Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip savaitgalis MamaEgle?
Pragulėjau darže,gėlyne,šiltnamiuose.Dar paskutinė minutė turėjome klientus,tai ant greičio reikėjo sutvarkyti namuką. ax.gif
Bangele,rimtai negaunate lietaus? bigsmile.gif Aš gaudau saulę,skalbinius išdžiovinti. ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 28, 07:49)
Nesibaigia dar mokslai? bigsmile.gif Na bet ir užsispyrimą turi?

Mūsų svečiams atsirado reikalų ,tai vakar išvažiavo po pietų.Susirinkome daiktus ir sodybon.Susodinau pagaliau visus šiltnamius.Ir pavakary kol sutemo,puoliau gėlyno ravėti. bigsmile.gif Darbai niekada čia nesibaigs. ax.gif
Dukriukas šiandien ralyje dalyvauja Druskininkuose,man jau čia egzotika.Treti metai dalyvauja,jų moterų komanda pernai antrą vietą užėmė. bigsmile.gif Marti mados infekcijoje dalyvauja,Ignė ruošiasi gimtadieniui,tai niekas be mb gimtadienio ir negrįš. ax.gif
Gero pasibuvimo su svečiais. 4u.gif

Šį kartą ne mokslai (nors visai dar norėčiau ir kokių nors mokslų topsecret.gif), o svečių pilna katedra doh.gif 40 žmonių, pagrinde iš Uzbekijos. Mes pirma pas juos, dabar jie pas mus. O pila šiandien kaip iš kibiro, jie vargšiukai striukių neturi, šalta jiems, vaikšto susigūžę ir sustirę.... net gaila žiūrėti.

Mačiau to ralio dalyvius kai šeštadienį š sodybą važiavom. Pirma nesupratom kas per mašinos, paskui jau radau, kad renginys ir Alytuje jie poilsio vietą turėjo. Kaip sekėsi dukriukui?

QUOTE(IngridaB @ 2022 05 29, 09:47)
Na senai taip gerai išmiegota. wub.gif

vis tik ką reiškia savo lova ir sava pagalvė topsecret.gif man kažkada buvo bile galvą kur padėti, o dabar jau irgi tai kieta, tai nepatogu, tai šonus spaudžia, tai per karšta..... kaip ta princesė ant žirnio - viską jaučiu.

QUOTE(IngridaB @ 2022 05 30, 08:06)
Kaip savaitgalis MamaEgle?
Pragulėjau darže,gėlyne,šiltnamiuose.Dar paskutinė minutė turėjome klientus,tai ant greičio reikėjo sutvarkyti namuką. ax.gif
Bangele,rimtai negaunate lietaus? bigsmile.gif Aš gaudau saulę,skalbinius išdžiovinti. ax.gif

Pralėkė savaitgalis. Buvome sodyboje, bet tik išvežėm daiktus iš remontuojamo buto, nes MB dabar tampo juos iš vieno buto kampo į kitą, tai tik laiko gaišatis. O sodyboje žoooolė doh.gif doh.gif vakar nuvažiavom į parduotuvę, nupirkom įrankius, susiplanavom važiuoti žolę pjauti kitą savaitgalį. Bet kaip sakoma žmogus planuoja, o..... vakare paskambino MB sūnus ir pakvietė savaitgaliui pas marčios tėvus tėvo dieną paminėti. Bet sakiau į sodybą tada sekmadienį važiuosim, reikia pradėti tvarką daryti, o tai kol mes prisiruošime sugrius ten viskas......
Atsakyti
Labas rytas.
Tai dukra sakė pasirinko šiemet kelis etapus,pernai viename etape dalyvavo,iš karto aiškūs buvo rezultatai. mirksiukas.gif
Pas mane trys lovos.Kaip pagal miegą suprantu sename name geriausia,paskui bute,labai geras čiužinys,kažkada Ignė atsiuntė mūms iš UK.O namuke kieta sofa -lova,iš viso sunku išmiegoti.Likčiau sename name,bet ten internetas vos velka,o aš žiūriu prieš užmiegant filmą kompe. ax.gif
Nei į butą važiuoti,nei kažką lauke dirbti,eina sau koks oras.Važiuosime į Ramygąlą,kažkokių vaisių norisi. ax.gif
Vakar 100 tujų iki pietų dar spėjau nuravėti,už tai rankos tirpo naktį. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 31, 07:21)
Tai dukra sakė pasirinko šiemet kelis etapus,pernai viename etape dalyvavo,iš karto aiškūs buvo rezultatai. mirksiukas.gif
Pas mane trys lovos.Kaip pagal miegą suprantu sename name geriausia,paskui bute,labai geras čiužinys,kažkada Ignė atsiuntė mūms iš UK.O namuke kieta sofa -lova,iš viso sunku išmiegoti.Likčiau sename name,bet ten internetas vos velka,o aš žiūriu prieš užmiegant filmą kompe. ax.gif
Nei į butą važiuoti,nei kažką lauke dirbti,eina sau koks oras.Važiuosime į Ramygąlą,kažkokių vaisių norisi. ax.gif
Vakar 100 tujų iki pietų dar spėjau nuravėti,už tai rankos tirpo naktį. blink.gif

O dar galima ir etapais važiuoti? Tada visai gerai, pravažiuoji savo malonumui ir viskas thumbup.gif reiktų gal kada mums su podružkėmis sudalyvauti hmm.gif, toks netolimoje ateityje būsimų pensininkių būrelis hihihi.gif

Aš dabar jau net nežinau kurioje man geriausiai miegasi mastau.gif namie nėra patogi lova schmoll.gif sofa-lova, kieta ir nepatogi doh.gif antčiužiniai geriau, bet nepadeda. Pernai pas marčios tėvus sodyboje nakvojome, tai nežinau kaip ten buvo ar to šimtamečio namo aura gera, ar lova senovinė, ar viskas viename, bet seniai taip gerai buvau išsimiegojus. Dar dabar Grenoblyje viešbutyje buvo geras čiužinys, bet užtat Taškente lova - karališka, gal kokie 2,5 m pločio, tai varčiausi visaip aš joje hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi namuke kokia kieta sofa lova. unsure.gif
Vakar kėlėme spietynę iš kriaušės ir atsidarė.Reikia įsivaizduoti kas buvo. ax.gif MB gavo tikrai 10 gėlimų. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiandien mano Ignytei-35.Kiek daug jau mūsų vaikams metų. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 01, 07:48)
Labas rytas.
Oi namuke kokia kieta sofa lova. unsure.gif
Vakar kėlėme spietynę iš kriaušės ir atsidarė.Reikia įsivaizduoti kas buvo. ax.gif MB gavo tikrai 10 gėlimų. bigsmile.gif

Šiai savaitei persikėlėme pas sesę, nes jinai išvažiavo atostogauti, o mes gyvūnus prižiūrim, tai lova irgi šiaip sau. Bet jau savo čiužinių netempiau šį kartą, gal savaitę ištempsiu kaip nors hmm.gif

Gerai, kad TB nealergiškas jų įkandimams, MB tai gal jau ir gyvas nebūtų likęs po tiekos įgėlimų doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 02, 06:54)
Šiandien mano Ignytei-35.Kiek daug jau mūsų vaikams metų. bigsmile.gif

Sveikinimai jums visiems wub.gif wub.gif wub.gif Tikrai jau daug metų doh.gif jau tavo mažajai kiek, prisimenu kaip į pirmą klasę pradėjo eiti, o atrodo lyg pernai buvo....... tai kiek tada mums??? manęs kai paklausia kiek dukrai metų, juokiuosi, kad geriau tegul neklausia, nes pradedu galvoti kiek man tų metų hihihi.gif o sau vis jauna atrodau hihihi.gif tik kai prisimenu save metų iki 30 ir tas tetas, kurioms tuo metu mažiau metų buvo nei man dabar, pradedu galvoti, kad jos man toooookios solidžios atrodydavo.....

Šiandien dar tęsiasi seminaras pas mus. Visa diena universitete, o ryt į Trakus važiuojam ir bus viskas. Atsisveikinsim su jais visais iki naujų susitikimų, bet jau ne pas mus. Savaitgalį pas marčios tėvus į sodybą, vakare grįžtam į Vilnių, o sekmadienį į savo sodybą. Dar ir orus kiek geresnius žada, tai gal pavyks ką nors naudingo nuveikti hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiandien švogeriuko gimtadienis.Priimame vakar svečius ir išvažiuojame.Gal uodai nesuvalgys sode?Sako pilna jų.
Šiandien vakare švenčia(na ir tikra data)ir rytoj gi fanai jie krepšinio,o rytoj svarbios Lietkabelio rungtynės.Jie nepraleidžia rungtynių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pilna uodų buvo.Bet kodėl pas mus nėra? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip savaitgalis mergaitės?
Šeštadienį pusę dienos po parduotuves,na nors vieną sieną mb nudažė,aš spinteles sutvarkiau,kažkiek bute apsitvarkėme.Vakar jau sodyboje dirbome.Šiandien kol šilta terasą sugalvojome nudažyti,jei planai nepasikeis?Arbūzus susodinti,kaip ir baigsis sėja daržuose. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mes jau persikraustėme į senąjį namą.
Karšta namuke.Taip gerai vėsiai miegojosi.
Atsakyti