Labas
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 10, 06:43)
Labas rytas.
Kaip naktis?Pas jus ten sostinėje daugiau audrų.Užvakar,kai pas jus lijo,pas mus saulė švietė.
Šiandien dukriukas plauks su įmone baidarėmis.Tikiuosi laimingai.Sūniukas į Olandiją skrenda rgi darbo reikalais parai.Tikiuosi ten ore irgi laimingai.
Kažkaip reikia nors apie namuką apipjauti žolę,rytoj vieni svečiai atvažiuoja sekmadienį dviems paroms kiti svečiai.
Kaip taviesiems sekėsi?
Davėsi perkūnijos aną savaitę
kelis kartus kaip žiebė, tai galvojau, kad kambaryje kažkas sprogo
Mes šeštadienį pagaliau į sodybą nuvažiavom, dirbti. Žoooolė
metrinė ir daugiau
MB takiukus tik kažkiek padarė trimeriu, o taip reikia rimtesnės žoliapjovės. Tai nuomosimės šeštadienį ir vešimės.
QUOTE(bangelee @ 2022 06 10, 19:16)
Bijau garsiai ir pasisakyti, kad paskui kas aukščiau neišgirstų,ir neatiduotų dvigubai, bet pas mus šiemet dar nebuvo perkūnijos.Tiesa, antradienį nuo mūsų piečiau, kaip mes sakom virš Telšių, toli grūmėjo, bet aš net negirdėjau, tik vyras pasakė, bet nė vieno žaibo nebuvo.Pas mus ilgai nelijo, o dabar jau turim užtektinai drėgmės, bet tie lietūs tokie silpni, bet lyja vos ne po parą be sustojimo.Tai dabar jau naujas klausimas iškilo, kaip reikės susišienauti, jei nerodo bent trijų dienų be lietaus
.Dar kaip ne vienais metais nėra buvę, žiemą užsiprašėm miško valyti malkoms.Darbo nemažai, bet kainuoja nedaug.Tai davė dabar miško, ir išvalyti iki birželio galo.Tai dabar kasdien, jei nelyja ,iki pietų dirbam miške, uodus ir erkes šeriam
Ir dar karšta.Bet jau kaip ir išvalėm mums skirtą plotą, jau ir parsivežėm kažkiek, liko tik vežti dar kelios priekabos.Nenorim, kad ir miškas, ir šienas kartu sutaptų.Ir dar gal dukra iš Vengrijos grįš savaitei su šeima.Jie expromtu, su mašina, kai baigsis vaikui mokslo metai.Tad nereikia bilietų, kada sugalvos, sės į mašiną ir atvažiuoja.Jiems irgi savi planai, turi kelionę į Graikiją užsisakę, virtuvėj remontas planuojamas, nauji baldai, vaikai per kitų senelių atostogas atostogaus su jais, dar vyro darbovietėj kažkokie rimti reikalai, tad liepa atkrenta.Tai ir sako dukra, nu gal savaitė apie jonines mažiau užkrauta, gal imsim ir atlėksim
Smagu kai vaikai grįžta
mano liepos pabaigoje dviem savaitėm grįžta. Gal jau šiemet pavyks ir pas ją nuvažiuoti
nes tie porą metų praėjo be skrydžių visai...
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 13, 06:53)
Labas rytas.
Kaip savaitgalis merginos?
Buvome sodyboje, o sekmadienį jau namie likome. MB mamos vardinės būtų šiandien, tai vakar ant kapų nuvažiavom, dar kiek pasitvarkiau ir tiek. Nors aš labiau pavargstu namie besitrindama nei kažkur važiuodama, kažką darydama. Man veiklos reikia, galima ir nuo penktadienio vakaro iki pirmadienio ryto. Va, tada būtų super