Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Išsilaikiau,šiek tiek skausminga buvo,nieko iškenčiama. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Rašiau rašiau ryte ir dingo elektra, tai pusę dienos nebuvo, jau planavau po pietų namo eiti, bet įjungė.... verysad.gif o galėjo dar padirbėti elektrikai ilgiau topsecret.gif

Šaunuolė, Ingrida wub.gif thumbup.gif Taip ir toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif su kiekviena procedūra vis mažiau jų lieka, jau tuoj tuoj bus pabaiga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vėl savaitgalis.... doh.gif ir kur tos dienos dingsta hmm.gif atrodo tik į Birštoną ruošėmės, o va ir vėl penktadienis doh.gif ryt mašiną į servisą, kažką ten keis, esu gavus laišką, kad kažką su oro pagalvėm reikia keisti hmm.gif Orai gražūs šį savaitgalį, gal į sodybą palėkti sekmadienį mastau.gif? Nes kitaip ir vėl nieko nepadarysim per kovą.... kitą sekmadienį turėčiau į komandiruotę savaitei išvažiuoti, tai du savaitgaliai išvažiavimo/parvažiavimo iškrenta, ten Velykų, gimtadienio savaitgaliai žiūrėk ir balandžio nėra...... doh.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Man tai šiandien mamos gimtadienis.Reikia grįžti sodybon,išleisti klientus,įleisti kitus.Tarpe iškepti pyragą ir važiuoti pas mamaitę.Ignė atvažiuos pasveikinti močiutės.Vakaras nusimato turiningas. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Puikiai pasisedėjome pas mamą,padainavome,pašokome,atlėkė dukros,gaila Petrui nesibaigianti sloga.Jaučiu jis žiemai kalba kelsis iš LT kitais metais,netinka mūsų klimatas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

Yra kurie keliasi į kokias Kanarų salas žiemos sezonui. Ir sako ten vos ne pigiau gaunasi nei čia tuo metu gyventi. O ir šiluma garantuota. Tuo labiau, kad dabar nuotoliniu dirbti yra galimybės, tai koks skirtumas kuriame pasaulio krašte fiziškai yra darbuotojas.

Aš su Mama Santariškėse, tyrimus šiandien daro. Savaitgalyje buvome nulėkę į sodybą, viskas sėkmingai peržiemojo, kiek apėjome , tai be didelių nuostolių. Dar ir klevų sulos kaimynė davė, jau pririnkus turi. Jeigu bus gražus oras važiuosime šeštadienį, anksčiau ryte, kad būtų galima ką nuveikti. O sekmadienį turėčiau išvažiuoti į komandiruotę į Portugaliją.
Atsakyti

Labas rytas.
Tai pernai Urtė su Igne du mėnesius pragyveno Tenerifėje.Petras 10 mėnesių irgi prabuvo Los Angele jokių slogų nebuvo.Kur šiltas klimatas.Ką reiškia.
Laukiu skambučio,atvažiuos ar ne pasipirtinti tik dienai jei su darbais viskas bus gerai.Važiuosime į miestą yra reikalų. ax.gif
O darbų sodyboje visada yra ir bus.Aš naktį pradedu planuoti kitos dienos darbus.Vakar nemažai persodinome ką reikėjo.Dabar iš miesto reikia išsikasti ir persivežti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na va prisikasiau mieste tris alyvas,lanksvų maišą.Noriu nuo mūsų seno namo susodinti tokią eilę krūmų,suaugs,tiek nesimatysime. ax.gif Jazminą reikia praretinti,sedulų dar išsikasti,žiemą raudonos šakos gražu ant sniego.Prieš namuką auga pūslenis irgi raudonos šakos išlieka per žiemą.Sekmadienį namukui buvo du metukai,Petras įmetė nuotrauką prieš du metus fotografuota,tai tokia nyki aplinka,sena pieva.Nemažai padaryta per du metus. ax.gif
Bandysiu kibinius kepti šiandien pietūms,nesu kepųsi,Urtė išmokė tešlą,šaunuolė kaip ji gamina namie.Abu dirba iš namų,tai viską gamina patys.
Vakare reikia riešutėlių prikepti,vakar turėjome svečių,tai išgyrė riešutėlius sudėjau į kelionę visus.Tai kaip ir namie nebėra,o svečiams vis padedu,prie arbatos. mirksiukas.gif Diena jau suplanuota. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

tai jau tikrai su sodyba (kaip ir su namu, juk praktiškai tas pats, tik žemės gal mažiau) darbų visada buvo, yra ir bus topsecret.gif

Žinoma, kad rezultatas matosi per du metus, ypač, kad jūs taip dažnai būnate ir galite daugiau laiko skirti. Mes pernai tik kiek tepabuvom ir tai rezultatas matyt šiemet. Jeigu šeštadienį nelis, tai planuojame važiuoti obelis genėti, dar su mumis važiuos nusimanantis kaip tą reikia daryti, nes kitu atveju nukapotą būtų viskas doh.gif o sekmadienį į komandiruotę savaitei, tada jau grįžus reikės dėliotis kada važiuoti.

Dukra šiandien skrenda į Grenoblį, žentukas ten pusmečiui dirbti išvažiavęs, skrenda savaitgaliui aplankyti.
Atsakyti
MamaEgle, man atrodo kad sodyboj žemės kaip tik daugiau.Prie namo dešimt -penkiolika arų, o sodyboje gali būti ir trys hektarai g.gif
Sekmės komandiruotėje.Bendrai pagalvojus geras darbas, vis suteikiama proga išvykti į kokią šalį, pamatyti pasaulį.Ne tik darbas kabinete tarp keturių sienų.
Ingrida, kada buvo susitikimas pas tave, sodybiečių g.gif Įsivaizduoju, jei dabar nuvykčiau pas tave, tai nebeatpažinčiau nieko.Kasmet vis kas nors padaroma, kad ir po truputį, bet per kelis metus vaizdas jau visiškai kitoks wub.gif
Kaip man įgrįso supermamų forume vis išmetama lentelė, prašymas leisti tvarkyti duomenis.Vien šiemet šiandien išmetė gal jau šeštą kartą.Kai po naujų išmetė , lengvai sutikau, galvoju nu kiti metai, reikia sutikti.Bet, kai tą lentelę vis išmeta kas pora savaičių tai jau tampa šlykštu ir atsiranda didelis noras nebeduoti sutikimo ir mėginti gyventi be supermamų forumo.Ir tikrai tikiu, kad daug mūsų draugų nesutiko paspausti tos lentelės , nemato nieko ir nebedalyvauja forumo veikloje..Todėl čia ir nebeužeina.Ir feisbuke aš dažniausiai atsisakau tų puslapių, kur reikia paspausti kad leisti tvarkyti duomenis.Kažkaip gyvenu su tais puslapiais kur ta lentelė neuždengia viso puslapio ir galima perskaityti ir be sutikimo.Po sekančios išmestos lentelės dėl sutikimo SM forume galiu ir nebeateiti cry.gif Liūdna.
Atsakyti

Labas rytas.
Bangele,baik būtinai lik.Ką mes tik dviese beliksime? ax.gif
MamaEgle,man portugalų portveinas,kažkas tokio,labai skanu.Linkiu paragauti įvairaus,naujų vaizdų. 4u.gif
Šiandien sostinėnė,bijau rytdienos procedūros,skaudėjo ,tai dabar kai žinau,bijau. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Vakar sūnus atvažiavo pas dukrą,vakare apie 19 valandą prasiėjome 6 km per lietų su šanūku iki pat 21 valandpos.Na bet šiltas lietus.
Šiandien laukia procedūra,atvirai bijau,kai žinau,kad skaudėjo. ax.gif
Atsakyti