Ingrida, sveikinimai tavo šauniajai panelei ir tave sveikinu, juk šventė ir tau mažylės gimtadienis
Kaip lekia laikas jau 10 savaičių kaip grįžus, o atrodo ne taip seniai ir grįžau. Kas gi čia belieka iki švenčių.... kitą savaitę jau gruodis...
Kažin kur Aurutė, Bangelė dingusios ? Jos vis dar dažniau pasirodydavo, o dabar visai pražuvo....
Juodasis penktadienis šiandien, eisiu į knygyną, paskambino, kad Silva Rerum 4-ta dalis jau gauta, pasiimsiu, tuo pačiu po parduotuves kiek pavaikščiosiu. Nelabai ko ir reikia, bet ot, vis smalsumą patenkinsiu
Labas vakaras, ištikimiausios
Užvakar Ingrida vaišino mano išsvajotu desertu - krem briule. Taip noriu išmokt jį pagamint. Vis dar nepavyksta tą karamelinę plutelę uždėt
Ne dingus, MamaEgle. Tik darbuos ir buity paskendus . O dar SM grybą pjauna ir paštu priminimų nesiunčia .
Jau reik apie Kalėdas pradėt galvot, dovanėles ruošt... Brandinamą vaisių pyragą jau iškepiau, o kitkas dar laukia...
Mokykloj šiandien sumąstėm manekenų iššūkį filmuot . O jau vaikams kaip patiko Tai dabar reik apruošt, pamontuot. Nepatyrusiai labai jau ilgai einas.
Papasakojau vyrui apie Ingridos uogavimą . Ech, apgailestauja, kad ligos kojas užpuolė. Varytų ir jis miškan. O dabar net nežinom, ar iš vis dar grybaus... uogaus... žvejos...
Rugsėjį kažkiek spanguolių parinko,..
Užvakar Ingrida vaišino mano išsvajotu desertu - krem briule. Taip noriu išmokt jį pagamint. Vis dar nepavyksta tą karamelinę plutelę uždėt
QUOTE(mamaEgle @ 2016 11 25, 15:53)
Kažin kur Aurutė, Bangelė dingusios ? Jos vis dar dažniau pasirodydavo, o dabar visai pražuvo....
Ne dingus, MamaEgle. Tik darbuos ir buity paskendus . O dar SM grybą pjauna ir paštu priminimų nesiunčia .
Jau reik apie Kalėdas pradėt galvot, dovanėles ruošt... Brandinamą vaisių pyragą jau iškepiau, o kitkas dar laukia...
Mokykloj šiandien sumąstėm manekenų iššūkį filmuot . O jau vaikams kaip patiko Tai dabar reik apruošt, pamontuot. Nepatyrusiai labai jau ilgai einas.
QUOTE(IngridaB @ 2016 11 22, 08:50)
Aš vakar dar spanguolių buvau pasirinkti.Uogų yra,tik kad paklydome su mama,gerai miškininkai parvežė iki mašinos, nes juodai jau buvome paklydę. O uogos sunokę,didelės,sultingos,rinkčiau dar ir rinkčiau. Dabar svajonė nuvažiuoti pavasarį po žiemos. Dar ir voveraičių radau.
Papasakojau vyrui apie Ingridos uogavimą . Ech, apgailestauja, kad ligos kojas užpuolė. Varytų ir jis miškan. O dabar net nežinom, ar iš vis dar grybaus... uogaus... žvejos...
Rugsėjį kažkiek spanguolių parinko,..
QUOTE(mamaEgle @ 2016 11 25, 15:53)
Kažin kur Aurutė, Bangelė dingusios ?
Niekur nedingau, kiekvieną vakarą pasižiūriu kas tą dieną pasaulyje atsitiko, ir kuo Ingrida pusryčiams vaišina O parašyti , kad neturiu apie ką rašyti , iš darbo neatleido, tai šiaip taip pabaigiau nugrėbt lapus , namuos irgi nieko naujo.Jau beveik 3 mėnesiai kaip pardavėm karvę, tai tikrai kol kas negerai jaučiuosi, tarsi praradau dalelę savęs Bet pirkti kitą jau B nebepasirašo, daugiau dėl pašaro pasiruošimo, ir kad neturim žemės arčiau nei 3 km.O kai kartą, kol kas tik vieną kartą, pirkau parduotuvėj pieno, tai pardavėja tiesiai pasakė-manai kad pieną perki? Čia tikro pieno nėra, tik vanduo ir pieno milteliai, -tai visai sau susigadinau nuotaiką Ir nors manasis pieninėj dirba, bet į cechą niekas nėr buvę įleidę, jis tik mašinas prižiūri, tai tikrai susimąsčiau koks pienas parduotuvėj.Visąlaik galvojau, kad išseperuoja, kažkiek grietinės nuima, o kas lieka pasterizuoja ir parduoda kaip pieną. Va taip ir gyvenu, kvaršinu galvą sau su visokiom žemiškom problemom.
QUOTE(bangelee @ 2016 11 25, 20:49)
O kai kartą, kol kas tik vieną kartą, pirkau parduotuvėj pieno, tai pardavėja tiesiai pasakė-manai kad pieną perki? Čia tikro pieno nėra, tik vanduo ir pieno milteliai, -tai visai sau susigadinau nuotaiką Ir nors manasis pieninėj dirba, bet į cechą niekas nėr buvę įleidę, jis tik mašinas prižiūri, tai tikrai susimąsčiau koks pienas parduotuvėj.Visąlaik galvojau, kad išseperuoja, kažkiek grietinės nuima, o kas lieka pasterizuoja ir parduoda kaip pieną. Va taip ir gyvenu, kvaršinu galvą sau su visokiom žemiškom problemom.
O aš ir tebegalvoju, kad pieną perku.
Labas rytas.
Mano irgi kalėdinis pyragas jau bręsta nuo mėnesio pradžios,šiemet iš viso anksti iškepiau.Dabar pamatau kur akcijos ir perku jau viską kalėdoms.
Labas rytas
Aš irgi jau Kalėdoms ruošiuosi. Dovanos kaip jau ir visos yra, liko tik valgomas padaryti. Joms dar laiko turiu.
Kaip puošiate namus ir kiemus šventėms, pasidalinkit mintimis.
Aš irgi jau Kalėdoms ruošiuosi. Dovanos kaip jau ir visos yra, liko tik valgomas padaryti. Joms dar laiko turiu.
Kaip puošiate namus ir kiemus šventėms, pasidalinkit mintimis.
Oi, Daidute, šimtas metų, pagaliau pasirodei
O dėl Kalėdų aš esu senamadiška, nepatinka jau dabar pradėt ruoštis.Kieme turim gyvą eglę, puošim bet tik Kūčių dieną, namuos gal gyva bus, tai irgi tik per Kūčias puošiu, ir taip greit nubyra.Nevertinu ir vainiko, nebent jei mažoji sugalvotų padaryti.Bet jai ne tas dabar rūpi, įsimylėjus ligi ausų, tai nelabai tikiu, kad ji iš vis tas Kalėdas atsimintų
Dovanų neturiu ir tai didžiausias galvos skausmas, net nežinau kam ko reikia Anūkams privaloma, o vaikams galvojam gal reikia tiesiog tik keistis dovanom, o ne pirkti kiekvienam.Tada kiekvienam suaugusiam reiktų pirkti tik vieną, bet vieną ir tegausi.Bet taip būtų protingiau, nei pirkti 10 kad ir smulkmenų.Nežinau ar taip pavyks, bet norai kol kas tokie
O dėl Kalėdų aš esu senamadiška, nepatinka jau dabar pradėt ruoštis.Kieme turim gyvą eglę, puošim bet tik Kūčių dieną, namuos gal gyva bus, tai irgi tik per Kūčias puošiu, ir taip greit nubyra.Nevertinu ir vainiko, nebent jei mažoji sugalvotų padaryti.Bet jai ne tas dabar rūpi, įsimylėjus ligi ausų, tai nelabai tikiu, kad ji iš vis tas Kalėdas atsimintų
Dovanų neturiu ir tai didžiausias galvos skausmas, net nežinau kam ko reikia Anūkams privaloma, o vaikams galvojam gal reikia tiesiog tik keistis dovanom, o ne pirkti kiekvienam.Tada kiekvienam suaugusiam reiktų pirkti tik vieną, bet vieną ir tegausi.Bet taip būtų protingiau, nei pirkti 10 kad ir smulkmenų.Nežinau ar taip pavyks, bet norai kol kas tokie
Labas rytas.
Laas rytas,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1929 išleistas pirmasis laikraščio Vilniaus žinios numeris;
1939 pradėjo veikti Vilniaus pedagoginis institutas (dab. Vilniaus pedagoginis universitetas);
1999 Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblis Žuvėdra Vilniuje tapo Lotynų Amerikos sportinių šokių ansamblių pasaulio čempionu.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1095 Popiežius Urbonas II Klermono susirinkime paskelbė Pirmąjį kryžiaus žygį.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1929 išleistas pirmasis laikraščio Vilniaus žinios numeris;
1939 pradėjo veikti Vilniaus pedagoginis institutas (dab. Vilniaus pedagoginis universitetas);
1999 Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblis Žuvėdra Vilniuje tapo Lotynų Amerikos sportinių šokių ansamblių pasaulio čempionu.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1095 Popiežius Urbonas II Klermono susirinkime paskelbė Pirmąjį kryžiaus žygį.
Labas rytas.
Labas baltas rytas
Aš irgi dar pieną bei jo produktus perku manau šneka žmonės bile šnekėti žino nežino, viena ausim kur nugirdo, nuo savęs pridėjo/pagrąžino ir pirmyn Aišku, skirtumas yra tarp naminių ir parduotuvinių (nors naminio/kaimiško sviesto nuo vaikystės nemėgsti močiutė specialiai dėl manęs iš paruodtuvės pirkdavo ), bet tai namie ir šviežesnis produktas, ir sau augintas/darytas, o ir chemijos mažiau reikia, vartotoją iš karto pasiekia, o ne po kelių dienų ar savaitės.
Namų dar nepuošiau, Mamai siūliau važiuoti miesto eglės pažiūrėti, sako anksti dar, kur dar šventės, o jau eglės žiūrėti , tai puošimės arčiau švenčių. Šeštadienį išsiunčiau dovanas dukrai ir MB, o Mamai net nežinau ką. Labai jau nori daugiafunkcinio puodo, tai gal reiks nupirkti dovanų. Gal kuri turite? Kaip jie ir į ką labiau reiktų atkreipti dėmesį? Ir iš vis ar jie paskui naudojami? Ar tik interjero ar spintelės detalė būna ?
Ingrida, kaip mažoji jubiliejų atšventė?
Aš irgi dar pieną bei jo produktus perku manau šneka žmonės bile šnekėti žino nežino, viena ausim kur nugirdo, nuo savęs pridėjo/pagrąžino ir pirmyn Aišku, skirtumas yra tarp naminių ir parduotuvinių (nors naminio/kaimiško sviesto nuo vaikystės nemėgsti močiutė specialiai dėl manęs iš paruodtuvės pirkdavo ), bet tai namie ir šviežesnis produktas, ir sau augintas/darytas, o ir chemijos mažiau reikia, vartotoją iš karto pasiekia, o ne po kelių dienų ar savaitės.
Namų dar nepuošiau, Mamai siūliau važiuoti miesto eglės pažiūrėti, sako anksti dar, kur dar šventės, o jau eglės žiūrėti , tai puošimės arčiau švenčių. Šeštadienį išsiunčiau dovanas dukrai ir MB, o Mamai net nežinau ką. Labai jau nori daugiafunkcinio puodo, tai gal reiks nupirkti dovanų. Gal kuri turite? Kaip jie ir į ką labiau reiktų atkreipti dėmesį? Ir iš vis ar jie paskui naudojami? Ar tik interjero ar spintelės detalė būna ?
Ingrida, kaip mažoji jubiliejų atšventė?
Labas rytas,
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1520 portugalų jūrininkas Ferdinandas Magelanas pasiekė vandenyną, kuris vėliau pavadintas Ramiuoju.
1940 slaptoje NKVD instrukcijoje eperantininkai ir filatelininkai priskirti prie antisovietinių elementų.
1943 Prasidėjo Teherano konferencija pirmasis Stalino, Čerčilio ir Ruzvelto susitikimas.
1974 paskutinis Džono Lenono (John Winston Lennon) pasirodymas scenoje.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1520 portugalų jūrininkas Ferdinandas Magelanas pasiekė vandenyną, kuris vėliau pavadintas Ramiuoju.
1940 slaptoje NKVD instrukcijoje eperantininkai ir filatelininkai priskirti prie antisovietinių elementų.
1943 Prasidėjo Teherano konferencija pirmasis Stalino, Čerčilio ir Ruzvelto susitikimas.
1974 paskutinis Džono Lenono (John Winston Lennon) pasirodymas scenoje.