Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(IngridaB @ 2020 05 15, 07:12)
Labas rytas.
MB nupirko ir tablečių,kad lengviau adaptuotųsi sūnus.Bet gėrė gal tik porą kartų.Ir tai kai Frankfurte teko pusę paros praleisti aeruoste ir dar kartą.Jam kas trys mėnesiai tenka skraidyti į Ameriką,tai manau jam labai kerta per sveikatą tie skrydžiai. rolleyes.gif
Kaip atsibodo tos šalnos,taip norisi jau į lauką viską susodinti,o tai tiek prigrūsti šiltnamiai augalų,sunku ir praeiti. blink.gif

Labas rytas 4u.gif

Tas laiko skirtumas tai tikriausiai organizmui ne į gerą. Bet tai kol jauni jiems gal greičiau pasikeičia gyvenimo ritmas nei vyresniems mastau.gif dabar ir pagal save jaučiu, nes vėliau atsigulus, rytai oi kokie sunkūs būdavo kai reikdavo į darbą atsikelti.... doh.gif man tinka karantinas, aš "pelėda", tai man ryte reikia laiko išsijundinti: prabundu, paskaitau, snusteliu, vėl paskaitau, kavos atsigeriu..... ir į darbą kai atvažiuoju apie 11, man pats tas. O užtat vakare galiu ilgai sėdėti ir darbas rašosi daug geriau jau po kokios 22.00 val. nei dienos metu. O draugė yra kuriai ryte atsikelti 7.30 val. tai jau oi kiek daug miegojau ir kaip vėlai atsikėliau... bet užtat miegoti eina 21.00-22.00 val.

Oras labai geras šiandien thumbup.gif Pas mus pilnas balkonas pomidorų, Mama jau nori vežti į sodą, bet ten šiltnamio nėra, tai baisu, kad dar šalnų gali būti, sušals viskas g.gif
Atsakyti
Oi neskubėkite dar vežti.
Kur matote gerą orą šiandien?Žadėjau sodinti iš šiltnamių vienmetes gėles laukan,nes jau praeiti negaliu.Tai šalta nesinori dar mesti laukan. ax.gif Baigiu balkoną pomidorais atlaisvinti po truputi liko moliūgai,melionai,arbūzai,agurkai,dar kažkiek pomidorų.Visus suvežiau jau šiltnamin. ax.gif
Buvo į darbą atvažiavęs sūniukas,nors kas rytą nuvežu kažką pagaminųsi.Šaukia,kad pasigamina,bet norisi palepinti. ax.gif Biasiusia,kad jam dar reikia dirbti su Amerika,tai tenka vakarais vėlai dar dirbti.
Aš tai einu miegoti apie pusę dvyliktos(vis pamezgu filmą pažiūriu,užsižaidžiu),ryte pusę šešių akys jau plačios. ax.gif 7.20 mūsų laida paprastomis dienomis per BTV kulinarijos Australų laida,keliamės abu ir žiūrime. ax.gif blink.gif
Atsakyti
Pas mus irgi šiandien buvo labai šalta.Kai saulė pašviesdavo, tai iki 9 šilumos sukildavo, bet daugiau apsiniaukę buvo, tai ir tiek nebuvo.Gerai bent jau, kad šalnos šį rytą nebuvo, o vakar nemaža buvo.Vargstu ir aš su savo daigais, šiltnamiai apsodinti jau agurkais, pomidorais, o tarpai prigrūsti dežučių, vazonų, augalų, kurie bus sodinami į lauką, į daržą-arbūzų, melionų, moliūgų, serenčių.Bet, kai toks šaltis lauke, jų dar greit negalės sodinti, o vazonai jau per maži.Norėčiau, kad gismeteo apsiriktų, nes mėnesiui į priekį nerodo šilumos virš 20.Buvo metų, kai antroji pusė balandžio buvo po 30 dienom, o dabar dar ir birželiui nieko panašaus nerodo.Namuose dar sąžiningai vakarais kuriam pečių, kitaip sušaltume.Nepavydžiu miestiečiams, šildymą atjungė, manau nejauku.
Mama Egle, į lauką pomidorus galima sodinti kai erškėčiai pražysta, rugiai išplaukėja.O tai yra dar savaite kita vėliau, nei alyvos ar kaštonai žydi.Pas mus dar alyvos nesiruošia žydėti, dar agurkai nesėti, apie Vilnių dar šalnas rodo, pomidorus sodinti dar negalima.Pražus, arba jei nenušals, tai ilgai vargs, kol atsigaus
Atsakyti
Labas rytas.
Bangele,mano serenčiai žydi lauke.Pirmi nušąlo,dabar laikosi.Įdomu kapuose kaip?Vis nėra laiko nuvažiuoti. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 gegužės 2020 - 07:47
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti