Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba 4u.gif

kažin kaip pas mus sodyboje hmm.gif ten irgi tokie keliukai, kad kai palyja išvažinėjami labai, ypač jeigu su sunkiąja technika pravažiuoja. Viena guodžia, kad žiema ir nėra ko į laukus važinėti, bet žinok kur kam užsinorės nuvažiuoti..... tada ir varo vos ne kiemo viduriu, kad purvynus apvažiuoti, tuo dar labiau išmaldami viską aplink.... reiks galvoti ką daryti, kad nors kiek sumažinti tą jų važinėjimą.....

Ryte šiandien šlapdriba pas mus, jau geriau normali žiema būtų.....
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mes šiandien grįžtame,žiūrėsime kas darosi. bigsmile.gif Pirmadienį ryte laukia kelionė į sostinę.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ingrida, pasirodyk pagal galimybes, nors FB ar per messenger 4u.gif tikrai rūpės kaip tu, kaip jautiesi, kaip sekasi wub.gif. Ir būtinai drąsiai rašyk jei ko reikės atvežti topsecret.gif

Kaip su sniegu pas jus? Pas mus visai šiandien jo nėra, o per TV pasakė, kad šiaurinėje Lietuvoje iki 10 cm blink.gif blink.gif blink.gif

Darbe mes kraustomės į naujas patalpas unsure.gif visai jokio noro schmoll.gif senuose rūmuose buvo žymiai geriau ir man iš namų arčiau topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū MamaEgle,vaikai gi bus šalia,tikiuosi nieko netrūks.Galvojau,kad guldys į ligoninę,bet pasirodo pakaks kasdien važinėti.Tai vaikai apsiima vežioti.Dabar tik išsirinkti pas kurią apsistoti?Marti irgi siūlosi,bet gi sūnaus nebus tą savaitę,nieko nežinau ,gal ir mėnesį reikės vargti?Sužinosiu pirmadienį. ax.gif
Labai ir bendrauti su niekuo negalėsiu numuš visai imunitetą. ax.gif Matysime.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 19, 09:15)
Labas rytas.
Ačiū MamaEgle,vaikai gi bus šalia,tikiuosi nieko netrūks.Galvojau,kad guldys į ligoninę,bet pasirodo pakaks kasdien važinėti.Tai vaikai apsiima vežioti.Dabar tik išsirinkti pas kurią apsistoti?Marti irgi siūlosi,bet gi sūnaus nebus tą savaitę,nieko nežinau ,gal ir mėnesį reikės vargti?Sužinosiu pirmadienį. ax.gif
Labai ir bendrauti su niekuo negalėsiu numuš visai imunitetą. ax.gif Matysime.

Onkologija???
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2023 01 19, 11:43)
Onkologija???

Taip,laukia švitinimas,chemija.Nieko nežinau,geriausia gal taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 19, 11:05)
Taip,laukia švitinimas,chemija.Nieko nežinau,geriausia gal taip? ax.gif

Gal iš tiesų geriau mažiau žinoti. Bus viskas gerai 4u.gif Šiais laikais medicina gerai pažengus, Vilniuje puiki aparatūra. Mano Mama ėjo šiuo keliu, tai galiu įsivaizduoti kaip viskas yra. Tuo labiau, kad aš visada ją vežiojau. Tik Mamai pradėjo nuo operacijos, tada chemija ir paskui švitinimas. Atvirkščiai viskas. Imuninę sistemą labiausiai chemija slopina, švitinimas ne tiek.
Atsakyti
Sveikos, oi, MamaEgle, mes gavom naktį sniego daug, ir dar su vos ne pliusine temperatūra, tai šįryt , kai reikėjo takelius atsivalyti, tai labai sunku buvo.Siūpelės sniego neina pakelti, nes šlapias sunkus tas sniegas.Šiandien visą dieną laikėsi lengvas minus nulis, tai niekas nenutirpo.Bet saulę už tai visą dieną turėjom šiandien, džiaugėmės.
Ingrida, console.gif .Laikykis.Man vien tas ligos pavadinimo žodis baimę varo..O dar kai perskaitai žiniasklaidoje, kad ateityje kas trečiam bus tokia liga, tai visiškai nebeįdomu gyventi
Atsakyti
Labas rytas.
Balta aplinkui,tabletė miegui gerai suveikė.Miegota.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Bijojau pamigti,važiuojame sostinėnė,matysime ką su manimi darys?
Nors darbų namie pilna,greičiau norisi praeiti gydymą,pas mane krūva planų. bigsmile.gif
Atsakyti