Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas
kokie vaizdingi pusryčiai, o dar šaltas šampanas
paskutinė savaitė prieš atostogas, tai taip ganėtinai sunkiai keliuosi. O dar darbe beveik viena likus, ramuma tokia visur. Kažin kokie pasikeitimai bus nuo rugsėjo
kokie vaizdingi pusryčiai, o dar šaltas šampanas
paskutinė savaitė prieš atostogas, tai taip ganėtinai sunkiai keliuosi. O dar darbe beveik viena likus, ramuma tokia visur. Kažin kokie pasikeitimai bus nuo rugsėjo
Labas rytas.
Laba
Pagaliau kiek atvės bus galima geriau išsimiegoti
Savaitgalį gal į sodybą vienai dienai važiuosim, vis kirba pradėti ją kiek gaivinti. Dabar su draugais, gal kokių patarimų gerų duos nors šiais metais jau ir nebėra ko pradėti, žiema tuoj. Reikia susidėlioti darbus, o tada jau nuo pavasario pradėti tvarkytis.
Pagaliau kiek atvės bus galima geriau išsimiegoti
Savaitgalį gal į sodybą vienai dienai važiuosim, vis kirba pradėti ją kiek gaivinti. Dabar su draugais, gal kokių patarimų gerų duos nors šiais metais jau ir nebėra ko pradėti, žiema tuoj. Reikia susidėlioti darbus, o tada jau nuo pavasario pradėti tvarkytis.
Labas rytas.
Mes praeitą naktį irgi miegojome sodyboje. Bet neišvėdinome namo,bijojome sparvų,uodų,tai trūko oro. Ryte atidarėme langus,duris po lietaus,kaip įėjo šviežio oro. Atėjo stirniukė,žiūrėjome vieni į kitus.Faina sodyboje,mūms miškas kažkur už 200 metrų.Tai ten visokio gyvio pilna.Aš tai mėgstu ryte nubundi ir žiūri per langą kaip bitės dirba kriaušėje,apsigyveno antri metai drevėje.
Važiuoju aviečių su mama.Kaip negaliu prikelti skambinu,skambinu,o dar sako kaip aš nemiegu.
Labas rytas.
Labai daug aviečių miške,vakar 15 litrų pasirinkau ir dar kibirioką voveraičių.Voveraitės dygsta bele kur.Dosnus tas miškas. Dėžę čiobrelių pasirinkau.Nuvažiavome su mama į kasmetinę vietą,o ten dr nežydi.Tada jau važiuojant namo,pamačiau naujoje vietoje.O kvepia medumi visa mašina.Gaila gaurometį palikau prie mašinos pasidėjųsi,bet dar grįšime į kirtimą aviečių,tai pasiskinsiu.
Laukiu kol pršvis,mausiu į savo vietas voveraičių.Tamsoka dar..........
Ingrida, o tu parduodi avietes?Nes sau gi tiek nereikia.Kol pas mamą gyvenau, tai mus miškas maitino, mėlynės, avietės, bruknės , spanguolės , grybai, riešutai.O dabar tik grybų tereikia.Visokių uogų savo turiu, o ir tų nebereikia.Jau vasarinių aviečių pasilikau tik vieną krūmą pavalgymui.Iš rudeninių remontantinių derėjimo metu tai per savaitę du kartus skinu minimum 4 litrus iš karto.Keli skynimai ir daugiau nebereikia, o juk jos dera pora mėnesių.Jau dabar pirmosios uogos nuvalgytos.Jei paauga, man gaila palikti nenuimtas, o nė vienas vaikas uogienių nebesiveža.Gaila matyti sklepe stovinčius pernykščių uogienių stiklainius.Kažkaip pradėjau nebesidžiaugti derliumi.Liūdna
Labas rytas.
Bangele,pusę pardaviau,bet norinčių buvo ir visas nupirkti.Bet pabijojau ar beprisirinksiu?Tai pusę išsiviriau uogienę,vaistams. Pirmadienį jei nelis važiuosiu vėl.Nes dabar voveraites renku,be proto dygsta kur net atrodo neturėtų būti. Vakar 12 litrų pririnkau ir visas nupirko.O man kas malonumas rinkti. Ir spaudimas susitvarkė nuo vaikščiojimo ir kg pakrito,viskas į sveikatą.
Lbas rytas.
Labas rytas.