Labas rytas
kad mums kitaip nesigauna, tik išeiginėmis
Važiavome sekmadienį. Prabundu - lietus pliaupia, pasižiūrėjau Varėnoje - nelyja, sakau bandom, važiuojam, kaip bus taip. Dar draugę prikalbinus iš vakaro buvau (atvažiavo pas mus 9 vakare, tai tada tik ir sužinojo, kad iš ryto grybauti važiuoja ), tai ir nuvažiavom į Varėnos pusę. Ir visai sėkmingai Daugiausiai kazlėkų, tada baravykų (77 ) ir kažkiek kitokių. Mamai azartas kilo, sako šeštadienį, važiuojant į Alytų, vėl sustokime pagrybauti. Man vaikščiojimas po mišką dar dar, bet paskui grįžus visas tas tų gėrybių tvarkymas tai kančia kažkokia bet svarbiausiai, kad Mama ir MB patenkinti šį kartą dėl jų ir važiavau
Labas rytas.
Na bet pasigrybavote? Kažin pas mus ar tiek būtumėte radę?Vakar buvau,po išeiginių taip nusiaubtas miškas.Nors bruknių du kibirus prisibraukiau.
QUOTE(IngridaB @ 2020 09 08, 05:31)
Labas rytas.
Na bet pasigrybavote? Kažin pas mus ar tiek būtumėte radę?Vakar buvau,po išeiginių taip nusiaubtas miškas.Nors bruknių du kibirus prisibraukiau.
Man tai užtektinai Mama dar šeštadienį nori sustoti tose vietose, tai reikės gal taip ir padaryti O gal uogom kokį indą pasiimti, bet tik kad bruknės labai marudnai renkamos, brauki brauki jas, o dugno niekaip neuždengi.....
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Prisiminiau,MamaEgle sunkiausia dugną užpildyti,paskui kaip sviestu eina jau uogavimas.
Bruknes,spanguoles uogauti malonumas,ypač bruknes.Vat mėlynes-tai man kančia. Daug norinčių buvo šiemet,kad priuogaučiau mėlynių,tai tik sau ir vieną kartą pardavimui,nors mėlynių dar dabar pilna girioje.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas
Labas rytas.