Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Jautėsi nostalgija LT? nes man tai taip buvo, bet tarkim mano draugė sakė, kad jai tokių jausmų nėra...

Man neberodo senos versijos, pas jus kaip?

aš irgi buvau įlinds į raynair, kainos viliojančios dabar, bet tuomet ir visą kelionę reik planuotis. norėčiau į Graikiją, bet nžn kaip su pinigais bus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 03 sausio 2017 - 09:40
QUOTE(rupestelis @ 2017 01 03, 09:38)
<p>Jautėsi nostalgija LT? nes man tai taip buvo, bet tarkim mano draugė sakė, kad jai tokių jausmų nėra...</p>
<p>Man neberodo senos versijos, pas jus kaip?</p>
<p>aš irgi buvau įlinds į raynair, kainos viliojančios dabar, bet tuomet ir visą kelionę reik planuotis. norėčiau į Graikiją, bet nžn kaip su pinigais bus...</p>

Pirmus dešimt metų visai ne schmoll.gif, o paskui jau laaaaaabai norėjau grįžti, gal todėl taip lengvai apsisprendžiau kai Lt darbas atsirado.

Telefone dar sena versija, o ir iš kompo ryte sena buvo. Sugalvojo jie su ta naująja versija. .... doh.gif doh.gif doh.gif nevilioja visai jinai manęs schmoll.gif
Atsakyti

Aš jau beveik prisijaukinau, dar nesigauna raidžių spalvą pakeist...

O jūs Vilniuje? Į kokią šalį skrisite?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 03 sausio 2017 - 10:14
QUOTE(rupestelis @ 2017 01 03, 10:11)
O jūs Vilniuje? Į kokią šalį skrisite?

Vilniuje. O skrisiu pas savus į Airiją ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1919 – Japonija de facto pripažino Lietuvos nepriklausomybę;
1921 – prasidėjo pirmasis Lietuvos katalikų kongresas;
1923 – Klaipėdoje įsteigtas vyriausiasis Mažosios Lietuvos gelbėjimo komitetas;
1989 – Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio Seimo Taryba įgaliojo Algį Klimaitį, Europos Parlamento Baltijos grupės generalinį sekretorių, atstovauti Sąjūdžiui Europos Parlamente
2003 – Prasidėjo bendrovės „Lietuvos jūrų laivininkystė“ privatizavimo procesas.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1521 – Popiežius Leonas X-asis išleidžia bulę prieš vokiečių Reformacijos veikėją Martiną Liuterį;
1871 – Henris Brendlis užpatentavo margariną;
1888 – Marvinas Staunas iš Vašingtono užpatentavo kokteilių šiaudelį;
1899 – Pirmasis žinomas žodžio „automobilis“ (Automobil) panaudojimas (laikraštis New York Times);
1953 – Samuelio Beketo (Samuel Beckett) pjesės En attendant Godot („Godo belaukiant“) premjera Paryžiuje;
1956 – Reguliarias transliacijas pradeda Rytų Vokietijos televizija;
1957 – Kompanija „Hamilton“ pagamino pirmąjį pasaulyje elektroninį laikrodį;
1959 – Aliaska tampa 49-taja JAV valstija;
1961 – Nutraukiami diplomatiniai santykiai tarp Kubos ir JAV;
1963 – Valteris Bruchas (Walter Bruch) užpatentuoja PAL televizijos sistemą;
1992 – Paliaubos tarp Serbijos ir Kroatijos.

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš tai dar naujos versijos nejudinu.
Atsakyti

O, tai smagu, turbūt prailgo tas laikas be savų..

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2017 01 03, 11:19)
O, tai smagu, turbūt prailgo tas laikas be savų..

Ir taip, ir ne. Tenai liko dukra ir MB, dar keletas draugų, kuriuos radau tenai nuvažiavus, čia Mama, sesė, draugai, su kuriais kartu jau ne vieną dešimtmetį, gimtas miestas, kur viskas žinoma ir miela, tai ir net nežinau kaip su tuo laiku mastau.gif Jų trūksta čia, per šventes norėjau būti kartu, bet ir pas Mamą norėjau būti, tuo labiau, kad jau 12-ka metų žiemos šventės buvo švenčiamios kitur. Tai va taip ir blaškausi topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2017 01 03, 11:18)
Aš tai dar naujos versijos nejudinu.

Radau seną, yeaa yahoo.gif
QUOTE(mamaEgle @ 2017 01 03, 12:37)
kitur. Tai va taip ir blaškausi topsecret.gif

tai pirma tu prazonduosi, paskui kiti grįš? aš tai nžn nžn, jei ne vyras, tektų ir man turbūt emigruot...nu ką čia, su tokiom kainom ir tokiais atlyginimais, jei nesi IT šnikas ar bankininkas...tai esu bais dėkinga likimui kad to nereikia daryt, nes jaunystėj prisiva-inėjau, nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2017 01 03, 13:23)
tai pirma tu prazonduosi, paskui kiti grįš? aš tai nžn nžn, jei ne vyras, tektų ir man turbūt emigruot...nu ką čia, su tokiom kainom ir tokiais atlyginimais, jei nesi IT šnikas ar bankininkas...tai esu bais dėkinga likimui kad to nereikia daryt, nes jaunystėj prisiva-inėjau, nebenoriu...

Abejoju ar dukra grįš topsecret.gif kaip dabar sako, kad tik atostogų aplankyti visų, bet ir aš taip visai neseniai kalbėjau ax.gif O MB tik išvažiavęs - peščiomis būtų grįžęs, tik niekas neišleido hihihi.gif Nežinau kaip bus. Grįždama galvojau, kad jei abu dirbame turėtų užtekti pragyventi, bet dabar, pagyvenus kelis mėnesius, kyla visokių minčių. O dar su tomis politkų kalbomis, kad mus puola, tai paklausau ir norisi važiuoti ten kur ramiau. Bet jei dabar teks išvažiuoti, tai tikriausiai jausiuos panašiai kaip tie, kurie išažiavo prieš/po karo ir vis tikėjosi kada nors grįžti ir vis apie Lietuvą galvodavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2017 01 03, 13:45)
Abejoju ar dukra grįš topsecret.gif kaip dabar sako, kad tik atostogų aplankyti visų, bet ir aš taip visai neseniai kalbėjau  ax.gif O MB tik išvažiavęs - peščiomis būtų grįžęs, tik niekas neišleido hihihi.gif Nežinau kaip bus. Grįždama galvojau, kad jei abu dirbame turėtų užtekti pragyventi, bet dabar, pagyvenus kelis mėnesius, kyla visokių minčių. O dar su tomis politkų kalbomis, kad mus puola, tai paklausau ir norisi važiuoti ten kur ramiau. Bet jei dabar teks išvažiuoti, tai tikriausiai jausiuos panašiai kaip tie, kurie išažiavo prieš/po karo ir vis tikėjosi kada nors grįžti ir vis apie Lietuvą galvodavo  ax.gif

linkiu, kad dviese būtų užtektinai pragyvenimui bigsmile.gif kai Rusija šalia žinoma visokių minčių kyla....
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2017 01 03, 14:05)
linkiu, kad dviese būtų užtektinai pragyvenimui bigsmile.gif kai Rusija šalia žinoma visokių minčių kyla....

rev.gif
Kad gal mažiau tų minčių jei ne tos kalbos ir nežinia kiek realiai pagrįstos mastau.gif bet kaip sakoma "nori taikos - ruoškis karui", taip ir čia. Reik tikėtis, kad kalbos kalbomis ir liks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2017 01 03, 14:21)
Reik tikėtis, kad kalbos kalbomis ir liks  ax.gif

000189.gif tebūnie taika kaip sakant bigsmile.gif
Atsakyti