Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip pasiruošimas šventėms merginos?
Grįžome į miestą produktų ir likome permiegoti,bet 5 ryto prikėlė šaligatvių gramdymas ir šalta labai bute.Gal gyventume nuolatinai prišiltų.
Jau kaip ir glime nuomuoti,bet gerai per šventes vaikai grįžta galės kažkas pernakvoti bute,nes visi suvažiuoja dar Ignė su dviem draugėmis iš Ukrainos,tai kur aš visus suguldysiu.Gerai turėti tokį rezervinį butą?Sūnus su marčia penktadienį grįžta susitikti su draugais irgi bute permiegos.Reikalingas tampa daiktas.Kad už šildymą nereiktų mokėti,pagalvotume dar? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Nesimiega ir pikta,bet galvoj darbai dėliojasi. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sveikos,draugytės,sukaukę kūčių gražaus ryto. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Su šv.kalėdomis mergaitės.Ramybės,sveikatos Jūsų namams.Kaip gera.kad Jūs esate,nepabėkite,bendraukime toliau. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Parbėgu.... ax.gif
Su šventėmis wub.gif Svarbiausiai sveikatos mums pačioms ir mūsų artimiesiems, o visa kita uždirbsime ir turėsime wub.gif

Ingrida, labai šauniai jūs visi atrodot wub.gif puikiai sugalvojai su kepurėm wub.gif

Mes šventes ramiai, namie 4-iese. Naujus taip pat namie, kol Mama yra stengiuosi per šventes būti namie, nepalikti jos vienos šventėms. Kiek čia to laiko būti kartu beliko, kai jauni išeina taip netikėtai blink.gif va, ką tik perskaičiau, kad Jagelevičiūtė mirė blink.gif atrodytų gyventi ir gyventi jaunai, tiek planų turėjo, o čia tik šast ir nėra.... blink.gif

Kaip gaila pabėgusios žiemos, nors vairuoti lengviau, bet kažkaip kai sniego daug man gražiau ir smagiau ax.gif

Vasario pradžioje kelioms dienoms ruošiamės į Barseloną, sesės 50-metis, tai ta proga skrendam. Vadinsis gimtadienis kitaip.
Atsakyti
Labas rytas.
Trapus ir trumpas tas gyvenimas.Marti dirbo kartu su Agne,geros draugės buvo,ji redaktorė buvo Prancūzų žurnale,marti piešia iliustracijas.
Aš irgi dabar vaikštau po gydytojus,bjauru,bet ką darysi.Šiandien važiuoju tomografo darytis,paskui dar laukia,oi daug gydymosi. bigsmile.gif Bent gerai ne vasara. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Daug Agnės visur buvo, skubėjo gyventi, vis veikė kažką. Kitas per kelis gyvenimus nenuveiktų tiek, kiek Agnė per 20 metų. Ir kiek supratau visai kitokia viešojoje erdvėje ir realiame gyvenime. Labai gaila kai išeina tokie jauni ir talentingi žmonės, o dar kai lieka mama ir mažas vaikas, tai visai liūdna.... verysad.gif

Žiūrėk ir saugok save, Ingrida wub.gif Jau geriau dabar per gydytojus, kol dar galima kažką pakeisti.

Ryt dar dirbu, paskui savaitgalis, per kurį Naujieji ateis. Visai nesijaus tų Naujų, eilinis savaitgalis, kai netgi ir po 12-os nesinorės ilgai vakaroti, nes pirmadienį jau į darbą reikės..... o ten sausis. Man kažkaip kasmet sausis ilgas labai būna, o šiemet dar toks su pilnom 4-iom darbo savaitėm ir dar +2 darbo dienom. Darbe sausio mėn. kraustysimės į kitas patalpas, kitame miesto gale nei aš gyvenu, bus ilgesnės kelionės į darbą ir iš jo.

Greičiau pavasaris, įdomu kaip ten sodyba žiemoja hmm.gif?
Atsakyti
Su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis! Kūčias ir Kalėdos praleidom būryje, devyniese.Sūnaus šeima, vidurėlė su draugu ir mes.Tai buvo šurmulio.Nelabai linksmos jos mums buvo, žinojom kad mirė mano bendradarbė buvusi, kartu visą gyvenimą mokykloj pradirbom.Ligų galybę turėjo, bet mirė staiga, ligoninėj.Su širdies yda nuo gimimo gyveno, 12 metų su insulto pasekmėm, vienos rankos nevaldė, koją irgi prastai, bet su lazda paėjo.Tačiau gyveno savarankiškai, trečiadienį dar pusvalandį telefonu pakalbėjom, papasakojo kaip į ligoninę pateko,penktadienį jos neliko, netikėjau kad tai paskutinis mūsų pokalbis. Vakar palaidojom. O ir vaikai visi pažinojo. Per trisdešimt su virš metų dirbant mokykloje pasikeičia visa karta, visi vaikai pažstami.
Naujuosius sutiksim dviese.Sūnaus šeima šį vakarą autobusu jau išvažiuoja į turistinę kelionę kruiziniu laivu.Naktis kelionėje, rytoj persikels iš Talino į Helsinkį ir visą dieną ekskursijos po miestą, naktis kelionėje laive į Stogholmą, dieną ekskursijos po miestą, naktis ir naujųjų sutikimas vel laive kelioneje, o pirma naujų metų diena Taline ir namo.Isivaizduoju vaikams paaugliams pamatyti tris sostines,didžiulį laivą yra kažkas nerealaus. Aš po šiai dienai nė viename mieste iš tu nesu buvusi, Ir plaukusi tesu tik raketa Kauno mariose.Ai, tiesa, dar keltas į Kursių Neriją išbandytas.Taip norisi, kad jie pamatytų kuo daugiau, kad audros nebūtų, bet truputį grįžtant galėtų ir pabanguoti.Kad visko patirtų mirksiukas.gif
Atsakyti