Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2020 01 27, 07:34)
Labas rytas.
Prieš 14 metų persikėliau į supermamas.
MamaEgle.pameni juk pradėjome bendrauti ankščiau kitame forume? mirksiukas.gif

Jau 14-a metų!!!!???? Kaip bėga laikas doh.gif tai ir mums čia jau 14-a bus mastau.gif vasario 20-23 tomis dienomis pradėjau tokią temą topsecret.gif Ar ne pas tave buvo pirmasis sąrašas?

O mes paskui ir dar viename buvome kartu. Bet kai atsirado fb, viskas pasikeitė... dauguma tenai persikėlė, kitos visai nustojo bendrauti.... verysad.gif liūdna..... verysad.gif reiks fb pašnekinti mergaites kaip joms sekasi hmm.gif
Atsakyti
MamaEgle,mes prieš supermamas bendravome kitame forume.Nepameni?Mama.lt,paskui ten perestroikos prasidėjo,persikėlėme čia. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2020 02 07, 13:27)
MamaEgle,mes prieš supermamas bendravome kitame forume.Nepameni?Mama.lt,paskui ten perestroikos prasidėjo,persikėlėme čia. ax.gif

prisimenu, Ingriduk wub.gif Dar Gudė mus visas ten surinko ir temą panašią užvedė, vėliau pagal tą temą ir aš šitą pradėjau. O paskui kai čia atėjom, dar vienas forumas buvo, kur buvo mūsų nedaug, bet šauniai bendraudavom wub.gif o dar prisimenu "tavo vaikas.lt" irgi ilgokai buvo. Bet vat atsirado fb ir sugriuvo viskas....... verysad.gif

Koks vėjas šiandien visą naktį doh.gif net staugė lauke vėjas doh.gif o ryte važiavau į darbą taip gražiai raudonas dangus buvo, o po valandos tokia pūga prasidėjo... tik neilgai, kokias 10-15 min ir viskas baigėsi. Žiema kažkokia šiais metais nei šiokia nei tokia, bet yra kam patinka.

Kaip tavo jaunimui sekasi? Kaip TB sveikata?
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū MamaEgle viskas gerai.Jaunimas juda į priekįkovo antroje pusėje dičkis grįžta į močiutės jubliejų,mažoji po savaitės sskrenda pas juos savaitgalį.Mažasisi atsotogavo su marčia savaitę Meksikoje,daug įspūdžių papasakojo.MB jau vairuoja mašiną,man lengviau.Aš vakar jau 14 litrų supilščiau sulos klevų.Laukiame pavasario. mirksiukas.gif Velykoms gal dukriukas grįš? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 02 11, 08:57)
Labas rytas.
Ačiū MamaEgle viskas gerai.Jaunimas juda į priekįkovo antroje pusėje dičkis grįžta į močiutės jubliejų, mažoji po savaitės skrenda pas juos savaitgalį. Mažasisi atsotogavo su marčia savaitę Meksikoje,daug įspūdžių papasakojo.MB jau vairuoja mašiną,man lengviau.Aš vakar jau 14 litrų supilščiau sulos klevų.Laukiame pavasario. mirksiukas.gif Velykoms gal dukriukas grįš? 4u.gif

Jau sula? Tai jau pavasaris smile.gif Klevų gal ir neragavus, o beržų sula skanu. Man palengva kirba pas mus į sodybą nuvažiuoti, gal kai labiau atšils, tada pasiryšiu. Pradžiai nors apsižiūrėti, dienai, be nakvynės. O paskui bus matyti. MB iš viso svajoja ten gyventi, o manęs netraukia visiškai schmoll.gif

Šauniai tavieji ir draugauja, ir po pasaulį keliauja bei dirba thumbup.gif

Dukra grįš vasario pabaigoje, Mamai 85-eri, tai kaip ir tavieji, į Močiutės jubiliejų. Velykom gal į Britaniją, mano sesės vaikai tenai, tai pas juos. Aš pati vis planuoju pas juos nuskristi, tuo pačiu dar draugę aplankyčiau. Bus matyt kaip susiplanuosiu, pirmiausiai reikia su magistru pabaigti.
Atsakyti