Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2020 12 10, 08:46)
Labas rytas.
Ar visos sveikos???? 4u.gif  4u.gif

Ingrida, šaunuolė tu, kad vis kūreni ugnį šiuose namuose ir paruoši stalą wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip ir, tik Mamai chemiją trečiadienį pradėjo..... doh.gif doh.gif doh.gif kelias dienas buvo visai gerai, vakar skausmai dideli, o šiandien jau geriau. Bet Mama kasdien atsikėlus, susitvarkius wub.gif daugiau paguli dienomis, knygas skaito, stengiasi laikytis wub.gif

MB dirba normaliu ritmu, o dar kai nevairuoja, tai ir į/iš darbo su visuomeniniu transportu keliauja. Aš dabar jau daugiau nuotoliniu būdu dirbu, jeigu nuvažiuoju tai kelioms valandoms. Ne viską galiu padaryti iš namų, ne prie visų programų prieinu, o ir būna, kad parašų reikia paruošus dokumentus. Vis atsiranda ko nuvažiuoti.

Kaip tu, Ingrida? Ką šventėms planuojat? Mes vietoje, gerai, kad sesė šalia, tai ir per šventes kartu būsime. Šiandien sakėm meniu sudarysim, reikia apsižiūrėti ką supirkti ir vienu kartu nuvažiavus viską nupirkti. Kad paskui nesibadzioti po parduotuves po vieną produktą......

Jaunimas mano nevažiuoja, atšaukė savo planus. Planavo, kad šios Kalėdos bus Lt, jau ir atostogas buvo suplanavę, bet kur čia važiuoti kai tokia situacija.... doh.gif Jau taip norisi ramybės ir buvusio gyvenimo, kai galima buvo planuotis laisvai vos ne keliems metams į priekį.... topsecret.gif

Atsakyti
MamaEgle,Mamytei sveikatos,sveikatos. 4u.gif
Pas mus nuo antradienio dičkis iš Vilniaus persikraustė,tai visas šventes sutiksime trise.Kitas jaunimas sąžiningai sėdi sostinėje.Gaila pernai nesuėjome visi,visi vaikai buvo išvažinėje,mb ligoninėje,viena pernai buvau,šiemet vėl . rolleyes.gif rolleyes.gif
Svarbiausia net į mišką negalime išvažiuoti.Vakar trise praėjome palei upę dviračiu taku,paskui tėvas su dičkiu pasigrojo,kas mušamaisiais,kas gitara. mirksiukas.gif
Po Naujų dičkis žadėjo skristi UK,bet dabar naišku.Buvo užsimojęs penktadienį mus tempti į Kiprą,jau ir bilietu buvo suradęs ,žmogui-49,namas ten su baseinu kieme mėnesiui-450.Važiuojame prabūsime baisumus,man reikėjo tik tarti taip.Bet gi amžius jau bijau,sakau o jei susergame?Kas mus ten žiūrės?Baisūs laikai.Laikykimės visos virtualiai susikibę rankomis. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Nu šaunus buvo pasiųlymas pabegti kur šilčiau, Ingrida, ir dar ilgesniam laikui.Kaip matosi šiandien,net norint nebūtų pasiekiamas noras. Gerų ,kiek galima,švenčių visoms visoms 000054.gif Sveikatos mama Egle mamytei.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 21 gruodžio 2020 - 13:43