Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nusivežiau mamą vakare į mišką grybų nelabai,bet pasiriešutavome.
Pagiau į sodybą.Iki trejų vakar žiūrėjau filmą nuo septynių pradėjo gausti miestas.O dar karšta,eina sau,noriu kaiman. ax.gif
Vežamės butelių pripirkę ,kamščių pilstysime į butelius jau pienių vyną. ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vakar grįžome į miestą, ryt vėl išvažiuojam. Šiandien reikalų mieste: ir į darbą atėjau, paskui su Mama pas tetą, į sodą palaistyti kiek dar ten ko liko, tada vakare draugės gimtadienis, važiuosim pasveikinti. Taip ir sukasi ratas.

Ingrida, į Palangą būčiau lėkus ax.gif nors ir buvau jau šiais metais, bet jūros man per daug nebūna ax.gif tik vat kaip su namuku ir besikeičiančiais svečiais hmm.gif kai turi tokį reikalą kaip namukas svečiams, tai jau ir pririštas prie svečių grafiko kada kas išvažiuoja, kada vėl atvažiuoja. Užburtas ratas doh.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 13, 07:50)
Labas rytas.
Sunkiai miegasi mieste.Atpratome nuo miesto gaudesio,dar dragas vidurnaktį kažkur netoli buvo.Uodas įskrido į penktą aukštą,kaip keista,karšta..........tai ne senoje troboje vėsu visada. bigsmile.gif
Bandysiu turgelyje pakaišioti pardavėjams pomidorus,tikrai nekonservuosiu niekas nevalgo,verčiu pavasarį lauk. ax.gif
Pavakary dar mb sesės gimtadienis,kada remontais užsiimti? ax.gif
Reikia dar kroviklio telefonui,rėkia.Kai gyvename per dvi vietas arba nepasiimu,arba bute paskui palieku.Reikia dviejų abejose vietose. mirksiukas.gif
Gražaus savaitgalio. 4u.gif

Oi, su miegu ir man tas pats šią naktį buvo doh.gif jokio poilsio schmoll.gif nors kai užmiegu triukšmo negirdžiu, bet miegoti karšta, užmigti sunku, žodžiu vargas, o ne poilsis. Greičiau jau atvėstų, vargina tokie orai.....

QUOTE(IngridaB @ 2022 08 14, 07:26)
Labas rytas.
Šiąnakt vėl,jau pusę dvylikos išjungiau filmą pradėjau snausti,kaip sprogo kažkas netoliese,net mašinų signalizacijos įsijungė.Visi miegai išlakstė.Tda gal iki dviejų trejų pažiūriu filmą išjungiu ir vėl akys stačios.Ryte bažnyčia su varpais. bigsmile.gif Kaip mes čia gyvenome? ax.gif

Aš taip pat šią naktį, o paskui užmigau su įjungtu telefonu doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 08 16, 07:35)
Labas rytas.
Nusivežiau mamą vakare į mišką grybų nelabai,bet pasiriešutavome.

Jau riešutai geri? Pas mus sodyboje yra, bet dar neriešutavome. Reiks savaitgalį prasieiti per riešutynus. Sekmadienį jau kraustomės į Vilnių, atostogos baigiasi, kitą savaitę pilnai į darbą..... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš jau iš miško. ax.gif
Laukia konservavimas,pienių vyną išpilstyti į butelius. ax.gif Skalbimas,rytoj svečiai tai tvarkymas namuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Karštos dienos šoliuoja. ax.gif
Atsakyti
Labas wub.gif

viskas turi pradžią ir pabaigą, atostogos taip pat ax.gif nors ir kaip norėtųsi dar kokios savaitėlės, bet bet bet laikas į darbą ax.gif vakar grįžom iš sodybos, šiandien jau darbe. Dar vakare bus ką veikti tvarkantis daiktus, bet grįžome į civilizaciją. Kelis savaitgalius gal dar nuvažiuosi, bet jau bus ne atostogos. Tuo labiau, kad tuoj ir šalta bus, o šildymo nėra, bent jau šį rudenį ilgai nenakvosim.

Kaip pienių vynas gavosi?

Vakar parašiau ir neįkėliau..... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Įdomaus skonio pienių vynas,šiek tiek kaip ir kartumo turi.Vyšnių kažkaip greitai išrūgo,juodųjų dar vis pukši.Vynuogių mėlynų daug,reiks iš jų daryti.Būtų vėsu nueičiau gervuogių,na kur tokiame karštyje uogauti?Bet skanus gervuogių vynas būna. mirksiukas.gif
Pavargau nuo to lėkimo.Šiandien bute,remontuojame dar vis.Vakar kol išvežiojau pomidorus,pardavimui,vakare jau nieko nesinorėjo. ax.gif
Gal mažėlis grįš savaitgaliui,parveš kitiems daržoves,vaisius.Prasideda gi dar slyvos,avietės.Kokio skanumo slyvos,kaip aš vadinu persikinės,didelės geltonos. blink.gif
Dar užvakar prasilėkiau vakare vakarienei voveraičių ir žiemai dar sukepus indelis užsidarė.Daugiau sausa.Ranka nekyla dvi šilauoges nusipirkau sodinti,laikau vazonuose kol kas. ax.gif
Atsakyti
Aš dar šiemet nė karto nebuvau grybauti.Sachara pas mus, grybai dar neauga.Dar pernykščių turiu šaldiklyje, bet jei pradėtų lyti ir grybai dygti, tai nors kelis kartus eičiau.Vien tas malonumas miške pasivaikščioti.O ir voverės instinktas pasireiškia-reikia kaupti atsargas biggrin.gif Bet užtat žiemą be sąžinės graužimo galiu išsikepti grybų kotletų ax.gif
Pas mus didelės geltonai žalios slyvos yra Ulono renklodas.Labai saldžios, kompotų prisidariau, kasdien šviežas valgom.Bet kiek jų tesuvalgysi, tris suvalgai ir jautiesi išsipūtęs, kad atrodo sprogsi.Prasidėjo rudeninės avietės, gervuogės, lauko agurkai baigiasi.Kitą savaitę žadėjo atvėsimą, reiktų bulves nusikasti.Pas mus šiemet ne obuolių metai, tai tuo ir baigsis rimti darbai.Tik dvi obelys šiemet dera, neskaitant koloninių arba neseniai pasodintų.Tad vargo nebus.
Atsakyti