Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Su Naujais Metais.Būkit visos sveikos ir laimingos!
Sutikom dviese namie, dvyliktai išėjom į lauką fejerverkų pažiūrėt, buvo labai daug ir gražių, o kaimynas už poros namų tai visą dūdų orkestrą turėjo, ant gatvės grojo(jis muzikantas, ir baliuose, ir laidotuvėse groja, su draugais buvo), o pas mūsų kitus kaimynus buvo dukra su šeima iš Italijos parvažiavusi pirmą kartą ant N Metų, tai , atrodo, kaimas visai neblogai pasirodė ir italui neturėjo susidaryti blogas įspūdis apie LT smile.gif
Prieš beveik 5 metus, (nes tada buvo balandžio mėnuo), buvau Palangos Lino sanatorijoje, tai maitino labai gerai, skaniai, daug daržovių,. Vis galvojau , kai grįšiu ir aš namie virsiu garuose ir brokolius ir žiedinius kopūstus, tai, spėkit, ar bent kartą viriau, nors tikrai visko pasiauginau biggrin.gif Pirmą savaitę tai man iš vis į kambarį maistą atnešdavo, antrą jau su vaikštyne nueidavau į valgyklą, trečią jau su ramentais ėjau ax.gif Na, gal aš neišranki maistui, nes ir Mažeikių ligoninė visai normaliai maitino, kaip aš sakiau, iš bado tikrai nenumirsi, nes gulint nedaug ir tereikia.Ir mano vyras gulėjo ir Mažeikiuose, ir Klaipėdoj, paskui Palangos Line po miokardo infarkto, tai sakė, kad juo aukštesnio lygio ligoninė, tuo skaniau maitino,net per daug buvo, bet ir Mažeikiuose maisto užteko.Mes košių nebrokijam, ir namuose verdu, ir perlinių kruopų sriubą pienišką verdu, tik, aišku, ir baltesnę, ir tirštesnę biggrin.gif Abu gulėjom sanatorijoj po 3 savaites, bet, nei aš jį nė karto neaplankiau, nei jis manęs.Ir skaitėm, kad tai visai normalu, namuose likusiam ir ūkis,ir mano mamą prižiūrėt reikėjo, ir į darbą reikėjo eiti.Pasikalbėdavom telefonu ir buvo gerai.Vyras sirgo metais anksčiau , nei aš.Gal dabar meniu ir pasikeitęs, daugiau, ačiū Dievui, nė vienam nebeteko gulėti.Po rankos riešo lūžio irgi turėjau reabilitaciją, bet nereikėjo gulėt, atvažiuodavau į procedūras tik, be maitinimo. Mažeikiuose ax.gif
Atsakyti
Ligoninėje jokių priekaištų neturime.Labai gerai maitino,atnešdavo į palatą.Ir daržovių ir vaisių pakankamai ir mėsos skonis buvo.
Nu čia Likėnuose,,,,,,,,,,,,,,,,ar čia viską išvagia,nes finansavimas tos pačios ligoninės. bigsmile.gif Jau šiandien kita pamaina,dar dar šiandien.Jau buvo daržovių vos vos ir kotletai mėsos skonio. bigsmile.gif
Gražiausia,šiandien atvažiuoju,valytoja valo palatą.O sako išnešiu arbatinuką.O maniškis atvažiavęs paklausė palatos kaimyno,iš kur arbatinukas?Sako palatos,tai aš iš namų ir nevežiau.Šiandien valytoja pareiškia,kad arbatinukas iš vip palatos ir ji išneš(kaimyno nebėra,gal jis mokėjo už jį).Aš juoktis pradėjau,sakau saviškiui pirmame aukšte kavos aparatas,nueisi ir nusipirksi.O sekmadienį aš atvešiu.Mato niekas čia nieko neduos,nu sako jei reiks į vip palatą aš paiimsiu iš kitos.Anekdotas,ne kitaip. bigsmile.gif
Mes tikėjomės,kad Likėnuose bus išgirtasis purvas,vienintelis toks LT.Pasirodo purvą nupirko "berniukai"prieš kelis metus ir sanatorijoje jo neliko. blink.gif blink.gif
Vanduo siaubingas,rudas iš krano bėga,gal dėl to ir maistas neskanus?Tualete,duše,pelėsiu apaugę sienos,nors tualetan pilamas kažkoks brudas nuo pelėsio,smarvė nesvietiška.Po valytojos,kol išsivėdino,kai pripylė.
Vienu žodžiu niekam nerekomenduoju Likėnų. ax.gif
Maniškis bando viską fotografuoti,sakė rašys kur nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 sausio 2020 - 21:12
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti