Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Pagaliau vėjas nurimo. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Su švente,mergaitės.
Paskaičiau ir susijuokiau.Aha vėjas nurimo,vakar ryte šiek tiek,visą dieną paskui siautėjo.Šį rytą ėjau į seną namą ir vėl vėjas.Ir šaltas vėjas. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kur pavasaris? ax.gif
Marti bent Turkijoje su draugėmis šildosi. ax.gif Sūnus Floridoje pasišildė,vakar laimingai grįžo.Jie nors šiltą saulę matė. bigsmile.gif Viskas laukuose stovi vietoje.Įtariu tulpyčių žiedai nušąlo,nulinko žemyn. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

vėjas tikrai šaltas, nors ir temperatūros atrodo pakankamai, bet nesijaučia šilumos visai. Bet nors ir šaltas savaitgalis, bet vis tiek pralėkė nepastebimai. Tik po statybinių medžiagų parduotuves pervažiavom (MB butą palengva tvarko pagaliau), vakar maisto apsipirkom (kaip viskas pabrango doh.gif doh.gif doh.gif), bet dar ne Velykom, šventėms dar reikės apsipirkimą daryt. Kitą savaitgalį šventės ir jau balandžio antra pusė.

Ingrida, šaunus tavo vaikinas wub.gif

Aš vis planavau pas dukrą nuskristi, bet jau iki atostogų tikriausiai nepavyks, gal rudenį kada ištrūksiu. Nors norėjosi gegužės/birželio mėn., kada ten gražiau ir dienos šiltesnės. Liepos mėn. jie patys parvažiuoja, planuojam kokiai savaitei į Palangą, paskui namie pabūsim, gal kur arčiau pavažiuosim mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jo pirkimo maratonas prasideda maisto.Vakar jau aplėkiau kelias parduotuves,šiandien bute miegojome,svečiai namuke.Nepalieku namuko nei vienos nakties tuščio,kai tokie kaimynai šalia.Arba svečiai arba mes. ax.gif
Šiandien iš viso užsipirkti jau reikia.Rytoj gal jau riešutėlius pradėti kepti,grybukus galvoju. ax.gif Juk per šventes pilni namai bus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

o kokie kaimynai pas jus, Ingrida? Gal ir rašei kada, bet dabar jau nepamenu ax.gif

Aš gal medaus tortą iškepsiu. Prikepsiu lakštų, o paskui tik sutepti liks. Dar ir į darbą kitą savaitę atnešiu, nereikės pirkti. Beliks tik kokių vaisų/sulčių/kavos nupirkti. Per šventes mes namie, keturiese. Nei sesės vaikai, nei mano dukra neparvažiuos. Dukra vis pas save kvietė, bet norisi su Mama būti per šventes.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaimynai tai nenusisekę,bet manau kaimuose visur tokių yra.Aš jų bijau.Du buvo su protiniu atsilikimu(vienas pasimirė 24 staigiai)ir svarbiausia niekas skrodimo nedarė,šį rytą kaimynė buvo jau atėjųsi. bigsmile.gif Nenoriu aš iš ten jokio bendravimo,bet lenda į namus.Kaip valdžia nedaro skrodimo,tokiam jaunam,gal nužudė kas?Dar vienas sūnus recidyvas jau,iš kalėjimo tik išeina vėl sėda.Bijau,kai išeis eilinį kartą.Ne duok dieve tokių kaimynų. ax.gif Gal LT nebėra tokių namų.Filmus galima kurti,aplinką pamačius.Mes kai pirkome sodybą prieš 22 metus,mb sakė nu ta bakužė susmegs į žemę.Nieko stovi,tvartas nuvirto,bet namelis stovi,plėvele apkaltas. blink.gif
Ir išleido kaimynė iš ligoninės.Suprantu sūnaus laidotuvės,bet korone serga.Tikrai dar nepagijo,per duris pakalbėjome,neleidau į vidų.Jokio noro neturiu apsikrėsti velykoms. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 13, 07:23)
Labas rytas.
Kaimynai tai nenusisekę,bet manau kaimuose visur tokių yra.Aš jų bijau.Du buvo su protiniu atsilikimu(vienas pasimirė 24 staigiai)ir svarbiausia niekas skrodimo nedarė,šį rytą kaimynė buvo jau atėjųsi. bigsmile.gif Nenoriu aš iš ten jokio bendravimo,bet lenda į namus.Kaip valdžia nedaro skrodimo,tokiam jaunam,gal nužudė kas?Dar vienas sūnus recidyvas jau,iš kalėjimo tik išeina vėl sėda.Bijau,kai išeis eilinį kartą.Ne duok dieve tokių kaimynų. ax.gif Gal LT nebėra tokių namų.Filmus galima kurti,aplinką pamačius.Mes kai pirkome sodybą prieš 22 metus,mb sakė nu ta bakužė susmegs į žemę.Nieko stovi,tvartas nuvirto,bet namelis stovi,plėvele apkaltas. blink.gif
Ir išleido kaimynė iš ligoninės.Suprantu sūnaus laidotuvės,bet korone serga.Tikrai dar nepagijo,per duris pakalbėjome,neleidau į vidų.Jokio noro neturiu apsikrėsti velykoms. bigsmile.gif

Tikrai nemaloni kaimynistė topsecret.gif aš ir su šeima nakvodama nesijausčiau saugi, o čia dar vienai doh.gif Gal dabar kiek ramiau bus iki kol tas kitas išeis? Vargšė mama, nemanau, kad planavo tokius vaikus užauginti, nors gal iš viso nieko neplanavo, pagimdė ir paleido, kad užaugo, tas ir yra doh.gif

Išleidžia dabar irnesakyk.gif Jau ir sergančiam biuletenį 5 dienoms teduoda, tai ir ligoninėje gal neilgai nelaiko mastau.gif sako, kad ligoninėse dabar su gripu daugiau nei su korona, o su korona tik nepasiskiepiję pagrinde.

Gražios dienos kokios čia kelios buvo wub.gif nors Velykoms atšalimą žada... doh.gif jau norisi šilumos daugiau, bet ne per daug hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Labai vaiskus rytas.
Mažėlis dar nepereina į ramų miegą.Jam visada sunku grįžus,vėlįeiti į dienos rėžimą.Bet šiemet ypač. ax.gif
Nuetikiau vaikus ,kad šeštadienį reikės padirbėti.Reikia sukrauti dvi dideles krūvas šaknų į autobusiuką ir išvežti į mišką. ax.gif Vieną didelę obelį nupjovėme su tėvu,išrovė jos šaknis,kad būtumėte matę,kaip dviese ritinome per visą sodą.Na įkelti į autobusą jau niekaip negalėtume. ax.gif
Norinčių yra padėti ruošti,galės dažyti kiaušinius,dažyti grybukus,vakar vakare dar iškepiau,man kaip nepatinka juos peckioti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
MB pasiūlė tabletę miegui,kad normaliai išmiegočiau.Košmaras,blūdiju visą naktį.Ir filmą bandžiau žiūrėti,atrodo akys merkiasi,o neužmiegu. ax.gif
Atsakyti