Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 08, 08:20)
Labas rytas.
Neturiu druskos ir aš.Tikiuosi iki vasaros iš kažkur atveš
Mes tai nežinau kada suremontuosime butą.Atvažiuojame ,kad ir vakar jau prieš septynias vakare,kada remontuoti?Ryte vėl reikalai. ax.gif Atiduotume ukrainiečiams,bet net grindų nėra oi dar kiek darbo laukia.Gal per metus suremontuosime,vasarą bijau iš viso laiko neliks. ax.gif

Vakar kalbėjau su sūnumi,sakė,jei neramumai kokie pas mus prasidės susirenka būtiniausius daiktus į mašiną ir į Ispaniją.Kodėl ten net nepaklausiau? ax.gif

Iki vasaros tikrai atsiras topsecret.gif manau, kad turėtų ir taip viskas pasibaigti. Juk tokie pinigai išleidžiami visam šitam košmarui doh.gif O jau kuro kainos tai siekia aukštumas ir negalvoja sustoti doh.gif vien nuo vakar ryto 16 centų pakilo doh.gif gerai, kad sekmadienį pilną baką prisipyliau, o kai hibridas, tai ir kuro mažiau reikia. Tuoj reikės pirktis nuolatinį ir važinėti su visuomeniniu transportu doh.gif su tokiomis kainomis jau galvoju kaip reikės į sodybą važinėti mastau.gif mums 110 km į vieną pusę, tai jei be nakvynės važiuoti brangokai gausis. Kol nuvažiuojam, pradedam ką daryti, žiūrėk ir namo jau laikas doh.gif

Čia kuris vyriausias ar vyresnėlis? Gal kad ten šilta, o dar jeigu draugų yra, tai yra pas ką važiuoti, vis ne į tuščią vietą. O kaip dukriukas tavo?

Kelintą dieną nugarą viršutinėje dalyje virš menčių skauda. Nebežinau ką daryti, reiks pas gydytojus gal jau eiti hmm.gif gerai, kad bent kol kas naktimis nemaišo, bet darbe sėdėti tai trukdo topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 09, 08:06)
Labas rytas.
Balta? Bent pas mus tai tikrai.

Balta ir pas mus buvo šį rytą. Ir mašiną teko šluoti nuo sniego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2022 03 09, 11:21)

Čia kuris vyriausias ar vyresnėlis? Gal kad ten šilta, o dar jeigu draugų yra, tai yra pas ką važiuoti, vis ne į tuščią vietą. O kaip dukriukas tavo?

Kelintą dieną nugarą viršutinėje dalyje virš menčių skauda. Nebežinau ką daryti, reiks pas gydytojus gal jau eiti hmm.gif gerai, kad bent kol kas naktimis nemaišo, bet darbe sėdėti tai trukdo topsecret.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mažėlis čia galvoja.Neturi draugų,bet gi neprapuls.Jam kovo 31 į Ameriką skristi,konferencija pradeda abejoti,ar išskris? ax.gif
Mažoji rytoj dviems savaitėms su draugu išskrenda į Madeirą atostogų.Jau pergyvena dėl šuns.Palieka dičkiui su drauge,abejoja,ar susitvarkys?Atvežtų mūms,bet pas mus klientai vis atvažiuoja su šunimi ar kate.Vėl problemos.Sakau tik atostogaukite ir negalvokite,susitvarkysime.Sakiau jei nesusitvarkys vaikis,tegul atveža pas mus. mirksiukas.gif
Aš keturiomis iš lovos išsliuogiu,paskui išsivaikštau.Vakar visą dieną pjovėme malkas,tai rankos tirpo,mb gėrė tabletę miegui,nes jaučiu nuo pjūklo irgi jau iš vakaro rankos tirpo.
Bangele,kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
Kaip aš? Nieko, kol kas viskas gerai, niekas neskauda.O tas nerimas dėl pasaulio ateities yra, niekur nedingo , prastai miegu.
Atsakyti
Labas rytas.
Su švente. 4u.gif 4u.gif
Bangele,mūsų amžiaus jau turbūt prastai miegame visi?Aš tai negeriu jokių raminamųjų.MB tai vis po tabletę išgeria miegui. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.'
Šiandien krūva reikalų mieste. mirksiukas.gif
Kaip švenčiate ilgąjį savaitgalį?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,o dukriukas jau suvisam įleido šaknis Airijoje?

Na dar šią savaitę prakentėsiu tą gipsą,kaip mesiu savaitgalį aš jį. ax.gif Visi stebisi,kad man neskauda,arba aš jau atbukau skausmui? biggrin.gif
Gaila žemė įšąlųsi dar.Šeštadienį pabandėme išsikasti vyšnias mieste,nugriauti šiltnamį,žemė kaip akmuo,kastuvas nelenda.Net kai kurių tulpių neišėjo išsikasti. ax.gif Bet nuotaika jau kita,kai saulutė šviečia? ax.gif
Nesiseka su benzininiu pjūklu,nusipirkome,kažkiek papjovėme malkų,sodą pagenėjome ir stop,pridavėme,apkeitė kitą ir vėl tas pats. bigsmile.gif Dabar apsikrovę šakomis ir nieko dirbti negalima. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 10, 07:25)
Labas rytas.
Mažėlis čia galvoja.Neturi draugų,bet gi neprapuls.Jam kovo 31 į Ameriką skristi,konferencija pradeda abejoti,ar išskris? ax.gif
Mažoji rytoj dviems savaitėms su draugu išskrenda į Madeirą atostogų.Jau pergyvena dėl šuns.Palieka dičkiui su drauge,abejoja,ar susitvarkys?Atvežtų mūms,bet pas mus klientai vis atvažiuoja su šunimi ar kate.Vėl problemos.Sakau tik atostogaukite ir negalvokite,susitvarkysime.Sakiau jei nesusitvarkys vaikis,tegul atveža pas mus. mirksiukas.gif
Aš keturiomis iš lovos išsliuogiu,paskui išsivaikštau.Vakar visą dieną pjovėme malkas,tai rankos tirpo,mb gėrė tabletę miegui,nes jaučiu nuo pjūklo irgi jau iš vakaro rankos tirpo.
Bangele,kaip tu? 4u.gif

Jaunam paprasčiau, dažnu atveju kur nuvažiavo - ten pritapo. Vyresniems jau sunkiau kitur šaknis įleisti. Nors jau ir tas mūsų jaunimas ne visai jaunimas topsecret.gif o mes jų metų hihihi.gif kai pagalvoju tai maniškei šiais metais 35, tikrai aš jos metų labiau suaugus buvau ir ji jau buvo pradinę mokyklą bebaigianti. Ir visur spėdavau topsecret.gif

Gal su šuniukais sekasi? Susitvarko tikriausiai, čia gal mums atrodo, kad jiems nesigaus, o gaunasi ir dar kartais dar geriau nei mums.

QUOTE(IngridaB @ 2022 03 14, 07:44)
Labas rytas.
MamaEgle,o dukriukas jau suvisam įleido šaknis Airijoje?

Na dar šią savaitę prakentėsiu tą gipsą,kaip mesiu savaitgalį aš jį. ax.gif Visi stebisi,kad man neskauda,arba aš jau atbukau skausmui? biggrin.gif
Gaila žemė įšąlųsi dar.Šeštadienį pabandėme išsikasti vyšnias mieste,nugriauti šiltnamį,žemė kaip akmuo,kastuvas nelenda.Net kai kurių tulpių neišėjo išsikasti. ax.gif Bet nuotaika jau kita,kai saulutė šviečia? ax.gif
Nesiseka su benzininiu pjūklu,nusipirkome,kažkiek papjovėme malkų,sodą pagenėjome ir stop,pridavėme,apkeitė kitą ir vėl tas pats. bigsmile.gif Dabar apsikrovę šakomis ir nieko dirbti negalima. ax.gif

Jau tikriausiai visam. Draugas airis, ten darbai abiejų, namas yra, tai nežinau ar kada grįš.... hmm.gif gal kada, bet šiai dienai tikrai nesiruošia schmoll.gif

Buvom mes ant kapų šeštadienį. Tai kur uošvis ir MB brolis palaidotas (kaip tik metai buvo) žemė kaip ir nieko visai, bet ten nuokalnė, prieš saulę, tai viskas atšilę. O kitos kapinės jau miške, tai ir sniego kur ne kur dar yra, ir žemė kaip akmuo. Dėdę palaidojom sausio viduryje, tai tik gėles/krepšius/vainikus nurinkom ir daugiau nieko. Viskas sušalę ir įšalę doh.gif Ir į sodybą nevažiavau, vis tiek dar sniego bus, tai nelabai ką ir nuveiksime. Palauksiu dar kelias savaites.

Mes akumuliatorinius sodo įrankius planuojam pirktis. MB vis žiūrinėja, domisi kurios firmos geriau. Tada jau viską tos firmos ir pirkti. Plotai pas mus didelis, su elektriniais kabelio nepritampysi, o su benzininiais vargo daugiau. Sakėm, kad gal akumuliatoriniai labiau pasiteisins hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,o kurioje vietoje sodyba?Ir pavedėta ar pirkote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 15, 07:28)
Labas rytas.
MamaEgle,o kurioje vietoje sodyba?Ir pavedėta ar pirkote? ax.gif

Alytaus raj. Senelių sodyba, mano vaikystės kaimas wub.gif Tolokai nuo Vilniaus, jei pirkti tai arčiau kur nors, virš 100 km. Bet jau kai yra, tai negi parduosi mastau.gif? O ir ne ką gausi irnesakyk.gif griuvena tenai kol kas, daug metų nieko nedaryta ir vis kiekvieną pavasarį planuoji kuo daugiau padaryti, o rudenį gaunasi, kad nieko labai ir nenuveikta per vasarą verysad.gif doh.gif ir vėl viskas nusikelia kitiems metams. Ten net ir nakvoti dar nelabai yra kur, tai iš viso stabdo viską pradėti labiau. O ir nežinau kaip man būtų su nakvojimu hmm.gif paskutiniu metu kai kažkada ten nakvodavom labai bijodavau fear.gif ir pati nežinau ko schmoll.gif nebent pas kaimynus prašytis, kad priimtų nakvynei topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi kiek metų bijojau miegoti.Kol jau rimtai apsigyvenome.Dabar ir mezgu ilgai ir pareinu iki namelio tamsoje.Ir kelias naktis jau esu viena miegojųsi. ax.gif
Atsakyti