Labas rytas.
Labas rytas.
Laba
Vakar su kolektyvu turėjome išvyką. Iš Kauno prieplaukos autobusu į Birštoną, tada kelios valandos tenai (buvo ir laisvo laiko, ir ekskursija su gidu), o atgal laivu į Kauną. Graži diena buvo patiko labai, tik laisvo laiko gal kiek daugiau galėjo būti, nes ir pavalgyti, ir dar pasivaikščioti tai laiko mažoka truputį. Bet iš kitos pusės tai palieka kažkiek dėl ko norisi sugrįžti dar.
Vakar su kolektyvu turėjome išvyką. Iš Kauno prieplaukos autobusu į Birštoną, tada kelios valandos tenai (buvo ir laisvo laiko, ir ekskursija su gidu), o atgal laivu į Kauną. Graži diena buvo patiko labai, tik laisvo laiko gal kiek daugiau galėjo būti, nes ir pavalgyti, ir dar pasivaikščioti tai laiko mažoka truputį. Bet iš kitos pusės tai palieka kažkiek dėl ko norisi sugrįžti dar.
Labas rytas.
Labas rytas.
Atidariau uogavimo zezoną.
Labas rytas
Ar radai kiek nors? Šitaip sausa buvo, tai ir tos uogos mažulytės visai
Kaip gerai, kad atvėso dabar nors išsimiegoti normaliai galima
QUOTE(IngridaB @ 2019 07 03, 07:12)
Atidariau uogavimo sezoną.
Ar radai kiek nors? Šitaip sausa buvo, tai ir tos uogos mažulytės visai
Kaip gerai, kad atvėso dabar nors išsimiegoti normaliai galima
Labas rytas.
Oi sunkiai upogavosi.Užvakar per dieną iš viso 3 litrai.Vakar na gal jau 7.Užėjome neblogą vietą.O šiaip mažos,po vieną uogą renki ir eini eini........Už tai po girią kiek prisivažinėjome su mama.Čiobrelių miško pasirinkau. Yra darže,na ne tokie kvpanūs.
Laba
Tikrai viskas kas iš miško ir kvapą, ir skonį kitokį turi man taip patinka tokios visos žolinės arbatos nebegeriu jokių juodų/žalių ir kitokių, o ir kava jau be kofeino senatvė
Tikrai viskas kas iš miško ir kvapą, ir skonį kitokį turi man taip patinka tokios visos žolinės arbatos nebegeriu jokių juodų/žalių ir kitokių, o ir kava jau be kofeino senatvė
Labas rytas.
Aš vis vaikams renku žoleles.Marti net į UK vežasi.Va tik su mažuoju šiemet bus liūdna tikrai nesiveš į USA.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.