Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kiek žemės aplink sodybą,primink MamaEgle?
Jo darbo turėsite,vakar mb pravažiavo su traktoriuku,dieve koks gėris. ax.gif
Su laukiame klientų,sąrašas padarytas ką nusipirkti ir po pietų mauname į miestą.Dar rėmelių reikia bitėms verkiant. ax.gif
Vakar bent riešutėlius išsikepiau vėlai vakare.Reiks užpildyti.
Galva tinsta,meniu sudarinėju. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 16, 06:54)
Labas rytas.
Kiek žemės aplink sodybą,primink MamaEgle?
Jo darbo turėsite,vakar mb pravažiavo su traktoriuku, dieve koks gėris. ax.gif
Su laukiame klientų,sąrašas padarytas ką nusipirkti ir po pietų mauname  į miestą.Dar rėmelių reikia bitėms verkiant. ax.gif
Vakar bent riešutėlius išsikepiau vėlai vakare.Reiks užpildyti.
Galva tinsta,meniu sudarinėju. ax.gif

Visa sodyba tai 2,5 hektaro, bet kas tiek šienaus... hmm.gif be šansų šiais metais viską nupjauti. Gerai būtų bent prieš namą pusę kiemo (kol kas, nes kitoje pusėje, nors ir žolėse, bet labai daug žemuogių žydi, tai reik palaukti kol prinoks). O traktoriukas svajonė, bet gal kada nors vėliau. Tuo labiau, kas jį mums nuomotis reiktų ir kažkaip nusivežti mastau.gif

Daug svečių savaitgalį bus?

Mama su sese į Druskininkus išvažiavo, "Eglės' sanatorijoje. Mama tokia patenkinta, labai patinka, vakar skambino, sako ir procedūros, ir pati sanatorija, ir maistas, ir teritorija žodžiu vienas gėris. Kelis kartus buvo buvus Birštone "Tulpėje", tai išvažiuodama sakė, kažin ar bus geriau nei Birštone. O paskui skambina ir sako, kad žymiai geriau.
Atsakyti
Labas rytas.
Oho tai jūs turtingos žeme.Tai gal nuomuojate?Pas mus ūkininkas norėjo net mūsų 30 arų išsinuomoti.Susirinko visas žemes aplinkui.MB sesers 50 arų išsinuomavo,tiek metų nedirbama žemė buvo. ax.gif
Kaip man užteks svečių.Pakvietėme mb dvi puseseres su vyrais.Ir daug jaunimo.Mūsų karta baigia išeiti kažkaip,tai gaunasi jau vien mano vaikų su antromis pusėmis,sūnėnas su antra puse,(sesė Turkijoje),mb sesuo atvažiuos,gal ne su visais trimis vaikais.Užteks svečių.
Vakar tašes parvilkome,šiandien raitysiuosi rankoves.Vakare vaikai atvažiuos,gal padės kažkiek? ax.gif Na ir gerai jaunimas įneš vėjo.
Šaunuolės,kad mamą nuvežėte pailsėti.Atveš vaikai irgi mano mamą.Gaila be nakvynės,prižiūri sesers šunį,reikia vedžioti. mirksiukas.gif
Dar prisipirkau nukainuotų jurginų vasarinių,chrizantemų,lauksiu kol klientai išvažiuos,susodinti reikės.
Pinavijas susodinai MamaEgle?Mano pernykštės nurašytos pradeda skleistis.Viena kokį ružavą žiedą gražų davė.Laukiu dar kitų.Porą krūmų dar be žiedų šiemet.O buvo nurašytos. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 17, 07:16)
Labas rytas.
Oho tai jūs turtingos žeme.Tai gal nuomuojate?Pas mus ūkininkas norėjo net mūsų 30 arų išsinuomoti.Susirinko visas žemes aplinkui.MB sesers 50 arų išsinuomavo,tiek metų nedirbama žemė buvo. ax.gif
Kaip man užteks svečių.Pakvietėme mb dvi puseseres su vyrais.Ir daug jaunimo.Mūsų karta baigia išeiti kažkaip,tai gaunasi jau vien mano vaikų su antromis pusėmis,sūnėnas su antra puse,(sesė Turkijoje),mb sesuo atvažiuos,gal ne su visais trimis vaikais.Užteks svečių.
Vakar tašes parvilkome,šiandien raitysiuosi rankoves.Vakare vaikai atvažiuos,gal padės kažkiek? ax.gif Na ir gerai jaunimas įneš vėjo.
Šaunuolės,kad mamą nuvežėte pailsėti.Atveš vaikai irgi mano mamą.Gaila be nakvynės,prižiūri sesers šunį,reikia vedžioti. mirksiukas.gif
Dar prisipirkau nukainuotų jurginų vasarinių,chrizantemų,lauksiu kol klientai išvažiuos,susodinti reikės.
Pinavijas susodinai MamaEgle?Mano pernykštės nurašytos pradeda skleistis.Viena kokį ružavą žiedą gražų davė.Laukiu dar kitų.Porą krūmų dar be žiedų šiemet.O buvo nurašytos. ax.gif

Gerai būtų, kad kas bent jau taip žolę nupjautų ir pasiimtų. Ir mokesčio neimčiau jokio topsecret.gif Ankščiau kaimynai sutvarkydavo, daugiau gyvuliukų laikė, tai ar nuganydavo, ar nušienaudavo. Prieš kelis metus kaimynas mirė, liko kaimynė viena, tai dabar pasiliko kelias avytes, sako "kol šieno dar turiu žiemai, tai palaikysiu, o paskui ir jų jau nelaikysiu". Vasarai paganymui užtenka kiek pati žemės turi, labai nedaug pas mus gano, prie prūdo daugiausiai, o likusioje teritorijoje auga žolė kaip pašėlusi. Žiūrėsim kaip savaitgalį seksis (planuojam ir sekmadienį važiuoti, reikia žoliapjovę išnaudoti). Jeigu didžiąją dalį nupjauti, tai paskui ir su trimeriu gali bus prižiūrėti.

Svečių skaičius labai greitai renkasi. Atrodo vienus pakviesiu, kitus, o žiūrėk jau ir 15-20 žmonių doh.gif Dar seniau kol vaikai maži buvo, mažiau buvo, o dabar suaugo jaunimas, jau su savo pusėmis važiuoja, tai ir dvigubinasi viskas. Spėsi viską pasiruošti, nepergyvenk. Kažkaip mažiau dabar žmonės valgo. Seniau po du karštus minimum ruošdavo, dar kiek šaltų visokių, dabar žymiai mažiau valgo visi. O jei dar sodyboje, gamtoje, tai pasibarsto, kas prie stalo, kas prie kepsninės ir labai gerai būna,

Šiandien dar į kirpyklą, o tai jau nesusitvarkau su plaukais. Bet prieš atostogas gal ir vėl reikės kirptis, tikriausiai iki rudens nedatrauksiu hmm.gif
Atsakyti
Labas ryts.
Pareinu,pavargau juodai.Šeštą ryto tik nuėjau miegoti,pusę vienuolikos jau svečiai kėlėsi.Na bet vakar jau pavakary tik ilsėjausi.Nors dar tvarkymosi...
Įvykdėte planus?Spėjote nusipjauti žolę?Pas mus liūtis buvo pavakary. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena wub.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 20, 06:22)
Labas ryts.
Pareinu,pavargau juodai.Šeštą ryto tik nuėjau miegoti,pusę vienuolikos jau svečiai kėlėsi.Na bet vakar jau pavakary tik ilsėjausi.Nors dar tvarkymosi...
Įvykdėte planus?Spėjote nusipjauti žolę?Pas mus liūtis buvo pavakary. bigsmile.gif

Bet jau atbūta ax.gif nors man taip gera kai susirenka krūva savų ir turime galimybę pabūti kartu wub.gif atperka visą tą ruošos vargą topsecret.gif ir dabar palengva organizuoju giminės susitikimą (pirmą kartą iš viso toks būtų), bet sakiau darysime neutralioje vietoje. Yra sodyba, joje galima tik salę užsakyti, yra ir kambariai. Tai kas norės galės su nakvyne, o kas norės tik pabūti kelioms valandoms.

Daug padarėm, bet visos žolės nenupjovėm, kur ten irnesakyk.gif ta žolė už MB aukštesnė doh.gif tai tik dalį nupjovė. Bet va paskambino kaimynė, sako yra žmogus kuris ir nupjauna, ir sumulčiuoja. Tai visai gerai bus.
Atsakyti
Pas mus nėra tiek daug vandens, daržai neskęsta, bet šieną tebedžiovinam.Nėra to oro, kad išdžiūtų iki presavimo.Vakar tai išvis dienos metu tebuvo 11 laipsnių šilumos, kai pietų Lietuva duso nuo karščio.
Tai kiek jau tų metų praėjo nuo pirmo susitikimo pas VDG? Violetą P kilnojom.Jau nebeatsimenu net jos niko supermamose unsure.gif Seniai buvo, o aš dar ir smulkmenas atsimenu ax.gif Kai tapom artimi kaip ir šeima.O dabar tryse belikom SM. Šiandien vėl prašė leidimo naudoti duomenis, kitaip neįeisi į forumą.Užknisa mane, jau zadėjau nebesutikti.Turbūt ir kitiems taip, nesutinka ir nebeįeina.Feisbuke bendrauti lengviau
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukalA

Labas rytas.
Bangele ar tai fb ir labai bendrauja kas iš mūsų?Labai retai.Man čia labai patinka,senoviškai. ax.gif
Jo taip buvome susigyvenę,gaila.
Turi rūpestėlį,šanūką,keliamės penktą,dabar įsižeidęs,kad sudaviau medaus nuo kosulio sėdi per lietų po namuku. blink.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(bangelee @ 2022 06 20, 19:07)
Pas mus nėra tiek daug vandens, daržai neskęsta, bet šieną tebedžiovinam.Nėra to oro, kad išdžiūtų iki presavimo.Vakar tai išvis dienos metu tebuvo 11 laipsnių šilumos, kai pietų Lietuva duso nuo karščio.
Tai kiek jau tų metų praėjo nuo pirmo susitikimo pas VDG? Violetą P kilnojom.Jau nebeatsimenu net  jos niko supermamose unsure.gif Seniai buvo, o aš dar ir smulkmenas atsimenu ax.gif Kai tapom artimi kaip ir šeima.O dabar tryse belikom SM. Šiandien vėl prašė leidimo naudoti duomenis, kitaip neįeisi į forumą.Užknisa mane, jau zadėjau nebesutikti.Turbūt ir kitiems taip, nesutinka ir nebeįeina.Feisbuke bendrauti lengviau

Taip, pas mus sodyboje sekmadienį +26 buvo, o ten dar visas kiemas užuovėjoje, tai kaip ant keptuvės čirškina doh.gif ir lietaus savaitgalį negavom visai, nors Vilniuje tą dieną vietomis ir lijo. Užtat šiandien pliaupia nuo nakties ir pabaigos nematyti doh.gif kiek žiūrėjau prognozes tai nuo ryt saulėti orai turėtų prasidėti, po savaitės lietaus lauksime topsecret.gif

Ar ne 2009 metais buvo pirmas susitikimas hmm.gif Man taip pat labai gaila, kad išsibarstėm, čia kažkaip labiau sava buvo, o FB ir lieka FB irnesakyk.gif ten nesigauna prakalbinti niekaip schmoll.gif skype, SM su savo pertvarkom ir išsibarstėm palengva, o paskui ir fb atsirado, dauguma tenai persimetė. Taip, ten gal ir paprasčiau, bet čia kažkaip jaukiau wub.gif

Susitikimo kokio norėtųsi ax.gif

Manęs neprašo jokių papildomų sutikimų, aš prie senosios versijos jungiuosi, turiu išsisaugojus visus prisijungimus, tai automatiškai jungia.

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 21, 05:26)

Labas rytas.
Bangele ar tai fb ir labai bendrauja kas iš mūsų?Labai retai.Man čia labai patinka,senoviškai. ax.gif
Jo taip buvome susigyvenę,gaila.
Turi rūpestėlį,šanūką,keliamės penktą,dabar įsižeidęs,kad sudaviau medaus nuo kosulio sėdi per lietų po namuku. blink.gif

Ką turi? Šuniuką?
Atsakyti
Labas

paskaiyau jus visada, pasidziaugiu jusu darbais, pasiekimais wub.gif
Bangele, atsimenu susitikima pas VDG ir savo gimtadieni,

Gal dazniau parasysiu;;;
Atsakyti
Aš irgi per senąją versiją jungiuosi.Telefone SM neturiu, tad viskas per kompą.O jame visi lankomi puslapiai yra eiluteje.Paspaudžiu ir iš karto su savo niku jungiuosi.Bet kas mėnesį ar du vis prašo leidimo naudoti duomenis.jei nesutinku, negaliu naršyti. Jau kokie metai. Kaip fb kai nori paskaityti kokį straipsnį lrytas, Zmonės, Ji ,15 min ar dar kur..Tai aš dažniausiai nespaudžiu ir nieko negaliu perskaityti.Kažkada sutikau, galvojau bent Zmonės galėsiu perskaityti.Bet praėjo kažkiek laiko ir vėl neleidžia, vėl reikalauja sutikimo.Ai, apsieisiu, galiu gyventi ir be tų naujienų ar pliatkų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,ne anūką tuiu,šnūką.Dukra važiuoja per jonines į lenkus,po kalnus,druskų kasyklą,na vienu žodžiu pasižmonėti.Tai man tokia atsakomybė,pakosėti pradėjo,medaus kol įdaviau.Kol aš jį įvarau namo.Bijau,kad kaimynas nevažiuotų,nepultų po ratais.O dieve ,čia tas pats kaip anūkas. bigsmile.gif
Sapniuk,nedink niekur. 4u.gif
Atsakyti