, bet labai tankiai pridygę, tad buvo proga praretinti.Nuplovusi net nesmulkinau, cielus lapelius su grietine maišiau.O dar turiu špinatų rudenį sėtų, tai dabar jau pilnai valgomi, patarkuoju topinambų, svogūnlaiškių ir turim savo šviežių salotų prie mėsos. ax.gif Jau ir marinuotų agurkų ir pomidorų taip nebesinori,norisi permainų smile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Kaip Portugalija MamaEgle?Šilta?
Vat ko negaliu valgyti topinambų.Iš karto kasa sureaguoja,viskas verda pilve,vidurius paleidžia. ax.gif Auga pas mane dėl grožio,gražiai žydi vasarą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Šilta, jau beveik ir karšta karsta.gif kai aš tokia karščio mėgėja, tai man pakanka. Dienomis virš 20, saulėta. Tikėjausi kiek daugiau žalumos, nors kai kurie rododendrai jau baigia nužydėti. Bet panašu, kad pavasaris čia sparčiu žingsniu žygiuoja. Tik va antrą dieną kiaurai dirbame, tai ir to oro nelabai matome. Pirmadienį į centrą nuvažiavom beveik 9 vakaro.... Šiandien irgi iki 20.00 val. suplanuoti renginiai. Tikiuosi, kad kelios dienos bus laisvesnės.
Atsakyti

Labas rytas.
Ignė mano ilgisi šilumos.Draugė negali kartu išvažiuoti,kitaip jau lėktų į šiltus kraštus. ax.gif Penktadienį išlekia į Londoną,koncertą,pirkti bilietai Eltono dar prieš karantiną.Tik dabar įvyks koncertas. blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Šiandien pavakary atgal į sostinę,pas Ignę.Petras ateis,vėl eisime pasivaikščioti vakare.Gal į Vingio parką? mirksiukas.gif Rytoj trečia procedūra.Jau taip nebijau,antra beveik neksaudėjo,ne taip kip pirmą kartą. mirksiukas.gif Iš karto suleido vaistus nuo kraujavimo,tai ir nebvuo kraujo tiek ,kaip pirmą kartą.Pergyvensime. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

šiandien pas mus jau apsiniaukę ir kiek vėsiau, +18. Pusdienį turime laisvą, tai važiuojame į centrą, gal laivu paplaukiosim, kiek pavaikščioti bus galima ir dienos metu pažiūrėt miestą. Miestas įsikūręs praktiškai ant uolų, ant abiejų upės krantų, dažnu atveju yra ką veikti kol užpumpuoji į kalną, o po pietų grįšime į užsiėmimus. Labai didelis krūvis viso renginio, realiai laisvo laiko nelieka. Šeštadienį jau namo. Greitai laikas lekia.....
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti