Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Laukiu svečių.Pavargau.Einu ruošti. ax.gif Karšta nuo ryto.
Atsakyti
Labas rytas.
Vedžioju šanūką su pavadžiu,kaip mieste.Turi šiandien klientai atvažiuoti,tai teks jau taip vaikščioti.Vakar sus sesės šunimi prisidavė.Vakare buvome kaimelio šventėje.Na kaip ir kaimelio.Uždegė laužą grįžome namo.Karšta jau miegoti ir sename name.Dar šanūkas glaudžiasi,prasistumdėme iki trejų. ax.gif
Kaip jūs atšventėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mes visai nešventėm schmoll.gif. Nuvežiau MB į sodybą, liko iki sekmadienio, aš grįžau namo. Šiandien su Mama važiuojam ant kapų (tėtis Jonas buvo, tai jau tradiciškai važiuojama). Mama planuoja grįžti autobusu, o aš liksiu iki sekmadienio. Bus matyt kaip seksis hmm.gif kad tik nebūtų tas vienintelis kartas hihihi.gif tikiuosi nebus labai karšta miegoti. Dienomis tai bus tikrai karšta, ten tokia užuovėja, kad kaip ant keptuvės jautiesi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na kaip MamaEgle?Oras nuostabus. wub.gif
Vakar pagrybavau.Šiandien vienus išleisti,kitus sutikti svečius.Vakare važiuosime į Ramygalą ožkų paradą.
Pagalvojau jaunimas dabar gerai gyvena.Dar ir Ignė su drauge išmauna Rigon,Jūrmalon.Nei vienas nelieka LT. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 25, 08:13)
Labas rytas.
Na kaip MamaEgle?Oras nuostabus. wub.gif
Vakar pagrybavau.Šiandien vienus išleisti,kitus sutikti svečius.Vakare važiuosime į Ramygalą ožkų paradą.
Pagalvojau jaunimas dabar gerai gyvena.Dar ir Ignė su drauge išmauna Rigon,Jūrmalon.Nei vienas nelieka LT. mirksiukas.gif

Gyva likau hihihi.gif dar iš vakaro buvo kiek nerimo, bet susitvarkiau. Gal lova galėtų būti kiek patogesnė, bet čia jau mano pačios problema, sunku man rasti patogią lovą, o gal reiktų nugaroje problemų ieškoti, o ne lovose mastau.gif bet taip tai labai smagu ir ryte, ir vakare wub.gif gal dažniau dabar važiuosim, visai gerai taip iš miesto pabėgti trumpam topsecret.gif

Pirksit ožką gal?
O Ignė atostogų ar ilgesniam laikui?
Atsakyti
Tai mes pasvajojame ir apie ožką ir apie šunį.Bet,kai atvažiuoja žmonės ,jau vargstu šunimi.Negaliu paleisti vedžioju su pavadžiu.Dažnai atsiveža šunį ar katiną žmonės.O ožką melžti du kartus dienoje,pririštas būsi.Tfu tfu,kad tik nesusigundytume šį vakarą.Aišku,kai pamatysime,susileisime.Juk laikėme dvi kažkada. ax.gif
Uodai nesukandžiojo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 25, 09:26)
Tai mes pasvajojame ir apie ožką ir apie šunį.Bet,kai atvažiuoja žmonės ,jau vargstu šunimi.Negaliu paleisti vedžioju su pavadžiu.Dažnai atsiveža šunį ar katiną žmonės.O ožką melžti du kartus dienoje,pririštas būsi.Tfu tfu,kad tik nesusigundytume šį vakarą.Aišku,kai pamatysime,susileisime.Juk laikėme dvi kažkada. ax.gif
Uodai nesukandžiojo? ax.gif

Ir kaip su ta ožka? Gal jau turite naują gyventoją? O gal avytės geriau nei ožka, melžti nereikia:hmm:?

Su uodais tai visaip: ir ginuosi, ir spėja įkasti. Sodyba be uodų ne sodyba, čia jau privalomas atributas hihihi.gif Mes tvarkome teritoriją, tiek priaugę apaugę doh.gif doh.gif kaip miestiečiams tai pusdienis fizinio darbo lauke jau jaučiasi topsecret.gif dar ryt pusė dienos ir į Vilnių. Kažkaip pagalvojau, kad visai neblogai būtų dar viena diena ax.gif gal reiks per atostogas atvažiuoti kokiai savaitei mastau.gif MB į užsienius atostogų nenori (nebent pas dukrą), aš į komandiruotes nuvažiuoju, ten suderinu darbą ir šalies pažinimą, tai atostogas galiu būti sodyboje topsecret.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Tai kad dalyvavo tik 7 ožkos.Iš tolo tik matėme.Laimėjo Kamerūno ožka,na tikrai graži.Bangele gi tu laikai ožkeles.Įdėk nuotrauką.Gi mes irgi dvi laikėme.Prisimename savo gudruoles.Buvo atsivedę po du ožiukus abi.Dukra ir užaugo su ožkų pienu.Mažėlis labai mėgo ožkų pieną,mb sūrį.O aš negalėjau gerti pieno.Tai man ir karvės tik pamelžtos negėriau,tik parduotuvinį. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Priimame svečius trims paroms ir grįžtame į miestą.Na gal per tas dienas bent miegamąjį ištapetuoti.Nors mb jau pažadėjo klientui nuolatiniam paremontuoti mašiną.Dar vis skambina klientai dėl remonto mašinų. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif (nors jau tuoj ir pusiaudienis... doh.gif)
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 26, 07:44)
Labas rytas.
Tai kad dalyvavo tik 7 ožkos.Iš tolo tik matėme.Laimėjo Kamerūno ožka,na tikrai graži.Bangele gi tu laikai ožkeles.Įdėk nuotrauką.Gi mes irgi dvi laikėme.Prisimename savo gudruoles.Buvo atsivedę po du ožiukus abi.Dukra ir užaugo su ožkų pienu.Mažėlis labai mėgo ožkų pieną,mb sūrį.O aš negalėjau gerti pieno.Tai man ir karvės tik pamelžtos negėriau,tik parduotuvinį. ax.gif

Ožkų pieno man viskas kvapą ir prieskonį turi. O vat karvės šiltą labai mėgau vaikystėje. Dažnai šalia stovėdavau kai karvę melždavo ir pieną gerdavau. Ir dar patikdavo putas nugriebti nuo ką tik pamelžto pieno. Kai buvau visai nevalgi, tai visi tik ir džiaugėsi, kad aš nors kažką valgau hihihi.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 27, 07:11)
Labas rytas.
Priimame svečius trims paroms ir grįžtame į miestą.Na gal per tas dienas bent miegamąjį ištapetuoti.Nors mb jau pažadėjo klientui nuolatiniam paremontuoti mašiną.Dar vis skambina klientai dėl remonto mašinų. ax.gif

Karšta bus mieste doh.gif aš sujungiau ventiliatorius ir darbe, ir namie. Namie ir visą naktį įjungtas buvo, tai kiek geriau miegoti. Kol kas sodyboje vėsu, bet ten namas įdrėkęs, gal dar nuo to vėsiau mastau.gif o ir saulės visai nėra toje kambario pusėje, tai nespėja prišilti labai.
Atsakyti
https://www.part.lt/...5c0f741804.JPEG
Šiemet va tokios gigantiškos braškės. wub.gif wub.gif Širdį skauda,negrįžta vaikai.Reikės tvarkyti uogas.
Labas rytas.
Neatvažiavo mano svečiai,susirgo kovidu.Tikiu. ax.gif Tai nuvažiavome į miestą,pasipirkome ir atgal. ax.gif Reikės šiandien uogas tvarkyti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 28, 07:03)
https://www.part.lt/...5c0f741804.JPEG
Šiemet va tokios gigantiškos braškės. wub.gif  wub.gif Širdį skauda,negrįžta vaikai.Reikės tvarkyti uogas.
Labas rytas.
Neatvažiavo mano svečiai,susirgo kovidu.Tikiu. ax.gif Tai nuvažiavome į miestą,pasipirkome ir atgal. ax.gif Reikės šiandien uogas tvarkyti. ax.gif

Oho, kokios gražuolės wub.gif wub.gif wub.gif pas Mamą sode tai visai nedaug, o dar ir braškių šaknis mėgsta kurkliai, tai vis žiūrėk kokio krūmo ir nėra bash.gif šiandien po darbo važiuosim laistyti viską, kai tokie karščiai tai išgeibs nespėję užaugti doh.gif

Gerai, kad spėjo laiku pranešti, o ne atvykę pas jus sužinojo. Arba dar galėjo pagalvoti: ai, gamtoje, toli nuo visų, vis tiek važiuojame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 28 birželio 2022 - 07:47