Labas rytas.
Oi ne turiu skalbimo mašiną sodyboje,nedidelė iki 2.5 kg skalbti.Namuke ir stovi,siūlėme pasijungti kur atostogavo žmonės dvi savaites.Man patinka ,kad sodyboje lauke gali džiovinti,ne taip kaip čia bute,ne gi neši iš penkto aukšto laukan?Tai man vienų svečių kiek būna skalbimo,patalynė,rankšluoščiai rankoms ,kūnui,lininiai rankšluoščiai pasitiesti pirčiai,virtuviniai rankšluostukai ir čia tik vieni svečiai.O bus dabar 4 komplektai. O jei dar staltiesė sutepta,dušinės kilimėlis.Kai priskalbiu,prikabinu pilną kiemą.
Labas rytas.
Na va mes jau sodyboje,nesimiega.
Norisi nueiti jurginus surišti,braškes išskinti,kol svečiai yra nėra kaip.Jei spėsiu,kai išvažiuos,reikės per tris valandas sutvarkyti namuką.O norisi pavakary nulėkti grybus patikrinti.
Labas rytas.
Braškių nei vienos nerasta.Paukščiai nulesė,na ir į sveikatą.
Su svečiais,kur buvo dingųsi elektra,vos neatsibučiavome,kaip seni geri draugai.Tikino,kad dar sugrįš.Nustebo,kad ir žemą mes dirbame.Pakviečiau paslidinėti.Dar dvi gėles iškasiau,tai sakau vos neatsibučiavome.Keista pradėjo važiuoti vyresnio amžiaus žmonės. Ir šiąnakt pora vos ne mūsų metų.O gal ir mūsų?
Grybų nerasta,kažkas vis aplenkia mane su dviračiu,pagal pėdsakus ir supjaustytus baravykus.Padažui užteks voveraičių ir mažų baravykiukų.Bet taip gerai grybauja,didelių baravykų nerasta ,tik supjaustytų.Na ir miškas grybingas nedidelis.
Šiandien reikia naujus svečius įleidus,nubristi iki alkakalnio vantų liepų ir palaistyti šiltnamius. Šiaip ilsiuosi,mezgu pagalvytes,serialą naują pradėjau žiūrėti,vakar iki dvejų.Geriausias poilsis.
Nu parvažiuoja mano vengrai,jau sustojo nakvynei prie Varšuvos, ryt vakare bus pas mus.Ir orą gražesnį atsiveš ,mačiau prognozės net iki 28 kitą savaitę.Ir lietaus nedaug.Nes jau per šlapia ir pas mus, vakar tai kas penkiolika minučių lijo, šiandien iki pietų irgi.Ir šalta, net 15 laipsnių nėra.Sušals mano pietiečiai.Vidurėlė irgi pasišildyti išskrido į Graikiją į Corfu salą.Grįš trečiadienį su sese spės susitikti
Labas rytas.
Bangele,geros naujienos.
Pas mane keičiasi planai.Bet kaip gali viskas pasikeisti.Svečias negali atvažiuoti 5 dienoms.Šeimoje atsitiko nelaimė ir depozitą praranda.Parašė,atvažiuos,kai atvės.Na gal?O planai buvo remonto daryti važiuoti į miestą.Gal dukra sugalvos atvažiuoti?Ketvirtadienį kažkas bent rezervavosi.Savaitgalį tai turiu svečių.
Reiktų vieną dieną giriai paaukoti.Noriu gauromečio,čiobrelių,mėlynių pasirinkti.Dabar,kai kuras tiek kainuoja,reikia susiplanuoti kelionę į mišką.
Labas rytas.
MamaEgle,smagių įspūdžių.Mėgaukis šiluma,mes šalame.
Bangele,sulaukei svečių?
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Laukiu aš irgi mieste vaikų.Eisime pasivaikščioti,papietauti,mamą pasiimsime,gal sesė prisijungs?
Labas rytas.
Puikią dieną vakar aptūrėjome.Jaunystės takais.