QUOTE(IngridaB @ 2020 05 15, 07:12)
Labas rytas.
MB nupirko ir tablečių,kad lengviau adaptuotųsi sūnus.Bet gėrė gal tik porą kartų.Ir tai kai Frankfurte teko pusę paros praleisti aeruoste ir dar kartą.Jam kas trys mėnesiai tenka skraidyti į Ameriką,tai manau jam labai kerta per sveikatą tie skrydžiai.
Kaip atsibodo tos šalnos,taip norisi jau į lauką viską susodinti,o tai tiek prigrūsti šiltnamiai augalų,sunku ir praeiti.
MB nupirko ir tablečių,kad lengviau adaptuotųsi sūnus.Bet gėrė gal tik porą kartų.Ir tai kai Frankfurte teko pusę paros praleisti aeruoste ir dar kartą.Jam kas trys mėnesiai tenka skraidyti į Ameriką,tai manau jam labai kerta per sveikatą tie skrydžiai.
Kaip atsibodo tos šalnos,taip norisi jau į lauką viską susodinti,o tai tiek prigrūsti šiltnamiai augalų,sunku ir praeiti.
Labas rytas
Tas laiko skirtumas tai tikriausiai organizmui ne į gerą. Bet tai kol jauni jiems gal greičiau pasikeičia gyvenimo ritmas nei vyresniems dabar ir pagal save jaučiu, nes vėliau atsigulus, rytai oi kokie sunkūs būdavo kai reikdavo į darbą atsikelti.... man tinka karantinas, aš "pelėda", tai man ryte reikia laiko išsijundinti: prabundu, paskaitau, snusteliu, vėl paskaitau, kavos atsigeriu..... ir į darbą kai atvažiuoju apie 11, man pats tas. O užtat vakare galiu ilgai sėdėti ir darbas rašosi daug geriau jau po kokios 22.00 val. nei dienos metu. O draugė yra kuriai ryte atsikelti 7.30 val. tai jau oi kiek daug miegojau ir kaip vėlai atsikėliau... bet užtat miegoti eina 21.00-22.00 val.
Oras labai geras šiandien Pas mus pilnas balkonas pomidorų, Mama jau nori vežti į sodą, bet ten šiltnamio nėra, tai baisu, kad dar šalnų gali būti, sušals viskas