Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Šiemet daug labai mėlynių. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba wub.gif

jau buvau nusiteikus į mišką važiuoti, bet Mamai šeštadienį susitikimas su buvusiais mokiniais (tie mokiniai mokyklą pabaigė daugiau kaip prieš 40 metų, bet kasmet daro susitikimus), tai gal sekmadienį važiuosim, jei lietus labai nelis. Aš tai ir mašinoje galiu pabūti arba kur nors netoli jos pasivaikščioti. Sako, kad dar ir voveraičių labai daug, bet vietas reikia žinoti topsecret.gif o mes taip važiuojam, be jokių žinomų vietų.
Atsakyti
Labas rytas.
O pas mane mano Auksas grįžo iš Londono.Pabus porą savaičių.Laukiame testo atsakymo,ot atėjo laikai vaikas turi grįžęs nuomotis butą,kad su tėvais nebendrautų.Kiti vaikai ir tie negali susitikti.Šiandien turime sužinoti atsakymą.
Grįžo tai trečiadienį,dvi naktis nuomvosi Vilniuje,dabar mūsų mieste,nes čia darėsi testą. ax.gif Šiandien suvažiuos visi vaikai,važiuosime sodybon,seniai bebuvo taip,kad visis susirinktų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 07 11, 07:48)
Labas rytas.
O pas mane mano Auksas grįžo iš Londono.Pabus porą savaičių.Laukiame testo atsakymo,ot atėjo laikai vaikas turi grįžęs nuomotis butą,kad su tėvais nebendrautų.Kiti vaikai ir tie negali susitikti.Šiandien turime sužinoti atsakymą.
Grįžo tai trečiadienį,dvi naktis nuomvosi Vilniuje,dabar mūsų mieste,nes čia darėsi testą. ax.gif Šiandien suvažiuos visi vaikai,važiuosime sodybon,seniai bebuvo taip,kad visis susirinktų. ax.gif

Retais atvejais toks laukiamas neigiamas atsakymas. Tokio ir linkiu 😍 o argi reikia savi izoliacijos, kad grįžus iš Londono hmm.gif

Bet tai kaip smagu kai visi kartu susurinkote wub.gif ir šaunu, kad pabus dar ilgiau, nors kiek pasidžiaugsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 11 liepos 2020 - 23:29
Labas rytas.
Nereikia saviizoliacijos,bet patys nerizikavome.
Neigiamas atsakymas,vakar sodyboje pusę giminės suvažiavo susitikti. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 07 12, 07:19)
Labas rytas.
Nereikia saviizoliacijos,bet patys nerizikavome.
Neigiamas atsakymas,vakar sodyboje pusę giminės suvažiavo susitikti. wub.gif  wub.gif

Kaip smagu turėjo būti jums visiems wub.gif Aš vis prisimenu kaip pasakodavai, kad vaikai koncertus surengdavo jums wub.gif Oi, o tai kiek gi metų mes bendraujame, jeigu tavo mažoji dar, berods, į mokyklą neėjo kai pradėjome bendraut, o dabar jau kokia panelė užaugus hmm.gif wub.gif

Šį mėnesį vien mašinos išlaidos.... doh.gif tai remontas, tai draudimas, tai technikinė.... doh.gif tik spėk pinigus mokėti.... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Skamba iš naujo pianinas vėl namie. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 07 14, 05:29)
Labas rytas.
Skamba iš naujo pianinas vėl namie. wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Vakar kaip tik su Mama apkalbėjom, kad dukters pianinas stovi nejudinamas....... verysad.gif Nors imk ir išsiųsk jai pianiną, bet ar gros mastau.gif Grįžus kažkiek pagroja, bet visai nedaug... o gaila... sakiau paimk pianiną, gali muzikos pamokas duoti, bet kol kas dar neprigijo jai ta idėja schmoll.gif
Atsakyti