Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Persikrauščiau pas Ignę.
Vakar dar Urtė pamatė,kad fara mano perdegųsi,kai lydėjo su mašina priekyje manęs.Dabar galvos sopulys bus,pusžentis sugebės pakeisti lemputę?Važiuosime šiandien nuomuota mašina su Igne. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
https://www.youtube....ficielLithuania

Marti pradėjo vesti laidas yuotube.Šaunuolė ji pas mus. wub.gif Ji mūms ir patarimus dalina dėl namuko.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

šiandien nors šeštadienis, bet darbe. Čia kelias dienas vieną projektą baiginėjome, vakar pridaviau, tai dabar reikia pasivyti savus darbus, mėnesis trumpesnis, antradienį jau paskutinė diena, nebėra kur tempti neatliktų darbų doh.gif

Šį savaitgalį planuojame apsilankyti naujajame baseine, žiūrėsim kas ir kaip ten viskas. O tada jau spręsiu dėl abonemento, bet greičiausiai, kad pirksiu bent trims mėnesiams, o paskui bus matyt. Gaila, kad nėra pasirinkimo pvz. apsilankyti 10 ar 20 kartų. Nusipirkai tokį ir vaikštai kada nori, išnaudojai, perki naują. O su abonementu gera jei bent kokius 3 kartus per savaitę einama, nors jau net kas savaitgalį einant gautųsi pigiau nei mokėti kaskart apsilankant. Na bus matyt kokie bus įspūdžiai.

Ar pakeitė lempą mašinoje? MB keisdavo seniau, tai youtube pasižiūri kaip reikia ir pakeisdavo topsecret.gif

Kokia graži marti tavo wub.gif O jau plaukų grožis wub.gif wub.gif wub.gif Tik labai jau daug priežiūros šis grožis reikalauja doh.gif reiks dažniau jos laidas pažiūrėti, ši labai įdomiai susižiūrėjo wub.gif

Kaip tu jautiesi? Nepervark 4u.gif Pasaugok save 4u.gif Dabar pirmiausiai poilsis, kad organizmas greičiau atsigautų, o tada jau visi darbai. Nebus sveikatos - nieko nereikės topsecret.gif tad geriau dabar kiek palaukti ramiai, išlaukti šį sunkųjį periodą, o paskui jau vėl palengva įsibėgėsi. Saugok save 4u.gif

Atsakyti
Ačiū MamaEgle,gražuolė ta mano marti,natūraliai plaukai garbanojasi,kokie gržūs būtų anūkai. wub.gif
Įdomi aida su Gyčiu Ivanausku,sakė kas savaitę bus laida,nufilmuotos jau trys laidos. ax.gif Kada anūkai,kad jai pilna galva.
Kaip gera namie. wub.gif
Vakar viena jau nuo Ignės nuvažiavau su navigacija,truouti sūktelėjau iš Geležinio vilko gatvės,navigacija vėl atvedė į kelią.Galvoju,kai grįš Petras eiti iki jo namų su navigacija,sakė tik 2.5 km iki jo nuo Ignės. ax.gif
Darbingos dienos,man irgi svečiai atvažiuoja šiandien ir rytoj. 4u.gif
Atsakyti
Jau apie anūkus ir man tik pasvajoti.... neskuba jaunimas mūsų visai schmoll.gif ir ką tu jiems padarysi irnesakyk.gif čia mes kažkaip skubėjom, norėjom šeimos vaikų, o jaunimui dabar tik savas gyvenimas, o vaikai palauks. O kur dar laukti? Metai tai eina, su gamta nepasiginčysi ir nesusitarsi. O ir pačiam daug geriau kai jaunas vaikų, turi. Paskui ir pats dar jaunas, ir vaikai dideli. Betgi nepareguliuosi, jiems kitaip atrodo.

Iki Petro gal ir netoli, bet vietomis pėsčiomis gal ne visai saugu mastau.gif per upę perėjus, paskui nežinau ar šaligatvis yra arba gana nemažas ratukas gaunasi, kad saugiai per gatves pereiti. Pasitark su vaikais, pasakys arba aš kad apro šalį važiuodama dar žvilgterėsiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Matysime kaip man su tuo pasivaikščiojimu bus?Petrui siūlau,kai grįš aplmai ar su slidėmis ar su dviračiu pajudėti,žiūrint koks oras bus.Kaip aš užsisėdžiu ten,nieko neveikiu tik mezgu ir valgau. ax.gif Na čia mano svajonė tik. ax.gif Darpratraukti dvi savaites,tada gal bus lengviau,suvaržyta aš ten jaučiuosi.Už tai grįžųsi kaip dėjau tvarkytis,dar ir mb įtraukiau,sėdi apsikrovęs.Ui. blink.gif
Dėl anūkų,Ignės paklausiau ar jos sperma dar saugoma spermos banke?Pasirodo,taip UK,padėta,dar galima kažko tikėtis? ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Vakar kelias švarus buvo grįžti. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Na nors geros naujienos,dukriukas rugsėjį išteka.Turėsiu tikrą žentą.Florencijoje pasipiršo,dabar rugsėjį vestuvės.Baliaus nebus,tik susirašo,nusipirko kelionę ,man šunį paliks trims savaitėms.Ir teisingai čia senius girdyti. ax.gif Arba mes patys pasidarysime.Tik,kad uošviai labai jauni,palyginant su mūmis. tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ingrida, kokios geros ir gražios naujienos wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai jums visiems, ypač dukriukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif koks šaunus jaunimas wub.gif wub.gif wub.gif Ir puikus sprendimas tik susirašyti ir skirti laiką sau thumbup.gif nes visų nesukviesi, o paskui lieka nepatenkintų. Tai tada geriau tik su liudininkais ir kur nors išvažiuoti.

Kaip tu jautiesi? Kaip kraujas? Ar pagerėjo kiek?

Šalta šiandien, bet labai smagus šaltukas. Galėtų ir dažniau toks oras būti, nes ši žiema gražaus šalčio pagailėjo verysad.gif

Buvome baseine, tai dabar pirksiu abonementą ir lankysiu dažniau. Kol kas vienintelis nepatikęs dalykas tai, kad mažai privatumo dušuose, kažkaip labai jau atvira viskas doh.gif ir dar gylis visur vienodas arba 5 m arba 3m. Tai kai aš mažai plaukiu man geriau kai yra galimybė atsistoti saugiai. Bet iš esmės viskas gerai yra.
Atsakyti
Laba diena. Atėjau pasisakyt. Galvoju, galvoju ir nesugalvoju nieko. Darbas-namai, žadintuvas ir vėl darbas. Taip dabar gyvenu. Postdockas labai įtraukė. Jaučiuosi lėta, nieko nemokanti. Tiksliau prisimenu save jauną ir suprantu kiek stipriai sulėtėjusi esu. Anūkų neturiu. Pandemijos metu išmokau siuvinėti, tai dabar vakarais šiek tiek pasiuvinėju, paskaitau kelis puslapius knygos ir miegot.
Atsakyti