Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas,

pasisaugok dabar kurį laiką 4u.gif

Mes dažnai (tiksliau Mama, o ne mes doh.gif) kopūstus daro. Po nedaug, taip iki 10 kg kopūstų galvų sutarkuoja, morkų, kmynų, obuolių kartais įdeda ir paraugia. Kadangi neturime kur saugiai laikyti, tai Mama laikosi tos nuomonės, kad geriau dažniau, bet po mažiau. Tai aš tik superku viską. Nes kiek sakau palauk savaitgalio ir padarysim kartu, tai neklauso schmoll.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kasdien keičiasi planai.Galvojome šeštadienį važiuoti į miestą,naktį sugalvojau,pavalgome pietus ir mauname į butą.Nes savaitgalį tikrai nebus kada dirbti. ax.gif Reikia dar stalvirštį nupirkti sukbinti spinteles.Svetainėje išplauti užuolaidas ir pakabinti.Mb reikia užsisakyti naujas teises,pagaliau medicininę susitvarkė. bigsmile.gif Užmiegu su planais galvoje ir nubundi jau su planais. mirksiukas.gif Man atrodo tarybiniais laikais nebuvo toks greitas gyvenimas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sušalau,kaimynai susikėlė apačioje nuo šešių.Noriu kaiman kaiman.Mano paukštukai jau bus sulesę viską,kaimynų katinas neras maisto. ax.gif
Vakar nebuvo kas pjausto stalviršį,teks važiuoti šiandien,bet užteko darbo ir taip. ax.gif
Pripirkau dar internetu vakar siūlų baltų.Nenustebinsiu vaikų savo dovanomis,megsiu visiems 6 kepures baltas su pynėmis,tada darysime fotosesiją. wub.gif Pasisakiau pardavėjai siūlų kam reikia,tai prašė atsiūsti nuotraukas,kas gausis.Dabar galvoju ar išeis? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ugnelė kūrenasi jau,6 stirnos slampinėja aplink namą.Šiandien šiaip medžiotojai siautėja aplinkui.Gal šiandien nešaudys?Nes kaip tik šeštadienis taip siautėja. unsure.gif
Gal šiandien dar tulpes susodinsiu?Pripirkau nukainuotų,pilną maišą.Vakar pabandžiau vilkdagius sodinti įmanoma,tik jau temo. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip gražu kaime,pasnigo.4 stirniukės slampinėja aplink namą ryte.Grynos kalėdos. wub.gif
Pildosi užsakymai gruodį,turėsime darbo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Šiandien mano princesės gimtadienis.Vargšiukė vakar po darbo dar kepė du tortus.Sakau nupirk iš parduotuvės ir nevark.Ne,sako vieną reikia į darbą neštis,kitas vakarui svečiams. bigsmile.gif
O į darbą vakar važiavo valandą ir 15 minučių.Gerai sename darbe galėjo dirbti iš namų,čia ofise naujame turi sėdėti,tokia tvarka.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Nesušalote?
Enija pasirodė ir vėl nėra. ax.gif
Šiandien pas gydytoją,atsakymų.Jau nervuojuosi,nesinori blogų žinių prieš šventes.Bet bus kaip bus.Jaučiu ne kokios žinios laukia.
Dukra šiandien savaitgaliui išlekia į Milaną su pusženčiu.Per tv mačiau laidą kad dabar labiau Milane pasiperša nei Paryžiuje.O gal gal?Juk ta proga ir skrenda 10 metų draugystės.Šanūkas pas Ignę,pagalvojome iki mūsų vežti,paskui vėl atvažiuoti pasiimti.O mes tai bute tai kaime.Kelios dienos bute,ką ten malkas gadinti,kai dabar tiek kainuoja,paskaičiavome kad čia daugiau darbo.Virtuvę pabaigėme liko smulkmenos.Rytoj nuo ryto nuvažiuosime namuką sutvarkysime ir matysime. ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 11 30, 08:41)
Labas rytas.
Šiandien mano princesės gimtadienis.Vargšiukė vakar po darbo dar kepė du tortus.Sakau nupirk iš parduotuvės ir nevark.Ne,sako vieną reikia į darbą neštis,kitas vakarui svečiams. bigsmile.gif
O į darbą vakar važiavo valandą ir 15 minučių.Gerai sename darbe galėjo dirbti iš namų,čia ofise naujame turi sėdėti,tokia tvarka.

Sveikinimai mamai su princesės gimtadieniu wub.gif wub.gif wub.gif labai šauni mergaitė wub.gif man visi tavo vaikai labai puikūs, žaviuosi jais visais wub.gif

Aš čia kurią dieną taip pat ilgai važiavau.... doh.gif jeigu galiu nulėkti per 10-12 min (čia jau kai visai niekas netrukdo topsecret.gif), tai tą rytą gal 45-50 min... ir niekaip nesuprantu nuo ko tai priklauso hmm.gif sakyčiau sniegas, bet šiandien sudėtingesnės važiavimo sąlygos buvo nei tada, o užteko gal 15 min.

QUOTE(IngridaB @ 2022 12 02, 08:33)
Labas rytas.
Nesušalote?
Enija pasirodė ir vėl nėra. ax.gif
Šiandien pas gydytoją,atsakymų.Jau nervuojuosi,nesinori blogų žinių prieš šventes.Bet bus kaip bus.Jaučiu ne kokios žinios laukia.
Dukra šiandien savaitgaliui išlekia į Milaną su pusženčiu.Per tv mačiau laidą kad dabar labiau Milane pasiperša nei Paryžiuje.O gal gal?Juk ta proga ir skrenda 10 metų draugystės.Šanūkas pas Ignę,pagalvojome iki mūsų vežti,paskui vėl atvažiuoti pasiimti.O mes tai bute tai kaime.Kelios dienos bute,ką ten malkas gadinti,kai dabar tiek kainuoja,paskaičiavome kad čia daugiau darbo.Virtuvę pabaigėme liko smulkmenos.Rytoj nuo ryto nuvažiuosime namuką sutvarkysime ir matysime. ax.gif

Dar ne schmoll.gif ir namuose miegoti man karšta topsecret.gif vis vos vos bet praveriu langą, tada gaiviau miegot. Užtat paskui nenuostabu, kad vasarą negaliu miegoti, kai dabar kambaryje naktį būna apie 15-16 laipsnių, o vasarą ir 24-25 gali būti.... doh.gif

Paraginsiu Eniją vėl užsukti, mes dabar kartu dirbame ;)

Maniškiai nežinau ar kada pasiryš tokiam žingsniui mastau.gif birželį irgi bus 10 metų, o vis nieko. Ir jai pačiai metai eina, o nei šeimos normaliai, nei vaikų doh.gif

Tikiuosi, kada naujienos iš daktarų tik geros? wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti