Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Enija,na tikrai kažkas vyksta vis gyvenime.Net pas mane . ax.gif
Nebe galiu siūvinėti,akys nebe leidžia,pasižiūriu į savo paveikslus siūvinėtus,atrodo taip norėtųsi ir siūlų dar yra,bet akys jau visai tokių smulkių darbų neleidžia dirbti.Bent megzti dar galiu. ax.gif
Vakar po senamiestį su sūnumi pavaikščiojome,paskui Ignė su drauge prisijungė,pas italus pavakarieniavome,man lazanija jau per riebi buvo.Šiandien vakare renkamės visi pas sūnų,jei ne aš jie tikrai taip nesueitų dabar krūvon,visi stengiasi užimti mane. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

bet tu ir ankstyva, Ingrida blink.gif blink.gif blink.gif Kaip jautiesi? Ar dar daug liko procedūrų?

Šiandien klasiokų susitikimas, nežinau kiek mūsų bus hmm.gif baigėm 32, kelių jau nebėra, keli užsieniuose gyvena, kitiems kitokie planai, tai jeigu 10-12 susirinks bus labai gerai. Pirma nueisim į mokyklą, savo klasę aplankysim, o tada jau į kavinę pasėdėti, pabendrauti kam kaip sekasi pasipasakoti.

Nusipirkau 3-im mėnesiams abonementą į baseiną, su Ella jau buvome trečiadienį, planuojame dar savaitgalį nueiti, gal net abidvi dienas hmm.gif čia aš kol neperdegiau sakau reikia palankyti. O paskui jau bus matyti.
Atsakyti

Labas rytas.
Ačiū kol kas vis gerai jaučiuosi.Pagaliau išsimiegojau namie.Svečiuose anksti keliuosi,kad išvžiuočiau prieš kamščius. bigsmile.gif
Liko dar savaitė,nežinau 16 buvo išeiginė ar užskaitys ar dar reikės atidirbti?Liks su narkoze 4 kartai stacionare. ax.gif
Įleisime šiandien svečius ir važiuosime į butą,rytoj reikia prabalsuoti,nors ir taip aišku pas mus senasis meras labai geras,visi su kuo paklabi balsuos už jį.Daug gero miestui padarė. ax.gif Reikalingas dar butas retkarčiais?
Oi plaukti man,tik kai žinau kad pasiekiu dugną,jei giliau,prasideda panika man.Ir mano visi trys vaikai tokie pat plaukikai.MB kaip žuvis vandenyje,ankščiau perplaukdavo ežerą. blink.gif
Gražios dienos,pas mus kol kas saulė.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Džiugu, Ingrida, kad gerai jautiesi wub.gif wub.gif wub.gif žiūrėk palengva ir pasibaigs tavo vargeliai, ir kaip tik pavasariui vasarai sveika būsi wub.gif 16-ta tikriausiai reikės atidirbti, čia svarbu kiek kartu taikytas gydymas, na bent jau aš taip manau hmm.gif

Man ir namuose nesimiega, ypač vakarais sunku užmigti, tai jau lašiukus miegus naudoju, nes kitaip galiu prasivartyti iki kokių 2-3, o paskui ryte iš lovos su domkratu reikia kelti..... doh.gif

Pas jus ir liko senasis, o pas mus bus antras turas doh.gif nepatinka man ši rinkimų kampanija, ypač kai yra toks purvo pylimas ant kitų kandidatų ir nepagarba jiems doh.gif o paskui kovoja su patyčiomis vaikų/paauglių tarpe, kai tuo tarpu patys kuo daugiau išsityčios iš oponento ar turinčio kitą nuomonę doh.gif

Su plaukimu man tas pats, saugiausiai kai žinau, kad bet kada saugiau atsistosiu. Tai dabar baseine imu pripučiamas vaikiškas rankoves ir visada kraštiniame take prie pat sienos, nes ten dar yra galimybė ir atsistoti, ir pasilaikyti topsecret.gif o vakar nuėjau į tą ketvirtį kur gylys 1.50 m, tai visai gerai. 25 m ir ramiai plaukiu, tada ir rankovių nereikia. Bet iš karto pasijautė, kad be jų žymiai sunkiau, vadinasi padeda jos, nors atrodė, kad čia man jos tik psichologiškai, kad ramiau. O paskui dar į jakuzi, tik labai nemėgstu kai joje labai daug žmonių būna schmoll.gif tai stengiuosi ištaikyti momentą kai jų mažiau yra. Nors toks įspūdis, kad dauguma iš ten sėdinčių tik į tą vonią ir ateina pasėdėti doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 03 04, 07:57)
Labas rytas.
Ačiū kol kas vis gerai jaučiuosi. Pagaliau išsimiegojau namie. Svečiuose anksti keliuosi, kad išvžiuočiau prieš kamščius. bigsmile.gif
Liko dar savaitė,nežinau 16 buvo išeiginė ar užskaitys ar dar reikės atidirbti? Liks su narkoze 4 kartai stacionare. ax.gif
Įleisime šiandien svečius ir važiuosime į butą,rytoj reikia prabalsuoti,nors ir taip aišku pas mus senasis meras labai geras,visi su kuo paklabi balsuos už jį.Daug gero miestui padarė. ax.gif Reikalingas dar butas retkarčiais?
Oi plaukti man,tik kai žinau kad pasiekiu dugną,jei giliau,prasideda panika man.Ir mano visi trys vaikai tokie pat plaukikai.MB kaip žuvis vandenyje,ankščiau perplaukdavo ežerą. blink.gif
Gražios dienos,pas mus kol kas saulė.

Atsakyti

Labas rytas.
Kaip įdomu ryte Lazdynuose -9,Santariškėse -11,grįžau,atvirkščiai Santariškėse -9,čia -5.Kiek skiriasi? bigsmile.gif
Jaučiuosi normaliai,šiek tiek viduriai pradėjo degti,matyt savo dozę ir jie gavo.Tik kraujo tyrimas vėl blogas,nelašino chemijos,kitą pirmadienį paskutinį kartą bandys. ax.gif
Šiaip labai laukiu pavasrio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

tu tikriausiai labai anksti važiuoji hmm.gif aš pusę 8 šiandien ryte važiavau, tai -5 rodė.

Šitų vaistų visas organizmas gauna. Dar kai švitina, tai konkrečią vietą, o chemija į kraują, tai kliūna visiems organams. Tu tikra šaunuolė, puikiai laikaisi wub.gif wub.gif wub.gif

Jau greitai pavasaris, šitos dienos tokios gražios lauke, taip ir norisi pabūti wub.gif kai sniego yra, saulė jau pavasarinė, visai kitaip šildo nei kokį lapkričio ar gruodžio mėn., kažkaip ir šviesiau, ir smagiau lauke.

Šiandien į baseiną, tik nežinau kiek vėlai. Tas negilusis "varlinukas: tik nuo 8.00 vakaro laisvas, tai teks į didįjį eiti ir rankoves dėtis. Bet kiek paplaukiosiu, į jakuzi nueisiu ir užteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 07 kovo 2023 - 14:05

Labas rytas.
Vakar paslidinėjome dar su Petru Vingio parke,paskui Ignė prisijungė apėjome karių kapines,nebuvau buvųsi. ax.gif Tai va sportavome ir mes dar.Sniego likučiai dar buvo,naktį pasnigo visai gerai bus. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Vakar vaikai nusivedė į Poetą filmą.Patiko,kai man eiėraščiai jo nemirtingi,tai įdomu buvo sužinoti pie jo gyvenimą,tuos laikus. ax.gif
Bangele,ar jau ką sėji?
Atsakyti