Labas rytas.
Na rudeniniai aprinkti obuoliai,liko žieminiai.
Vakar 5 obuolių sūrius išviriau,daug drbo,turi stovėti prie puodų ir maišyti,kad nepritauktų,atrodo ir storas puodo dugnas,bet dėmesio reikalauja. Vakar pripjauščiau dar obuolių,reikės virti vėl.Slyvų sūrį atidedu kitai savaitei,dar sunkiai kauliukai atsiskiria.
Stiklainių nebe turiu,reiktų sens uogienes versti lauk,bet gal greičiau nusipirksiu naujų.Suris dar senos uogienės pyragams.
Sesės šiandien gimtadienis,tai rytoj važiuosime į miestą,klientus įleidę.Kol galvojome ,gal patiems rezervuoti kitą svaitgalį,kažkas vakar rezervavo.Na tai gimtadienį atkelsime 23 dienai.Tuo labiau sūnus su marčia grįš kaip tik iš Indonezijos.Galės visi suvažiuoti.
Vakar dar sulakščiau miškan,tuščia,kad ir palijo.
Labas rytas.
Vakar vėl netikėti klientai,paskambino,mes atvažiuojame.Su tėvu puolėme tvarkytis.Įdomūs tokie svečiai.
Labas rytas.
Labas rytas.
Kaip laikomės?Dorojame derlių?
Noriu į mišką,tuoj baigsis sezonas.
Vakar sūnus su marčia išksrido į Indoneziją.Labai lauksiu nuotraukų,vistiktai įdomu bus vestuvės pagal tuos papročius.Jiems gi siūvo kažkokius marškinius apsivilkti pagal paparočius.Iš Lt atvažiuos 30 svečių.Po baliaus dar paatostogaus Balyje.
Labas rytas.
Kaip sostinėje,šiąnakt marčios mašiną šaka lūžusi apgadino stogą,valytuvą.Gerai,kad kasko yra draudimas.
Labas rytas,
plauna mus antra diena. Toks rudeniškas oras: lyja, tamsu visą dieną, vėjas, lapų pilna visur... žodžiu visa puokštė rudeniško oro. Vakar jau ir darbe vėsoka buvo, tai šiandien prisirengus, dabar jau karšta, tuoj langus reiks atidaryti, bet tada kolegos sušals
Ingrida, bus įdomu kai jie grįš. Tikrai įspūdinga kelionė turėtų būti. Teks tau ir mums pasakoti kas ir kaip.
Mes savaitgalį praleidom šurmulyje. Šeštadienį ryte į Alytų, metinės buvo (o pylė lietus ryte, važiuoti tai ganėtinai suėtinga buvo), grįžom tai dar į miestą buvome išėję, sekmadienį - vieną butą aprodėm kandidatui į nuomininkus, paskui per parduotuves ir viskas. Tiek ir to savaitgalio. Žada gražų šeštadienį, tai tada gal į sodybą dienai, reikia ir iš buto dar daiktų išvežti, ir sodyboje yra ką veikti. O ir gamtoje pabūsime nors kiek.
plauna mus antra diena. Toks rudeniškas oras: lyja, tamsu visą dieną, vėjas, lapų pilna visur... žodžiu visa puokštė rudeniško oro. Vakar jau ir darbe vėsoka buvo, tai šiandien prisirengus, dabar jau karšta, tuoj langus reiks atidaryti, bet tada kolegos sušals
Ingrida, bus įdomu kai jie grįš. Tikrai įspūdinga kelionė turėtų būti. Teks tau ir mums pasakoti kas ir kaip.
Mes savaitgalį praleidom šurmulyje. Šeštadienį ryte į Alytų, metinės buvo (o pylė lietus ryte, važiuoti tai ganėtinai suėtinga buvo), grįžom tai dar į miestą buvome išėję, sekmadienį - vieną butą aprodėm kandidatui į nuomininkus, paskui per parduotuves ir viskas. Tiek ir to savaitgalio. Žada gražų šeštadienį, tai tada gal į sodybą dienai, reikia ir iš buto dar daiktų išvežti, ir sodyboje yra ką veikti. O ir gamtoje pabūsime nors kiek.
Tai čia rytų Lietuva dvi dienas plaunama buvo, o mūsų pusėje labai gražios rudeniškos dienos, sausa, beveik giedra, tik vėjas stiprus.Bet ir jis gerai,graikinius riešutus nuo medžio krėtė.Daugiau kaip kibirą surinkau.O tai varnos vis po vieną, po vieną nusiskina ir nuskrenda Paskui dar mums neliks.Pavydi aš Rudeniniai darbai eina į pabaigą, lauke liko tik kopūstai.Na, aišku, jurginai ir kitos gėlės dar nenušalę, bet dirvų suarimui tik kopūstai ir betrukdo.Daug turiu, virš 200 daigų sodinau, kažkiek nuvalgėm, kibirą įsiraugiau, bet daug dar augančių.Užteks ir mums ir ožkoms paskanauti.
Kai mes jau abu kasdien namie, tai be lėkimo palengva tvarkomės. Vyras saulės elektrinę pats darosi, vis dasiperka plokščių, bet naudojam tik sau, be atidavimo į elektros tinklus.Pirmosios plokštės dar už litus pirktos.Dabar jau 15 turim.Bet tų kilovatų tai nedaug tesusidaro, lygtai dabar kai pajungs naujai pirktas tai bus tik vienas kilovatas Bet tai jo hobis. Žmonės gi statosi galingas 10-30 kilovatų saulės elektrines, bet tada jau atiduoda elektros perteklių saugoti į elektros tinklus. Ir į biblioteką tenka nueiti, prašo renginuose dalyvauti.Ketvirtadienį bus pagyvenusių zmonių dienai skirtas, toks net kaip ir mini koncertas, su dainininkais, rašytoja susitikimas Taip ir gyvenu
Kai mes jau abu kasdien namie, tai be lėkimo palengva tvarkomės. Vyras saulės elektrinę pats darosi, vis dasiperka plokščių, bet naudojam tik sau, be atidavimo į elektros tinklus.Pirmosios plokštės dar už litus pirktos.Dabar jau 15 turim.Bet tų kilovatų tai nedaug tesusidaro, lygtai dabar kai pajungs naujai pirktas tai bus tik vienas kilovatas Bet tai jo hobis. Žmonės gi statosi galingas 10-30 kilovatų saulės elektrines, bet tada jau atiduoda elektros perteklių saugoti į elektros tinklus. Ir į biblioteką tenka nueiti, prašo renginuose dalyvauti.Ketvirtadienį bus pagyvenusių zmonių dienai skirtas, toks net kaip ir mini koncertas, su dainininkais, rašytoja susitikimas Taip ir gyvenu
Labas rytas.
Pas mus irgi vyksta bendrijoje renginiai.Pernai vieną kartą kaimynė kvietė į ekskursiją,bet rudeniop,nėra kada.Pirmadienį kvietė į trečio universiteto paskaitą,kažkokia gydytoja atvažiavo su paskaita.Na bet gi derlių reikia doroti.Ai dar vasarą kvietė į Naisius ekskursiją.Man vis laiko trūksta. Vis neįsiliejame į kaimo renginius.Sekmadienį tinklinio aikštelės atidarymas ,bendrijai 20 metų,renginių,gal nuvažiuosime?
Labas rytas
mes kaime kur sodyba šiais metais buvome nuėję į renginį, buvo kaimo šventė. Dabar šeštadienį buvo Amatų diena, bet sužinojau tik tos pačios dienos rytą, o ir diena jau buvo labai suplanuota, tai taip ir liko šį kartą. Nors jei iš ankščiau gal būčiau ką sugalvojus, kad visur suspėti galima buvo kokiai valandai nulėkti pasižiūrėti kas ten vyksta, manau ir Mamai būtų visai įdomu. Ir ne tik amatai, bet ir su senaisiais (jei tokių dar yra ) kaimo gyventojais susitikti
Bangele, tai nors kilovatą, bet vis tiek kažkiek į pliusą, o ir užsiėmimą TB turi
Baigėsi lietūs, vakar po pietų kai išlindo saulė, tai visai neblogai buvo, jau ir karšta darėsi. Nors darbe vėsoka, ypač auditorijose, studentams šalta, sėdi su striukėmis, pirštines užsidėję vietiniams dar dar, jie gal daugiau įpratę prie to pereinamo oro, o užsieniečiams tai neįprasta.
mes kaime kur sodyba šiais metais buvome nuėję į renginį, buvo kaimo šventė. Dabar šeštadienį buvo Amatų diena, bet sužinojau tik tos pačios dienos rytą, o ir diena jau buvo labai suplanuota, tai taip ir liko šį kartą. Nors jei iš ankščiau gal būčiau ką sugalvojus, kad visur suspėti galima buvo kokiai valandai nulėkti pasižiūrėti kas ten vyksta, manau ir Mamai būtų visai įdomu. Ir ne tik amatai, bet ir su senaisiais (jei tokių dar yra ) kaimo gyventojais susitikti
Bangele, tai nors kilovatą, bet vis tiek kažkiek į pliusą, o ir užsiėmimą TB turi
Baigėsi lietūs, vakar po pietų kai išlindo saulė, tai visai neblogai buvo, jau ir karšta darėsi. Nors darbe vėsoka, ypač auditorijose, studentams šalta, sėdi su striukėmis, pirštines užsidėję vietiniams dar dar, jie gal daugiau įpratę prie to pereinamo oro, o užsieniečiams tai neįprasta.
Labas rytas.
Kaip aš pavargau su tomis mb ligomis.Na nueičiau aš irgi,tokiame amžiuje tikrai rastų ligų.Čia dabar nauja liga,skrido lėktuvu,iškrito iš ausies kristalai,sutriko vestiubilerinis aparatas.Tipo spengia,ausyse,mėto į šonus.Spengia ir man.Na ir kas,neturiu aš kantrybės ten lankytis.Jau prieš 20 metų buvo problemų su nugara,verkė sėdės invalido vežimėlyje.Ir ką numetė kg,pradėjo sportuoti ,jokių problemų.Aišku kai svėrė apie 100kg ir problemos.
Išplovė vakar sierą,su kažkokiu aparatu,nurstatė,kad ten nėra taip baisu,dabar magnetinį darys.O kai kraujo tyrimus padaro,atsakymai kaip naujagimio.
Kaip aš neturiu kantrybės nuo tų stenėjimų.
Labas rytas
o aš MB negaliu pas daktarus nuvaryti..... jeigu jau tikrai visai blogai, tai šiaip ne taip nueina.... jau kuris laikas viena ausim negirdi, vis sieros prisirenka, tai tipo gyventi labai netrukdo ir gerai. Kažkada iš poliklinikos paskambino ir pasakė, kad reikia kraują pasitikrinti, tada nuėjo, bet jei aš sakau, tai sakyk nesakęs kaip į sieną.... Tipo ir ką tie daktarai pasakys.... tas mane irgi erzina. Tiesa, MB dirba daug mažiau nei TB, sodyboje dar tikrai daugiau, bet mieste tai
o aš MB negaliu pas daktarus nuvaryti..... jeigu jau tikrai visai blogai, tai šiaip ne taip nueina.... jau kuris laikas viena ausim negirdi, vis sieros prisirenka, tai tipo gyventi labai netrukdo ir gerai. Kažkada iš poliklinikos paskambino ir pasakė, kad reikia kraują pasitikrinti, tada nuėjo, bet jei aš sakau, tai sakyk nesakęs kaip į sieną.... Tipo ir ką tie daktarai pasakys.... tas mane irgi erzina. Tiesa, MB dirba daug mažiau nei TB, sodyboje dar tikrai daugiau, bet mieste tai
Labas rytas.