Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

O tu dabar visada Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2023 02 07, 16:04)
O tu dabar visada Vilniuje?

Savaitgaliais namo.Šiaip penktadieniais aštuntą ryto pašvitina 10 minučių ir namo.Gaila,kad sekmadienį reikia iš vakaro važiuoti,anksti chemija pirmadienį ,pusė aštuonių.Galėčiau kokią pusę šešių išvažiuoti,bet kai žeima ,neaišku koks kelias gali būti. ax.gif
Ko kas pas mažąją bazuojuosi.Sūnus 15 dešimt dienų su marčia išlekia į Tenerifę,palieka man ir butą ir mašiną,bet iš jų dar kebliau būtų važinėti.Iš Ignės irgi Čiurlionio gatvės neįsivaizduoju.Visur vietos sočiai,bet kol kas pas dukrą lepinama,niekuo rūpintis nereikia. wub.gif
Atsakyti
http://talpix.lt/upl...e2b012f2edd.jpg
Na ar panaši į ligonę?
Su vaikais ,šanūku,Vingio parke,nuostabu. wub.gif
Sūniukas atsivežė slides ir mama pajudėjo,prisiminiau jaunystę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

o tau ir švitina, ir chemija viskas vienu metu?

Šaunuolė, Ingrida wub.gif wub.gif wub.gif Taip ir toliau laikykis wub.gif

Gal Ignė iš namų gali kelis kartus nuvežti ir pamatysi, kad ne tiek sudėtinga su mašina nuvažiuoti, Ten svarbiausiai į Geležinio Vilko gatvę išvažiuoti, o paskui beveik tiesiai iki pat Santariškių. Tik po procedūrų kaip jautiesi, ar bus lengva vairuot?

Pratinuosi vis ankščiau iš namų į darbą išvažiuoti..... nors galvojau bus baisiau su važinėjimu, kol kas visai nieko, tik trumpą atstumą per sodus reikia važiuoti, tai ten ir keliukas siauras, ir duobų daug, ir judėjimas didelis. Nes sodai tik taip vadinasi iš senų laikų, kai tokioje vietoje tai tiek ir toookių namų pristatyta, kad tikrai toli gražu ne sodai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Visa veiksme toliau.Gerai jaučiuosi,suvažinėju namo,vakar išskalbiau patalynę,vėjyje išdžiūvo,grįžau vakare namo.Tada su dukra pas Ignę arbatos ir vakare jau tik miegoti.Dar pavežiojo po miestą dukra,gražu,tik negyventi . biggrin.gif
Šiandien po procedūros vėl mašinon ir namo,kirpyklon užsirašiau,pasibūsiu jau ilgiau namie,klientus priimsiu. mirksiukas.gif Gyvenimas gražus. wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

kokia tu šaunuolė, Ingrida!!! wub.gif wub.gif wub.gif Kai tiek veiklos, tai ir sirgti nėra kada topsecret.gif dažniausiai taip ir būna, kad krenta kaip lapai tie, kurie neturi ką veikti topsecret.gif

Savaitgalis naminis, reikia ir namus susitvarkyti, ir apsiprekinti. Po kelionės dar MB peršalęs, nelabai kur toliau ir išvažiuosim, kad visai neatkristų, nes paskui namie nebus, į darbą vis tiek veržis. Dar pas vieno buto nuomininkus nuvažiuot reikia, nes kažkaip su mokėjimais vis jiems užkliūna. Pradedu gailėtis, kad užsieniečius įsileidom doh.gif jau kaip iš pat pradžių nenorėjau, tai kaip ir įkalbėjo, o dabar kol kas vienos problemos pas juos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 10 vasario 2023 - 14:40
Labas rytas.
Tokios problemos su nuoma.Mes įdėjome į vietinį puslapį fb,jokių atgarsių ir sustojome.Reiktų į kokį neklinojamo turto puslapį dėti,bet vis gerai mūms kur apsistoti grįžus į miestą. ax.gif
Oi veiklos prisigalvoju,vakar iki miško nuėjau,mano Petriukas labai serga,prisikarpiau avieičų stumbų,yra naminių,bet miško geriau.Prisiskyniau švendrių ,šiandien ruošiuosi dažyti,parvešiu dukrai,marčiai.Dar prašė mano sausiukų-spygliukų irgi bandysiu padažyti.Vėlinėms dažydavau,dabar pamatė ir jos,kad visai gražu. ax.gif
O megzti kiek laukia planų,kelis iš karto varau.Dar taisau pusženčio megztinį,dvimetrinis tai neatitaikau rankoves.Dar dvi pagalvytės namukui laukia apmezgimo.O siūlų pardavėja jau siūlo naujų siūlų. bigsmile.gif Trūksta paros. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na sekmadienis suplanuotas.Pažiūriu per lrt laidas,einu kepti keksiukus,svečiams ir vaikams parvešiu.Tada išleidžiu svečius,paleidžiu skalbenką,sutvarkau namuką,priimu svečius ir atgal sostinėn.Tada reikia sūniuką aplankyti,nuvežti nudažytas gėles sausas,aviečių stumbų,uogienės,dar noriu į ikea pakliūti.Man svečiai sudaužė didelę vazą,tikiuosi ten gauti ir dienos nerasta.
Šia dukra davė gerą mintį gaminti dar sausas puokštes pardavimui,svečiai po truputi nuperka vyną,mezginius,o ko negalėtų ir puokščių pasipuošti.Čia nebloga mintis. ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ingrida, ir kaip tu tiek visko spėji!!!??? Man ta IKEA prapultis irnesakyk.gif aš kai ten nueinu tai pusdienio ir nėra, todėl stengiuosi kuo rečiau... o tu dar namie tiek visko spėji padaryt ir Vilniuje spėsi pusę jo aplėkti. Mano apsukos suletėjusios doh.gif o ir MB sunkiai išjudinu iš namų, jis toks namisėda, kur pajudėt tai taip labai jau nenoriai, nebent tai būtų grybaut ar į sodybą. Tada pats pirmas, antrą kartą kartot nereikia....

O kas Petrui nutiko? Peršalus ar rimčiau kas? Čia kažkada dar ir kelionę planavo, reiktų pasveikti iki to.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Daugiau laiko papalepėti pavakry,vistiek pas dukrą sėdžiu,niekuo rūpintis. biggrin.gif
Na jo vakar Ikea,tik butines prekes praėjome,nusipirkau didžiausią vazą,na tik,kad niekas neužkliūtų.Turėsiu svaitgalį ką veikti.Nusipirkti viokių purškiamų dažų,į gamtą smilgų,švendrių,purkšti dažais,galvoti kaip sudėti. mirksiukas.gif
Apžiūrėjome dekius,nes vis atsisėda kas nors šlapias iš prties ant sofos,nežinau toks nebe gražus.Su dukra pasitarėme numegsiu,bet pie
no spalvos,gal greitai nenuteps? blink.gif
Skambino Petras vistiek į darbą šaindien važiavo,sako gi ne su dviračiu-mašina.O dieve kiek aplinkui sergančių.Sakau bent kaukę užsidėtum,trečiadienį kelionė.Negerai toks klimato kaitaliojimas iš Prancūzijos kalnų šalčių,čia dabar į kaitrą,nedidelė,+20 bet vistiek organizmui persiorentuoti. ax.gif
Vakar dar su Urte nuvažiavome prieš ikea,pas Petrą,nustebau vien boltai su maistu.Klausiu Urtės žmonės maisto nebe gamina namie?Sako gi sekmadienis.Tai išeiginė ir gaminimui?Pas mus provincijoje taip dar nėra.Ir grai,kad ta mada dar neateina.Kai į turgus važinėjome,užsakydavau ir aš į namus maisto,bet kai jau jėgų visai nebėra. mirksiukas.gif
Atsakyti