Labas rytas.
Oi Bangele,kaip gera,kai vaikai gali keliauti,pamatyti pasaulio.Aš irgi visada tik džiaugiuosi.
Oras jau pavasariškas,galėtų jau ir nešalti,kažkiek jau brūdai sušąlo?Reiktų dar gėlių sukišti į žemę. Gal dar atleis žemelę?
Naujieji ramiai su mezginiu,nebesinori šurmulio.Planų daug į priekį,kad nors dalį spėčiau įvykdyti.
Labas rytas.
Tai ką laukiame tų Naujųjų.
SVEIKATOS,ko labiausiai reikia,o tada jau laimės.
Anksti atsikėliau,ar sulauksiu tų Naujųjų?Miegas kaip suiims,vienais metais esu pramiegojųsi. Niekas nepasikies,jie vistiek ateis.
Važiuotume į miestą,bet rytoj po šių svečių kiti,reikės priiminėti,tai jau geriau liekame kaime.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Laukiu tyrimo anksti,mrt,tai nesimiega,bijojau pramigti.
Labas rytas.
Labas rytas
Su Naujais Iš tiesų svarbiausiai sveikatos, o visa kita tada jau bus
Bangele, su gimtadieniu Kad pati ir šeima būtų sveiki
Mes Naujus sutikom namie, atvažiavo Ella su vyru, tai ir prasėdėjome gal iki 4 ryto ramiai, šeimyniškai
Ingrida, kaip sekėsi? Kada atsakymai bus? Linkiu kuo geriausių atsakymų
Su Naujais Iš tiesų svarbiausiai sveikatos, o visa kita tada jau bus
Bangele, su gimtadieniu Kad pati ir šeima būtų sveiki
Mes Naujus sutikom namie, atvažiavo Ella su vyru, tai ir prasėdėjome gal iki 4 ryto ramiai, šeimyniškai
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 04, 05:30)
Ingrida, kaip sekėsi? Kada atsakymai bus? Linkiu kuo geriausių atsakymų
Sveikos Naujuose metuose.Svarbiausia sveikatos, o visa kita užgyvenama.
Mama Egle, kažką sumaišei, aš vasaros vaikas
Mes irgi namuose buvom dviese Naujametę naktį.Tyliai ramiai, dvyliktą išejom į gatvę su kaimynais susisveikinti, fejerverkais pasidžiaugti
Mama Egle, kažką sumaišei, aš vasaros vaikas
Mes irgi namuose buvom dviese Naujametę naktį.Tyliai ramiai, dvyliktą išejom į gatvę su kaimynais susisveikinti, fejerverkais pasidžiaugti
Labas rytas.
Net nulėkiau pažiūrėti į fb,Bangelės gimtadienio neradau.
Kol kas džiugina tyrimai,na bet operacijos tai tikrai geriausiu atveju reikės.Tikiuosi sostinėn pakliūti operuotis.Čia geriausiu atveju.Na bet aš planuoju toli į ateitį.
Labas rytas.
Labas rytas.