Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kažką praleidau?MamaEgle,kas per šuo?Pasirodykite. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 13, 08:33)
Labas rytas.
Kažką praleidau?MamaEgle,kas per šuo?Pasirodykite. bigsmile.gif

šuo sesės, bet kai mes vienoje laiptinėje gyvename, tai ir šunė abiejuose butuose dubenėlius turi ir per du butus gyvena. Ir vedžiojam visi.

Šiandien jau ir su keliais lengviau, ir į darbą atvažiuoti paprasčiau buvo. Nors žiema man vis dar patinka, ypač tokia snieguota wub.gif aišku, jeigu gyvenčiau name, gal ne tiek meilės jausčiau sniegui, kai jį kasti reiktų rytą vakarą, bet dabar tai visai gražu.
Atsakyti
Labas rytas.
Badas ir paukščiams.Gal 20 žvirblių,zylių aplipę lesyklėlę,maisto kamuoliukus.Kažko kibiriuką neabai riebalų lesa?Jau ir genys nepasididžiuoja atskrenda,kėkštas. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mamos valgykla jau kelias savaites dirba nesustojant. Bet tik saulėgrąžas beria, tai kaip zylės ir žvirbliai zuja. Zylutės draugiškesnės - vieną paėmė ir skrenda į šalį, o žvirbliai kai nutupia, tai kol neprilesa neskrenda šalin. Mama būna žvirblius ir pavaiko, leidžia paimt kelias saulėgrąžas, o tada nuvaro, tipo leisk dabar kitam.

Kaip norisi nors kiek šaltuko ir saulėto oro. Nors ir kai sninga gražu wub.gif , ypač kai sniego kasti nereikėjo dar. Tik mašinos langai labai rasoja iš vidaus, tai šitas reikalas man visiškai nepatinka schmoll.gif o visa kita kol kas visai nieko. Norėtųsi į sodybą nuvažiuoti, pažiūrėti kaip ten reikalai, bet sniego bus iki kelių, o ir keliai ne patys geriausi. Tai gal jau iki pavasario pakentėsiu topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Reikia šiandien į miestą,kraują priduoti.Per parduotuves prasisukti.Kitą savaitę kepinių savaitė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na dvim žmonėms pabaigiau mezginius.Išplauta,džiūna,dar 4 svarbiausiems reikia pabaigti.Paskui jau žiūrėsiu kitiems.Šanūkui reikia numegzti kažką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 15, 08:24)
Labas rytas.
Reikia šiandien į miestą, kraują priduoti. Per parduotuves prasisukti. Kitą savaitę kepinių savaitė. mirksiukas.gif

Kaip sveikata tavo? Ką daktarai sako?

QUOTE(IngridaB @ 2022 12 16, 08:21)
Labas rytas.
Na dvim žmonėms pabaigiau mezginius. Išplauta, džiūna, dar 4 svarbiausiems reikia pabaigti. Paskui jau žiūrėsiu kitiems. Šanūkui reikia numegzti kažką. mirksiukas.gif

Ką gražaus numezgei? Bet ir kaip tu viską spėji??? Žaviuosi tavimi kiek daug visko padarai wub.gif

Mes kitą savaitę meniu galvosim, bet tikriausiai mažai ką naujo, viskas kaip ir visais metais. Nors gal reikės kokias salotas/mišraines/želė padaryti tupperware formoso. Turiu tų indų pripirkus, tai saugiai nenaudojami, o kai pasižiūriu kaip gražiai juose atrodo pagaminti maistai, kokia stalo puošmena gaunasi, tai ir pačiai taip norisi padaryti. Tik nežinau kaip pavyks, nes dažnai būna, kad foto internete visada daug kartų gražiau nei man pačiai gaunasi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi MamaEgle numezgiau visiems 6-iems kepures ir pirštines ,noriu fotosesiją pasidaryti prie eglutės.Kad tik sniego liktų.Spėsiu gal dar šanūkui kepurę numegzti.Kitą savaitę kepinių,tai reikia viską sutvarkyti.Juk dovanomis tikrai nenustebinsiu jų.
Sveikta,ne kokia,laukia po švenčių tomografas,MRT.Ko gero ir sostinėje teks apsilankyti ligoninėje.Matysime, gyvenkime čia ir dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar svečiai tik 23 valandą atvažiavo,tiesiai iš kelto.Sakė keltas vėlavo labai.Tai kol atguliau,4 pelė prikėlė,vržėsi į seną namą.Tiek to ir miego.
Šiandien kepinių diena.Sugalvojau mamai numegzti irgi komplektuką,norės gi su anūkais kartu. ax.gif
Kokia įvairovė žmonių pro mane praeina.Praeitą savaitę ,vienus sutikau,pradėjau pasakoti ką kaip kūrenti,sako mes gi jau buvome.Neįsimenu aš veidų,praplaukia visi pro šalį. bigsmile.gif Džiugu,kad jau kelinti sugrįžta vėl.
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar kūčiukų,meduoliukų kepimas.Šiandien pakartojimas. ax.gif Pergalvoju daug kam reikės nuvežti dovanėles,jau taip įprasta. ax.gif Kaimynus apeiti.Gaila marčios senelio neliko,jam kasmet veždavau vainiką ir dovanėlę.Gyvenimas.Įdomu mano močiutė vieniša bėra,kai tokie laikai,nebūnu mieste,nežinau. ax.gif
Mamai numezgiau,bet Ignė atsiveš draugę iš Ukrainos,reikia jai dar numegzti,kad nesijaustų nepatogiai. ax.gif Bandau susiplanuoti visas dienas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba wub.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 17, 08:25)
Labas rytas.
Oi MamaEgle numezgiau visiems 6-iems kepures ir pirštines ,noriu fotosesiją pasidaryti prie eglutės. Kad tik sniego liktų. Spėsiu gal dar šanūkui kepurę numegzti. Kitą savaitę kepinių, tai reikia viską sutvarkyti. Juk dovanomis tikrai nenustebinsiu jų.
Sveikta, ne kokia, laukia po švenčių tomografas, MRT. Ko gero ir sostinėje teks apsilankyti ligoninėje. Matysime, gyvenkime čia ir dabar. mirksiukas.gif

oi, Ingrida, kaip puikiai sugalvojai wub.gif wub.gif bus nuostabios nuotraukos ir labai gražus atsiminimas wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 12 18, 07:42)
Labas rytas.
Vakar svečiai tik 23 valandą atvažiavo,tiesiai iš kelto.Sakė keltas vėlavo labai.Tai kol atguliau,4 pelė prikėlė,vržėsi į seną namą.Tiek to ir miego.
Šiandien kepinių diena.Sugalvojau mamai numegzti irgi komplektuką,norės gi su anūkais kartu. ax.gif
Kokia įvairovė žmonių pro mane praeina.Praeitą savaitę ,vienus sutikau,pradėjau pasakoti ką kaip kūrenti,sako mes gi jau buvome.Neįsimenu aš veidų,praplaukia visi pro šalį. bigsmile.gif Džiugu,kad jau kelinti sugrįžta vėl.

Smagu kai svečiai grįžta wub.gif vadinasi jiems buvo gera ir jaukus pas jus wub.gif

Veidų ir aš nelabai prisimenu, o ir nepastebiu kai eina pro šalį. Dažnai būna sakau, kad jeigu einu pro šalį, ta griebk mane už rankos, nes aš einu paskendusi mintyse ir visai nefiksuoju kas eina pro šalį, į žmones nesitrankau, bet ir nežiūriu į veidus. Tai būna ir gerai pažįstamais taip prasilenkiu, jau nekalbant apie matytus kartą kitą irnesakyk.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 12 19, 08:46)
Labas rytas.
Vakar kūčiukų,meduoliukų kepimas.Šiandien pakartojimas. ax.gif Pergalvoju daug kam reikės nuvežti dovanėles,jau taip įprasta. ax.gif Kaimynus apeiti.Gaila marčios senelio neliko,jam kasmet veždavau vainiką ir dovanėlę.Gyvenimas.Įdomu mano močiutė vieniša bėra,kai tokie laikai,nebūnu mieste,nežinau. ax.gif
Mamai numezgiau,bet Ignė atsiveš draugę iš Ukrainos,reikia jai dar numegzti,kad nesijaustų nepatogiai. ax.gif Bandau susiplanuoti visas dienas. mirksiukas.gif

Kada tu viską spėji mastau.gif?? kaio paskaitau kiek padarai, tai gal tavo paroje ne 24 valandos, o žymiai daugiau hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti