Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Amarrile už linkėjimus. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 gruodžio 2020 - 16:26
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba wub.gif
su praėjusiom šventėm newyear.gif 000054.gif namie buvom, tyliai ramiai. Net į parduotuvę neėjau, MB nuėjo, nes Kalėdų dieną susvilinau mėsos gabalą (kurį marinavau gal savaitę ir tikėjausi, kad bus nors dviem dienomn doh.gif).... tai Kalėdų dienai dar radome ką pasidaryti, o antrai dienai jau reikėjo nusipirkti.... žodžiu pasisekė man hihihi.gif šiandien darbe, bet čia tylu visai, vos keli kolegos klaidžioja koridoriais....

QUOTE(IngridaB @ 2020 12 20, 19:35)
MamaEgle,Mamytei sveikatos,sveikatos. 4u.gif
Pas mus nuo antradienio dičkis iš Vilniaus persikraustė,tai visas šventes sutiksime trise.Kitas jaunimas sąžiningai sėdi sostinėje.Gaila pernai nesuėjome visi,visi vaikai buvo išvažinėje,mb ligoninėje,viena pernai buvau,šiemet vėl . rolleyes.gif  rolleyes.gif
Svarbiausia net į mišką negalime išvažiuoti.Vakar trise praėjome palei upę dviračiu taku,paskui tėvas su dičkiu pasigrojo,kas mušamaisiais,kas gitara. mirksiukas.gif
Po Naujų dičkis žadėjo skristi UK,bet dabar naišku.Buvo užsimojęs penktadienį mus tempti į Kiprą,jau ir bilietu buvo suradęs ,žmogui-49,namas ten su baseinu kieme mėnesiui-450.Važiuojame prabūsime baisumus,man reikėjo tik tarti taip.Bet gi amžius jau bijau,sakau o jei susergame?Kas mus ten žiūrės?Baisūs laikai.Laikykimės visos virtualiai susikibę rankomis. wub.gif  wub.gif

Koks gi tas tavo amžius? Dar tik keliauti ir keliauti topsecret.gif Aš tai gal ir būčiau važiavus topsecret.gif man tik pasiūlyk ax.gif tuo labiau, kad ir ne tiek karšta dabar tenai, galima smagiai pabūti. O serga ir čia, ir ten. Ten gal dar mažiau nei čia. Nusivežei maisto, išsinuomavai mašiną ir galima saugiai būti. Nebent dėl mamos nevažiuotum, bet dar sesė čia lieka arba ir mamą su savim paimti.

QUOTE(amarrile @ 2020 12 21, 13:41)
Nu šaunus buvo pasiųlymas pabegti kur šilčiau, Ingrida,  ir dar ilgesniam laikui.Kaip matosi šiandien,net norint nebūtų pasiekiamas noras. Gerų ,kiek galima,švenčių visoms visoms 000054.gif Sveikatos  mama Egle mamytei.

Ačiū, Amarille wub.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 gruodžio 2020 - 09:16
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Sveikų visoms metų.