Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Sveikos.Mano mažoji iš Klaipėdos persikėlė gyventi į Vilnių.Išsinuomojo butą Antakalnio gatvėje, ieškosi sostinėje darbo, jau dalyvavo keliuose pokalbiuose.Antra savaitė kaip vilnietė mirksiukas.gif Ieško savo vietos po saule, nes tas gyvenimas prastovose Klaipėdoje jos netenkino.Oficialiai ji dar ir neatleista, susitarė, kad atleis, kai gaus darbą.Įmonei, pasirodo, naudinga mokėti darbuotojams už prastovas, o patiems iš valstybės gauti už ją jos pilną buvusį atlyginimą.Norėjo, išeiti iš darbo, dar Klaipėdoje gyvenant, neatleido.Klaipėdoj, nors išsiuntė galybę CV, niekas nepakvietė pokalbio, o Vilniuje iš karto.Nežinau. kaip bus toliau, bet dabar džiaugiasi.
Aš skiepo dar negavau, žinau kad reikia, bet džiaugsmo nejaučiu.vyras jau vieną turi, bet be pasekmių neapsiėjo.Mes nesuvedėm, kad tai nuo skiepo, bet juo toliau, juo labiau pradedam apie tai galvoti.Po geros savaitės pradėjo pykinti, suviduriavo, spaudimas sukilo, tapo tiek silpna, kad neperėjo per kambarį ,sukniubo.Išsikvietėm greitąją,įtarėm antrąjį širdies infarktą, išvežė į priimamajį, padarė visus tyrimus, tyrimai geri, sulašino lašelinę ir išleido namo.Kaip ir viskas tuo pasibaigė.Todėl ir pagalvojom po to, kad tai reakcija į skiepą.Penktadienį pagal planą turėtų būti antras skiepas., baugu.Pfaizer vakcina skiepijo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vaje Bangele,kaip baisu.Mamą paskiepyjo Astra,tai draugėms nesako,kad pasiskiepyjo,jai gėda,kad tokiu prastu skiepu,kad pasiskiepyjo. biggrin.gif Nors jai jokių pašalinių,skiepysis gegužės vidury antru skiepu. bigsmile.gif
MamaEgle,sūnaus butas 2014 metų statyba,vieninteliai šeimininkai buvo suomis su šeima,išsikėlė į didesnį.Jie nuomavosi už 500 metrų,tai patiko tas rajonas. ax.gif
Šiandien man reikia pasodinti 100 tujų,gal spėsiu sukišti 12 dėžių jurginų? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(bangelee @ 2021 04 27, 18:51)
Sveikos.Mano mažoji iš Klaipėdos persikėlė gyventi į Vilnių.Išsinuomojo butą Antakalnio gatvėje, ieškosi sostinėje darbo, jau dalyvavo keliuose pokalbiuose.Antra savaitė kaip vilnietė mirksiukas.gif Ieško savo vietos po saule, nes tas gyvenimas prastovose Klaipėdoje jos netenkino.Oficialiai ji dar ir neatleista, susitarė, kad atleis, kai gaus darbą.Įmonei, pasirodo, naudinga mokėti darbuotojams už prastovas, o patiems iš valstybės gauti už ją jos pilną buvusį atlyginimą.Norėjo, išeiti iš darbo, dar Klaipėdoje gyvenant, neatleido.Klaipėdoj, nors išsiuntė galybę CV, niekas nepakvietė pokalbio, o Vilniuje iš karto.Nežinau. kaip bus toliau, bet dabar džiaugiasi.
Aš skiepo dar negavau, žinau kad reikia, bet džiaugsmo nejaučiu.vyras jau vieną turi, bet be pasekmių neapsiėjo.Mes nesuvedėm, kad tai nuo skiepo, bet juo toliau, juo labiau pradedam apie tai galvoti.Po geros savaitės pradėjo pykinti, suviduriavo, spaudimas sukilo, tapo tiek silpna, kad neperėjo per kambarį ,sukniubo.Išsikvietėm greitąją,įtarėm antrąjį širdies infarktą,  išvežė į priimamajį, padarė visus tyrimus, tyrimai geri, sulašino lašelinę ir išleido namo.Kaip ir viskas tuo pasibaigė.Todėl ir pagalvojom po to, kad tai reakcija į skiepą.Penktadienį pagal planą turėtų būti antras skiepas., baugu.Pfaizer vakcina skiepijo.

Va kaip gerai thumbup.gif kai praeis visa šita velniava, susitikimą galėsime Vilniuje daryti thumbup.gif Bangelė dukters lankyti, Ingrida irgi savų, gal dar VDG prisitaikytų, Paix, kokia kompanija būtų thumbup.gif
Man irgi kiek neramu su tais skiepais topsecret.gif jau kiek laiko galiu skiepytis (darbas sudarė sąlygas), tačiau vis nedrąsu..... doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2021 04 28, 06:21)
Labas rytas.
Vaje Bangele,kaip baisu.Mamą paskiepyjo Astra,tai draugėms nesako,kad pasiskiepyjo,jai gėda,kad tokiu prastu skiepu,kad pasiskiepyjo. biggrin.gif Nors jai jokių pašalinių,skiepysis gegužės vidury antru skiepu. bigsmile.gif
MamaEgle,sūnaus butas 2014 metų statyba,vieninteliai šeimininkai buvo suomis su šeima,išsikėlė į didesnį.Jie nuomavosi už 500 metrų,tai patiko tas rajonas. ax.gif
Šiandien man reikia pasodinti 100 tujų,gal spėsiu sukišti 12 dėžių jurginų? bigsmile.gif

Mano Mama kol kas nesiskiepija. Prieš tai gydėsi, tai gydytoja pasakė, kad gydymą reikės stabdyti, jeigu nori skiepytis, dabar tęs gydymą kitomis procedūromis, tai jau kaip ir galima, bet dar galvosim mastau.gif ir taip daug vaistų Mama gauna, tai nežinau ar dabar skiepysis ar dar palauks kokio rudens hmm.gif

Tikrai geroje vietoje butas. Tikriausiai butas arčiau stoties. Bet viskas vietoje, iš visur galima pėsčiomis pareiti, tai labai patogu thumbup.gif O dar kai suomiai vieninteliai šeimininkai tai ir pats butas gal tvarkingas ir prižiūrėtas.
Atsakyti
Labas rytas.
Sūnus laimingas,kad pasiskiepyjo.Važiavo su marčia į Šalčininkų rajoną,kažkokį kaimą,jau matėsi Baltarusija.Sakė keli tik vietiniai buvo,suvažiavo iš Vilniaus visi .Antras skiepas faizer bus Šalčininkuose po mėnesio.Mūms liepia atvažiuoti sostinėn pasiskiepyti,sakė jau skiepyja Vilniuje virš 55-rių,tik eilės didelės. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 01, 07:22)
Labas rytas.
Sūnus laimingas,kad pasiskiepyjo.Važiavo su marčia į Šalčininkų rajoną,kažkokį kaimą,jau matėsi Baltarusija.Sakė keli tik vietiniai buvo,suvažiavo iš Vilniaus visi .Antras skiepas faizer bus Šalčininkuose po mėnesio.Mūms liepia atvažiuoti sostinėn pasiskiepyti,sakė jau skiepyja Vilniuje virš 55-rių,tik eilės didelės. ax.gif

Nuo šiandien jau 45+ Vilniuje gali skiepytis. Vakar žiūrėjau ir skiepų pasirinkimas platus, tik Johnson skiepų nebuvo, o visų kitų yra. Modernos mažiausiai, bet ir Pfizer, ir Astros užtektinai. Aš kitą savaitė darysiu maisto netoleravimo testą, tai sakė, kad dvi savaites nebūtų temperatūros, o jeigu kiltų temperatūra kaip reakcija į skiepą, tai negalėsiu eiti tada.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2021 05 03, 14:46)

Aš kitą savaitė darysiu maisto netoleravimo testą,

o kokios problemos, kad reikia tą testą darytis? Mano mažoji darėsi testą, tai nustatė, kad netoleruoja glitimo, tai dabar net paprastos duonos negali valgyti.Nors , kol gyveno su mumis, tai viską valgė, tik ji buvo tokia visąlaik be apetito, smulki, maža, dabar nesveria nė 50 kilogramų.Ieškojo ligų, nes kaupėsi dujos žarnyne, jautėsi tokia pripūsta oro, nevirškino skrandis dažnai.Tai rado mažą tulžies pūslę ir tą celiakiją ar kažkaip panašiai.O šeimos gydytoja piktai pasakė, kad praeis visos ligos, kai pakeis gyvenimo būdą(jos darbo grafikas buvo nuo 17 valandos iki 03 nakties).Tai privačiai tyrėsi Klaipėdoj.Dabar lyg geriau, bet atvažiavo pas mus su savo maistu, mano nevalgė beveik nieko.Aš mintyse net norėjau, kad tai būtų nėštumo bėdos, o ne kokios rimtos ligos. ax.gif nes ta bėda praeina, pasveikstama nuo jos biggrin.gif Tai dabar jai šitaip gyventi teks visą gyvenimą?Vasarą jai tik 25 bus g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi tie vaikai viską bando.Mano pirmagymis ir pas dietologus lankosi,dabar naujas dalykas,Dukra keikiasi Tenerifėje valgo mažas žuveles konservuose.Čia taip dieatologė liepė.Dukra sakė o kvapas koks baisus.Tai plaukus prisiaugina smilkiniuose,beprotiški pinigai mūsų akimis. bigsmile.gif Nu gi viską reikia išbandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2021 05 03, 19:31)
o kokios problemos, kad reikia tą testą darytis? Mano mažoji darėsi testą, tai nustatė, kad netoleruoja glitimo, tai dabar net  paprastos duonos negali valgyti.Nors , kol gyveno su mumis, tai viską valgė, tik ji buvo tokia visąlaik be apetito, smulki, maža, dabar nesveria nė  50 kilogramų.Ieškojo ligų, nes kaupėsi dujos žarnyne, jautėsi tokia pripūsta oro, nevirškino  skrandis dažnai.Tai rado mažą tulžies pūslę ir tą celiakiją ar kažkaip panašiai.O šeimos gydytoja piktai pasakė, kad praeis visos ligos, kai pakeis gyvenimo būdą(jos darbo grafikas buvo nuo 17 valandos iki 03 nakties).Tai privačiai tyrėsi  Klaipėdoj.Dabar lyg geriau, bet atvažiavo pas mus su savo maistu, mano nevalgė beveik nieko.Aš mintyse net norėjau, kad tai būtų nėštumo bėdos, o ne kokios rimtos ligos. ax.gif nes ta bėda  praeina, pasveikstama nuo jos  biggrin.gif Tai dabar  jai šitaip gyventi teks visą gyvenimą?Vasarą jai tik 25 bus g.gif

Kad kažkas labai tokio nutiktų tai nėra, bet norisi sužinoti ką valgau netinkamo, kas tinka, o kas ne. Būna ir dujos kaupiasi, svoris dar labiau (nors čia judėti daugiau reikia, būtų rezultatas, o tai kai darbas sėdimas, tai ir svoris į viršų šauna). Dar ir tas smalsumas prisideda "o ką tokio parodys tas tyrimas? hmm.gif" žodžiu visko po truputį. Kaip ir Ingridos vaikams, norisi išbandyti topsecret.gif

Tai jau tikrai, Bangele, geriau neštumas nei kokios ligos. Bet su tuo neštumu vaikai neskuba dabar..... schmoll.gif maniškei jau tuoj ir per vėlu bus, o minčių jokių į tą pusę doh.gif namie trys katės ir šiuo ir užtenka doh.gif
Atsakyti