Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip šventė praėjo?
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 15, 06:23)
Labai vaiskus rytas.
Mažėlis dar nepereina į ramų miegą.Jam visada sunku grįžus,vėlįeiti į dienos rėžimą.Bet šiemet ypač. ax.gif
Nuetikiau vaikus ,kad šeštadienį reikės padirbėti.Reikia sukrauti dvi dideles krūvas šaknų į autobusiuką ir išvežti į mišką. ax.gif Vieną didelę obelį nupjovėme su tėvu,išrovė jos šaknis,kad būtumėte matę,kaip dviese ritinome per visą sodą.Na įkelti į autobusą jau niekaip negalėtume. ax.gif
Norinčių yra padėti ruošti,galės dažyti kiaušinius,dažyti grybukus,vakar vakare dar iškepiau,man kaip nepatinka juos peckioti. ax.gif

Sesė kai grįždavo iš JAV, ypač ilgiau pabuvus, tai irgi ilgokai kol sugrįždavo normalus rėžimas. Į ten nuvažiavus kažkaip greičiau organizmas prisipratina.

QUOTE(IngridaB @ 2022 04 16, 08:18)
Labas rytas.
MB pasiūlė tabletę miegui,kad normaliai išmiegočiau.Košmaras,blūdiju visą naktį.Ir filmą bandžiau žiūrėti,atrodo akys merkiasi,o neužmiegu. ax.gif

Pervargsti gal labai, tai paskui organizmas net miegoti nebegali mastau.gif Mama tokias homeopatines gerai miegui, tai net pati nesupranta padeda ar ne. Jau antrą mėnesį jas vartoja, bet pati nežino. Nors kaip Mama, tai būna dienos metu nusnaudžia, taip sėdėdama (prigulti nereikia, nes "aš nemiegu"), bet tada visai gal persimuša miegas, tai paskui ir naktį sunkiau užmigti. Čia aš pagal save, jeigu vakare smingu kokiai 10-15 min., tai naktį paskui ilgai galiu blūdyti.....
Atsakyti
Labas rytas.
Mažėlis apsikrėtė nuo marčios korona,parsivežė marti iš Turkijos.Tai per velykas mažėlis miegojo bute,bendravome lauke,nešiau maistą jam atskirai į namuką,mes sename name šventėme.O dabar bute serga.Net namo nebe parvažiavo,ant tik suėmė liga.Vakar vežėme maistą,nieko nesakę,atvažiuojame o Barbora kieme,užsisakė pats.Na bet mamos plovas sakė labai skanus. biggrin.gif
Bijojo labai mus užkrėsti.Nenorėjo iš buto važiuoti.Bijojau,kad mamos neužkrėstų.Man tai nieko,bet mb ,kad ir išsikaitino vakar pirtyje,sako kažkas kabinasi. ax.gif Man tai tikrai nėra kada sirgti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 20, 07:45)
Labas rytas.
Mažėlis apsikrėtė nuo marčios korona,parsivežė marti iš Turkijos.Tai per velykas mažėlis miegojo bute,bendravome lauke,nešiau maistą jam atskirai į namuką,mes sename name šventėme.O dabar bute serga.Net namo nebe parvažiavo,ant tik suėmė liga.Vakar vežėme maistą,nieko nesakę,atvažiuojame o Barbora kieme,užsisakė pats.Na bet mamos plovas sakė labai skanus. biggrin.gif
Bijojo labai mus užkrėsti.Nenorėjo iš buto važiuoti.Bijojau,kad mamos neužkrėstų.Man tai nieko,bet mb ,kad ir išsikaitino vakar pirtyje,sako kažkas kabinasi. ax.gif Man tai tikrai nėra kada sirgti. mirksiukas.gif

Sūnus su marčia (MB) irgi šiomis dienomis serga. Pirma ji susirgo, jos darbe buvo sirgusių, paskui jau ir jis. Tai praeita savaitė sunki buvo abiem, dabar jau kiek geriau. Sūnus dar šią savaitę biuletenį turi, o marti dvi dienas iš namų dirbs, matyt irgi iki savaitės pabaigos ištemps, nes sakė visai jėgų nėra.

Mamos pagamintas maistas už bet kokias barboras skanesnis wub.gif

Gal tik kiek pajautrintai dabar į bet kokį pojūtį reaguoja? Kai šalia liga yra, tai kitaip į visokius čiaudėjimus, kosėjimus ir pan. reaguojama. Kaip jis šiandien?

Planuojam šeštadienį į sodybą thumbup.gif jau laukiu kaip doh.gif aišku, ne ka-in ką ten padarysim, bet vis tiek kažkas bus. Bent nuvažiuosim, pabūsim. MB planuoja vasarą važiuoti pagyventi kelis mėnesius, tai gal kiek tada pajudėtų viskas, o ir aš dažniau savaitgaliais nuvažiuočiau. O gal dar ir pati kokiai savaitei išsidrąsinsiu pagyventi hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sūnui jau geriau,bet mb apsirgo.Visi bijo dėl manęs,aš sakau neturiu laiko sirgimams. mirksiukas.gif biggrin.gif
Oi MamaEgle pabandyk pagyventi kelias dienas,priprasi,man irgi baisoka buvo vienai,dabar tai tikrai nebe bijau. ax.gif
Būtų geras oras,bet tas vėjas.Aš jau veidą nudegiau,vaikai juokėsi jau per velykas kokiame kurorte buvau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,su praėjusiu dar kartą.Linksmai atšventėte?Ar savaitgalį švęsite? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ko gero koronę pasigavau?Lengva forma,galiu darbuotis,tik sloga ir lengvas kosuliukas.Reiks greitąjį testą pasidaryti,mb pasitvirtino. ax.gif
Marti moka sudėti reklamą namuko.Jai taip gerai žodžiai liejasi. ax.gif Nebūtų influencorė(nu bet ir žodis),apie madas deda reportažus,rengia žmones. mirksiukas.gif Dabar liepė man fotografuoti ir rašyti tekstą. bigsmile.gif Vakar dirbdama sukau galvą ką čia parašius ir nufotkinus? bigsmile.gif Ne mano sritis. ax.gif
Atsakyti
Laba wub.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 21, 06:39)
Labas rytas.
Sūnui jau geriau,bet mb apsirgo.Visi bijo dėl manęs,aš sakau neturiu laiko sirgimams. mirksiukas.gif  biggrin.gif
Oi MamaEgle pabandyk pagyventi kelias dienas,priprasi,man irgi baisoka buvo vienai,dabar tai tikrai nebe bijau. ax.gif
Būtų geras oras,bet tas vėjas.Aš jau veidą nudegiau,vaikai juokėsi jau per velykas kokiame kurorte buvau? mirksiukas.gif

Bandysiu gal šią vasarą, man ten gerai kol šviesu :topsesret: noriu per atostogas tenai pabūti, tai teks ir pernakvoti. Bet tai žinai kaip būna: žmogus planuoja, o Dievas juokiasi.

QUOTE(IngridaB @ 2022 04 22, 07:19)
Labas rytas.
MamaEgle,su praėjusiu dar kartą.Linksmai atšventėte?Ar savaitgalį švęsite? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ko gero koronę pasigavau?Lengva forma,galiu darbuotis,tik sloga ir lengvas kosuliukas.Reiks greitąjį testą pasidaryti,mb pasitvirtino. ax.gif
Marti moka sudėti reklamą namuko.Jai taip gerai žodžiai liejasi. ax.gif Nebūtų influencorė(nu bet ir žodis),apie madas deda reportažus,rengia žmones. mirksiukas.gif Dabar liepė man fotografuoti ir rašyti tekstą. bigsmile.gif Vakar dirbdama sukau galvą ką čia parašius ir nufotkinus? bigsmile.gif Ne mano sritis. ax.gif

Ačiū smile.gif ramiai šventėm. Daugiau gal net darbe nei namuose. Savaitgalį su draugėmis planuojame susitikti, eisim į piceriją, tai po kokio šampano taurę išgersim. O daugiau šiais metais nieko. Ai, dar sekmadienį su Mama ir sese į koncertą einam, tai irgi gimtadienio proga. Tai va ir visas šventimas.

Laikykis, Ingrida 4u.gif Ta corona kaip kam. Mano sesė visai lengvai prasirgo, toks eilinis vieno vakaro paslogavimas, kolegos kurie sirgo irgi nesunkiai. Dabar gal ta jo atmaina kiek kitokia, lengvesne forma.

Geras tekstas + nuotraukos daug ką reiškia topsecret.gif Pirmas įspūdis yra svarbus. Gerai, kai yra kas parašo juos. O su tekstais ir man sunkokai. Būna įkvėpimas pagauna, tai visai neblogai gaunasi, o būna sėdžiu kankinuosi kankinuosi ir nieko nesigauna... doh.gif Čia tikrai talentą reikia turėti tokiems dalykams topsecret.gif kaip ir nuotraukas daryti. Atrodo tuos pačius vaizdus matom, o kito nuotraukos gražesnės (o gal čia tik man taip atrodo mastau.gif)
Atsakyti
Labas rytas.
Kažkokia įdomi ta liga.Naktį degiau iš vidaus,kakta šalta buvo.Košmariški sapnai.Mes su tėvu manau lengvai išsikapstysime jaunimas sunkiau sirgo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 23, )
Labas rytas.
Kažkokia įdomi ta liga.Naktį degiau iš vidaus,kakta šalta buvo.Košmariški sapnai.Mes su tėvu manau lengvai išsikapstysime jaunimas sunkiau sirgo. ax.gif

O testus darėtės? Bent jau kokio teraflu išgerkite, ypač nakčiai. Sveikite greičiau 4u.gif

Mes į sodybą neišvažiavome bash.gif bash.gif pradėjo lyti ir ten bus šlapia, žodžiu taip ir liko.... nu pikta vaikštau nuo vakar popietės bash.gif ryt su draugėmis susitinkame dieną, vakare į koncertą, tai vėl negaliu važiuoti, o paskui geriausiu atveju po trijų savaičių..... vakar dar bijūnų buvau užsakius, sakiau šiandien pasodinsiu, tai ir tuos paprašiau, kad pasaugotų kelias savaites, nes namie nežinau kur padėčiau. Ai..... pikta visa vaikštau....
Atsakyti
Labas rytas.
Gražaus pasibuvimo MamaEgle šiandien.Į kieno koncertą einate?
Vaikai kviečia į Vilnių per motinos dieną.Dar nematę dukros buto,ju gyvena nuo rugsėjo ir Ignė išsinuomavųsi gi naują butą.Matysime,iš ligų reikia išsikapanoti.
Atsakyti