Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Nesimiega nuo trejų.Tai ir blūdiju. ax.gif Ir kavos negaliu gerti,reikia kraują vežti nevalgius,negėrus,o išsirinkau laiką 7.30,kad nesikankinti nevalgius,negėrus.Dabar ir blūdiju,bijojau pramigti,nors žadintuvas nustatytas. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 06, 08:37)
Labas rytas.
Net nulėkiau pažiūrėti į fb,Bangelės gimtadienio neradau. ax.gif
Kol kas džiugina tyrimai,na bet operacijos tai tikrai geriausiu atveju reikės.Tikiuosi sostinėn pakliūti operuotis.Čia geriausiu atveju.Na bet aš planuoju toli į ateitį. mirksiukas.gif

Kažką būsiu sumaišius su Bangele doh.gif bet kažkurios iš mūsų sausio 1 d. nepasveikinau FB, pasirodė, kad Bangelės, tai sakau nors čia pavėluotai.... bet ir tai nesigavo..... reiks pačiame pirmame lape pažiūrėti kurios gimtadienis buvo sausio 1d. Ot dar bus juoko jeigu net ne iš mūsų tarpo doh.gif

Rimtai čia tave suėmė. Bet nors tyrimai geri, tai bus viskas gerai. Linkiu pakliūti pas geriausius gydytojus wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 01 10, 06:00)
Labas rytas.
Nesimiega nuo trejų.Tai ir blūdiju. ax.gif Ir kavos negaliu gerti,reikia kraują vežti nevalgius,negėrus,o išsirinkau laiką 7.30,kad nesikankinti nevalgius,negėrus.Dabar ir blūdiju,bijojau pramigti,nors žadintuvas nustatytas. biggrin.gif

Aš praeitą naktį kol užmigau tai jau buvo gal 2 nakties, tai vakar dar prieš 11 šviesą išjungiau, nes pajaučiau, kad jau smiginėju. Užtat pabudau naktį, jaučiuosi tokia pamiegojus, pažiūriu į laikrodį, ogi pirmos dar nėra. Bet ryte miego labiau norėjau nei pirmą nakties hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kažkaip su melatoninu geriau miegu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kviečia vaikai atvažiuoti į sostinę,sakau pakentėkite atvažiuosiu gydytis.Ne,sako atvažiuokite šiaip pavaikščioti,paiilsėti.O pas mane darbai dėliojasi galvoje jau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na va 23 dieną pradėsiu gydymą sostinėje. mirksiukas.gif Tikiuosi ištverti?Kaip mama sako tu labai optimistiškai kalbi,bet širdyje niekas nežino,kas dedasi,stengiuosi visus kitus palaikyti. mirksiukas.gif Kas pasikeis,jei atsisėsiu ir verksiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Vėjas baisulingas,kaip tyčia vakar sukėliau ant terasos kėdes,na nebbuvo vėjo,dabar mieste nervuojuosi,kad nepakeltų ,nepaneštų į langus. ax.gif
Vakar sūnus su dukra slidinėjo,ant dirbtino sniego,sūnus susuko filmuką,gal 6 kartus žiūrėju. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nuvažiuok, Ingrida, pas vaikus paprastai pabūti. Visų darbų nenudirbsi, jie visada vienas kitą veja, o laikas su vaikais pats brangiausias. Jiems į namus yra gera sugrįžti, bet nemažiau gera priimti tėvus savo namuose, pasirodyti tėvams kaip susitvarkė, kaip gyvena. O kai gydytis važiuosi bus visai kitaip.

Šaunuolė, kad neprileidi blogų minčių wub.gif geras nusiteikimas pats didžiausias pagalbininkas sveikstant. Gydytojai tiek nepadarys kiek optimistinis požiūris wub.gif

Vėjas ir lietus ir pas mus doh.gif iš ryto dar ir saulė bandė rodytis, maniau su šuniuku išeisiu (sesė išvažiavus buvo), bet tai kai užlijo, pasibaigė mano visi planai vaikščioti.... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 15 sausio 2023 - 18:40
Labas rytas.
Pas mus vakar pylė visą dieną.Keliukas prie mūsų viena žliugė. blink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aš vakar niekur ir nėjau schmoll.gif dar turime į Birštono sanatoriją dviem parom kuponą, reikia išnaudoti, vis niekaip nepaskambinu, tuoj ir kupono galiojimas pasibaigs.... doh.gif tai MB jau planuoja, kad iš Birštono važiuojant bus galima į sodybą užsukti, pasižiūrėt kaip ten reikalai. Įdomu ir man ax.gif nenorėjau važiuot kai sniego daug buvo, vis tiek neprabrisi niekur, tik sušlapsi labiau, nors oi kaip mėgstu sniegą wub.gif O kai kiek šilumos yra tai ir pamatyti kaip ir kas geriau galima.

Atsakyti
Labas rytas.
Patiko man Birštonas,tolokai mūms.Ir važiuokite kaip tik kol tokie niūrūs orai,kad ir neužvažiuosite sodybon.
Tikiuosi jaunimas neužklimps pas mus?MB įkalė tris pagalius,kad nevažiuotų iki pat namuko pieva.Visi nori privažiuoti iki pat terasos,išvažinėjo mano dobiliukus,kol buvo pašąlę,dar nieko bet dabar atšilo,vėžios taip ir sulindę. blink.gif Moteriškė viena buvo atvažiavųsi,tai net mašiną paliko ant keliuko,bijojo važiuoti vidun,mes išvažiavome į miestą,kad neužklimptų.Pas mus baisu,kaip šlapia ir dar krenta iš dangaus. blink.gif
Atsakyti