Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas wub.gif

kad mums kitaip nesigauna, tik išeiginėmis ax.gif

Važiavome sekmadienį. Prabundu - lietus pliaupia, pasižiūrėjau Varėnoje - nelyja, sakau bandom, važiuojam, kaip bus taip. Dar draugę prikalbinus iš vakaro buvau (atvažiavo pas mus 9 vakare, tai tada tik ir sužinojo, kad iš ryto grybauti važiuoja hihihi.gif), tai ir nuvažiavom į Varėnos pusę. Ir visai sėkmingai thumbup.gif Daugiausiai kazlėkų, tada baravykų (77 thumbup.gif) ir kažkiek kitokių. Mamai azartas kilo, sako šeštadienį, važiuojant į Alytų, vėl sustokime pagrybauti. Man vaikščiojimas po mišką dar dar, bet paskui grįžus visas tas tų gėrybių tvarkymas doh.gif tai kančia kažkokia topsecret.gif bet svarbiausiai, kad Mama ir MB patenkinti topsecret.gif šį kartą dėl jų ir važiavau topsecret.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na bet pasigrybavote? mirksiukas.gif Kažin pas mus ar tiek būtumėte radę?Vakar buvau,po išeiginių taip nusiaubtas miškas.Nors bruknių du kibirus prisibraukiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 09 08, 05:31)
Labas rytas.
Na bet pasigrybavote? mirksiukas.gif Kažin pas mus ar tiek būtumėte radę?Vakar buvau,po išeiginių taip nusiaubtas miškas.Nors bruknių du kibirus prisibraukiau. ax.gif

Man tai užtektinai hihihi.gif Mama dar šeštadienį nori sustoti tose vietose, tai reikės gal taip ir padaryti hmm.gif O gal uogom kokį indą pasiimti, bet tik kad bruknės labai marudnai renkamos, brauki brauki jas, o dugno niekaip neuždengi.....
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Prisiminiau,MamaEgle sunkiausia dugną užpildyti,paskui kaip sviestu eina jau uogavimas. mirksiukas.gif
Bruknes,spanguoles uogauti malonumas,ypač bruknes.Vat mėlynes-tai man kančia. ax.gif Daug norinčių buvo šiemet,kad priuogaučiau mėlynių,tai tik sau ir vieną kartą pardavimui,nors mėlynių dar dabar pilna girioje. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.