Labas rytas.
Na mažoji vakar apsigynė bakalaurą-10.O taip bijojo. Dabar ieškosi darbo geresnio.
Karšta laršta,ypač penktame aukšte,kalbinu mb važiuoti sodybon miegoti,ten langinės uždarytos,bus vėsu.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Laba
Šaunuolė tavo mergaitė man visais tavo vaikais žaviuosi, Ingrida
Bet ir karštis varginantis darbe ventiliatorių pasistatėm, tai šiandien nors kiek gaiviau. Ką tik nulijo gal 10 lašų per 30 s, tai gal kad tik drėgmės orui pridėjo, bet kai tokia pekla, tai ne ką geriau
Baigiasi mano sesija, darbe kiek lengviau, jau tuoj visi atostogų režimu gyvensim. Ir aš jau planuoju atostogas, tik dar nežinau kiek jų imti ar dvi, ar tris savaites na, bus matyt, dar yra laiko pagalvoti.
Šaunuolė tavo mergaitė man visais tavo vaikais žaviuosi, Ingrida
Bet ir karštis varginantis darbe ventiliatorių pasistatėm, tai šiandien nors kiek gaiviau. Ką tik nulijo gal 10 lašų per 30 s, tai gal kad tik drėgmės orui pridėjo, bet kai tokia pekla, tai ne ką geriau
Baigiasi mano sesija, darbe kiek lengviau, jau tuoj visi atostogų režimu gyvensim. Ir aš jau planuoju atostogas, tik dar nežinau kiek jų imti ar dvi, ar tris savaites na, bus matyt, dar yra laiko pagalvoti.
miegame sodyboje taipalieku be pusryciu.
penktame aukste pekla miegoti.
tai maudomes ir ilsimes pjaudami zole.
penktame aukste pekla miegoti.
tai maudomes ir ilsimes pjaudami zole.
Ingrida, sodyboje gerai, gaiviau kiek. Namuose neįmanoma pas sesę į viršų net nelipu, penktas aukštas, ten kvėpuoti nėra kuo...
Ar neužklupo liūtis ir škvalas? Pas mus šonu praėjo, visai nieko negavom, tik dar sunkiau kvėpuoti pasidarė, naktį visai ramuma, jokio oro judėjimo, tai seniai taip blogai miegojau. Sakiau emigruosiu į Airiją (ten 15 šilumos, bet man kaip tik būtų), o grįsčiau kai vėl atvėstų kiek
Ar neužklupo liūtis ir škvalas? Pas mus šonu praėjo, visai nieko negavom, tik dar sunkiau kvėpuoti pasidarė, naktį visai ramuma, jokio oro judėjimo, tai seniai taip blogai miegojau. Sakiau emigruosiu į Airiją (ten 15 šilumos, bet man kaip tik būtų), o grįsčiau kai vėl atvėstų kiek
Labas rytas.
Tai va permiegojome šiąnakt mieste-pragaras,pusiau be miego.Sodyboje trūkumas dušo,daugiau visko gana.Tylos,gryno oro............... Stirnos,laukinės bitės drevėje,stebėjimas kaimyno-paukštuko,maitinančio vaikus inkilėlyje.Ir ramuma ramuma...........
Tikiu, kad grįžus iš gamtos namie bus sunku. Jokio gryno oro nors šiandien jau kiek gaiviau bent jau pas mus tik kažin kiek ilgam
Šiandien darbo vasaros šventė, bet nevažiavau. Mokytis reikia, antradienį egzaminas ir gana sudėtingas, dar pas tą pačią dėstytoją magistrinį rašysiu, tai nesinori visai žioplai pasirodyti tai geriau įstatymus paskaitysiu (gal kartais ir prireikti gali ), o ir vėsiau namie
Šiandien darbo vasaros šventė, bet nevažiavau. Mokytis reikia, antradienį egzaminas ir gana sudėtingas, dar pas tą pačią dėstytoją magistrinį rašysiu, tai nesinori visai žioplai pasirodyti tai geriau įstatymus paskaitysiu (gal kartais ir prireikti gali ), o ir vėsiau namie
Labas rytas.
MamaEglute,na tu tikrai stropi studentė.