Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi Bangele,kaip gera,kai vaikai gali keliauti,pamatyti pasaulio.Aš irgi visada tik džiaugiuosi. ax.gif
Oras jau pavasariškas,galėtų jau ir nešalti,kažkiek jau brūdai sušąlo?Reiktų dar gėlių sukišti į žemę. mirksiukas.gif Gal dar atleis žemelę? rolleyes.gif
Naujieji ramiai su mezginiu,nebesinori šurmulio.Planų daug į priekį,kad nors dalį spėčiau įvykdyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tai ką laukiame tų Naujųjų.
SVEIKATOS,ko labiausiai reikia,o tada jau laimės. wub.gif wub.gif
Anksti atsikėliau,ar sulauksiu tų Naujųjų?Miegas kaip suiims,vienais metais esu pramiegojųsi. ax.gif Niekas nepasikies,jie vistiek ateis. mirksiukas.gif
Važiuotume į miestą,bet rytoj po šių svečių kiti,reikės priiminėti,tai jau geriau liekame kaime. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Laukiu tyrimo anksti,mrt,tai nesimiega,bijojau pramigti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su Naujais wub.gif Iš tiesų svarbiausiai sveikatos, o visa kita tada jau bus wub.gif

Bangele, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad pati ir šeima būtų sveiki 4u.gif

Mes Naujus sutikom namie, atvažiavo Ella su vyru, tai ir prasėdėjome gal iki 4 ryto ramiai, šeimyniškai wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 01 04, 05:30)
Labas rytas.
Laukiu tyrimo anksti,mrt,tai nesimiega,bijojau pramigti. ax.gif

Ingrida, kaip sekėsi? Kada atsakymai bus? Linkiu kuo geriausių atsakymų wub.gif
Atsakyti
Sveikos Naujuose metuose.Svarbiausia sveikatos, o visa kita užgyvenama.
Mama Egle, kažką sumaišei, aš vasaros vaikas mirksiukas.gif
Mes irgi namuose buvom dviese Naujametę naktį.Tyliai ramiai, dvyliktą išejom į gatvę su kaimynais susisveikinti, fejerverkais pasidžiaugti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Net nulėkiau pažiūrėti į fb,Bangelės gimtadienio neradau. ax.gif
Kol kas džiugina tyrimai,na bet operacijos tai tikrai geriausiu atveju reikės.Tikiuosi sostinėn pakliūti operuotis.Čia geriausiu atveju.Na bet aš planuoju toli į ateitį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti