Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(IngridaB @ 2022 02 23, 12:48)
Tai didysis vaikas jau Vengrijoje. wub.gif
Džiaugiamės parskrendančiais paukščiais.MB išėjo arčiau gervių fotografuoti,šoka poravimosi šokius su žiūronais stebime.Džiaugiamės kaip vaikai.Gyventume mieste nematytume to grožio. mirksiukas.gif Po langais geniai atskrenda,zylės,žvirbliai gyvena. wub.gif

Tai jau visai ramiau wub.gif

O jūs jau į sodybą persikėlėt? Mieste be žvirblių ir zylių atskrendančių palesti saulėgrąžų, daugiau nelabai ką ir pamatysi. Nebent kai labai šalta, tai dar kokios sniegenos būna. Ir žinoma, balandžiai ir varnos visokios, bet kaip be jų.... hihihi.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi MamaEgle,persikėlėme.Gyvename neramų gyvenimą.Bute bardakas,pradėtas remontas.Klientų nėra gyvename pirties namuke,klientai yra sename name be patogumų.Mūms šią vasarą verkiant reikia priestato,vandens ir tualeto sename mieste.Mezgyklą pasistatėme.Daugiau planų šiemet užteks.Nors darbų oho kiek nusimato.Du šiltnamius perstatyti,vieną iš miesto atkelti,dar vieną pastatyti..........avietėms vietą paruošti,perkelti iš miesto.Jei dievas duos sveikatos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 02 24, 08:10)
Labas rytas.
Oi MamaEgle, persikėlėme. Gyvename neramų gyvenimą. Bute bardakas, pradėtas remontas. Klientų nėra gyvename pirties namuke, klientai yra sename name be patogumų. Mūms šią vasarą verkiant reikia priestato, vandens ir tualeto sename mieste. Mezgyklą pasistatėme. Daugiau planų šiemet užteks. Nors darbų oho kiek nusimato. Du šiltnamius perstatyti, vieną iš miesto atkelti, dar vieną pastatyti..........avietėms vietą paruošti, perkelti iš miesto. Jei dievas duos sveikatos. mirksiukas.gif

Tikrai jau planų tiek, kad tik spėk viską įgyvendinti topsecret.gif Duok Dieve jums visiems sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ką mezgi? O kur paskui realizuoji viską? Man tai atrodo mistika dabar visas rankų darbas, nelabai kas perka ir nešioja visa tai. Atrodo nueini į parduotuvę, nusiperki ir viskas pigiau, nei pirkti siūlus, galvoti raštus, megzti ir t.t. Na, čia sugedęs mano mąstymas...... doh.gif
Atsakyti
Dievas juokais,kaip ten sakoma.Ranka gipse.Vakar tulpes persodinėjau ir guminiai užklimpo,kaip traukiau griuvau visu svoriu ant rankos.Kažkoks kauliukas atskilo rieše. bigsmile.gif
Neperka,bet turiu megzti kažką,juk NMA davė pinigus,reikia dirbti tris metus.Dabar šuniukams mezgu megztukus. mirksiukas.gif
Baisu pas mus skraido malūnsparniai,atrodo kaip karas prasidėtų. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 02 24, 19:12)
Dievas juokais,kaip ten sakoma.Ranka gipse.Vakar tulpes persodinėjau ir guminiai užklimpo,kaip traukiau griuvau visu svoriu ant rankos.Kažkoks kauliukas atskilo rieše. bigsmile.gif
Neperka,bet turiu megzti kažką,juk NMA davė pinigus,reikia dirbti tris metus.Dabar šuniukams mezgu megztukus. mirksiukas.gif
Baisu pas mus skraido malūnsparniai,atrodo kaip karas prasidėtų. bigsmile.gif

Nu va.... verysad.gif Rieše, delne daug kauliukų, labai bjauru kai kuris nors skyla/lūžta doh.gif Ar ilgam gipsą uždėjo? Kuri ranka? Jei pagrindinė, tai sunkiau tada.....

Šuniukams dabar populiaru, tai dar ir parduoti galima topsecret.gif

Oro uostas pas jus netoli, tai ir skraido. Vakar foto mačiau, kad ir virš Kauno ratus suka doh.gif pas mus kiek ramiau dar, bet nežinai žmogus kas laukia po akimirkos..... visai neramūs laikai atėjo...... doh.gif baisu kaip doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar sulaukjau vaikų. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Baisu,kas darosi pasaulyje. 4u.gif
Gipsas 3-4 savaitėms.Kažin ar aš iškentėsiu tiek?Kairė ranka,bet kad ir ji reikalinga.Vakar vistiek su mb pastatėme šiltnamį ir sukasėme abu. mirksiukas.gif
Bandau važiuoti į miestą kraują duoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 02 26, 08:43)
Labas rytas.
Vakar sulaukjau vaikų. wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Kaip smagu kai vaikai grįžta wub.gif wub.gif wub.gif Ar ilgam ir ar visi susirinko?

QUOTE(IngridaB @ 2022 02 28, 08:05)
Labas rytas.
Baisu,kas darosi pasaulyje. 4u.gif
Gipsas 3-4 savaitėms.Kažin ar aš iškentėsiu tiek?Kairė ranka,bet kad ir ji reikalinga.Vakar vistiek su mb pastatėme šiltnamį ir sukasėme abu. mirksiukas.gif
Bandau važiuoti į miestą kraują duoti. mirksiukas.gif

Tikrai baisu fear.gif pagrindinė tema aplinkui karas karas karas.... fear.gif gun_smilie.gif gun_smilie.gif labai jau jis priartėjo prie mūsų doh.gif

Žinant tave tai tikrai neiškentėsi, bet gal reiktų pakentėti dabar, kad paskui blogiau nebūtų hmm.gif? Tuo labiau, kad va jau šiltnamį surentėt, o dar tik kelios dienos kaip gipsas uždėtas. Bet tai kai toks oras tikrai norisi kažką gero lauke padaryti topsecret.gif
Atsakyti
Iškentėsi, iškentėsi, Ingrida, niekur nedingsi mirksiukas.gif Ar pirštai laisvi?Aš su riešo lūžiu septynias savaites gipse buvau, paskui dar dvi ar trys savaitės buvo reabilitacijos, važinėjau į mankštas.Nebeatsimenu kiek to laiko buvau reabilitacijoj ax.gif Bet dabar praėjo visos bėdos, ranka nebetirpsta, dar nykštys skaudėjo, buvo pripaišę Querveino sindromą, bet po lūžio viskas praėjo.Po kokių dviejų savaičių nuo lūžio man gydytojas liepė megzti ir taip mankštinti pirštus, ir rankos nesinešioti pakabintos ant kaklo visą laiką.Sakė riešą mes reabilitacijoje išmankštinsim, o alkūnės sąnarį ir pirštus turi mankštintis pati.Tad nusimezgiau ploną sikmocherio skarą,Būdama su gipsu ax.gif Kokį storą mezginį megzti būtų buvę sunkiau, o čia plonas siūlas, stori virbalai, didelės akys.Dabar aš nejaučiu jokių lūžio pasekmių, niekada neskauda, nereaguoja į oro permainas.Bet reabilitaciją lankiau sąžiningai, pradžioje dukra paveždavo, paskui pati vairavau, nors būdavo sunku posūkius išsukti pradžioje, durdavo tą pažeistą ranką, tad stengiausi atsargiai.Ir dar- nieko nebūna duodo šiaip sau.Dabar, praėjus keturiems metams aš jau galiu pasakyti, kad tas rankos lūžis man buvo Dievo dovana.Tada aš nežinojau , labai pergyvenau, kad taip žioplai susilaužiau, bet tuoj po to mamos sveikata labai sušlubavo, nebegalėjo išlipti iš lovos, tad aš galėjau būti kartu su ja.Nežinau, pampersą pakeisti man nebuvo jokios problemos.(Sesuo dabar slaugo uošvienę, be vyro pagalbos nesugeba pakeisti pamperso, jos uošve nerodo jokių pastangų pasikelti, mano mama tai stengdavosi pakelti dubenį, man tik greit paklotį pampersą tereikėdavo)Kad ir kokia gera buvo mano direktorė tada, bet ji nebūtų galėjusi manęs išleisti mamos slaugyti tris savaites.Tiek mano mama dar gyveno, po to, kai jau nebegalėjo atsikelti.
Man irgi buvo kairė ranka, bet aš kairiarankė.Su dešine man nei žirklės kerpa, nei peilis pjauna Išgyvenau ax.gif Kai turiu patirties palyginti, tai galiu sakyti kad geriau koją nusilaužti (Aš dubens kaulus buvau susilaužius, bet tik vienoj pusėj, tad antra koja sveika ir ramentais galėjau paeiti ) nei ranką, nes su viena ranka nieko negalima padaryti.
Atsakyti
Labas rytas.
Bangele,oho kiek laiko nešiojai gipsą? bigsmile.gif Nervai ima negaliu megzti,pabandžiau kojinę pabaigti,be šansų.Su mezgimo mašina irgi raičiau raičiau ranką,pradėjo tirpti. ax.gif
Vakar pakasiau,nieko,bet papurčiau velėną ir iš karto naktį tirpimas rankų. bigsmile.gif
MamaEglute,vaikai tik nakčiai ir tai džiaugiuosi. mirksiukas.gif Pasipirtino,kitą dieną pavalgė pietus ir išlėkė. ax.gif
Atsakyti