QUOTE(IngridaB @ 2020 09 11, 04:49)
Labas rytas.
Prisiminiau,MamaEgle sunkiausia dugną užpildyti,paskui kaip sviestu eina jau uogavimas.
Bruknes,spanguoles uogauti malonumas,ypač bruknes.Vat mėlynes-tai man kančia. Daug norinčių buvo šiemet,kad priuogaučiau mėlynių,tai tik sau ir vieną kartą pardavimui,nors mėlynių dar dabar pilna girioje.
Prisiminiau,MamaEgle sunkiausia dugną užpildyti,paskui kaip sviestu eina jau uogavimas.
Bruknes,spanguoles uogauti malonumas,ypač bruknes.Vat mėlynes-tai man kančia. Daug norinčių buvo šiemet,kad priuogaučiau mėlynių,tai tik sau ir vieną kartą pardavimui,nors mėlynių dar dabar pilna girioje.
man atrodo jas visada labai sunku rinkti tikrai mėlynių dar ir dabar nemažai matėm kai tą vienintelį (bent jau kol kas) kartą šiais metais miške buvome tai vasarą gal dar daugiau turėjo jų būti
Į sodybą taip ir nenuvažiavom rimtesniam pasibuvimui su nakvyne tikrai šį sezoną jau niekaip, bus ir drėgna, ir šalta miegoti, gal dar ištaikysim kokį kartą vienam pusdieniui kaip nors MB dirba ir šeštadieniais, ir taip gali būti vos ne iki Naujų, o sekmadienį pas sūnų sode padeda, tai ir nebelieka kada. Nebent užbaigtų per kelis sekmadienius viską, tada gal dar iki spalio pabaigos kada ištaikysim. Norėjau pasiplanuoti kur ir kokias gėles sodinti, gal kiek žemę paruošti, nes ten nieko nebuvo sodinta metų 40, tik kad žolė nupjaunama/nuganoma. Lieka viskas pavasariui...