Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Sveikos,
gal ir šokas netikėtai išgirdus tokią žinią iš vaikų, bet aš net norėčiau, kad manieji taip padarytų.Man nelabai priimtinas tas gyvenimas susimetus skudurus.Nesu davatka, net per Velykas nenuėjau į bažnyčią blush2.gif , bet labai norėčiau turėti tikrus žentus.Tai kaip kažkoks garantas ateičiai.Bent taip manau.Šaunūs tavo vaikai, Ingrida, jau turi dvi tikras marčias, gal ir žentas greit bus tikras mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
MamaEgle į Los Andželą skrenda.Tikisi rasti lietuvių benduomenę. mirksiukas.gif Pažystamos dukra su šeima išskrido rugpjūtį kaip tik ten pat,laimėję žalią kortą.Šiaip marti irgi iš karto tikisi rasti darbą,pernai liepą kai atostogavo,ant juoko pasiieškojo darbo iš karto pasiūlė nuo rytdienos dirbti stilisto asistente.
Bangele,jei ne ta išvyka,neaišku kaip būtų dar?Oi su dukra irgi dar viskas ateityje.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aš dabar kai pagalvoju, tai jei toks požiūris į bendrą gyvenimą metų 30 atgal, tai pirmą kartą tikriausiai net tekėjus nebūčiau schmoll.gif tada apie tokį "pagyvenimą" net minties negalėjo būti. O jei bus lemta išsiskirti nepadės nei štampas pase, nei vaikai schmoll.gif bet kad manieji įteisintų savo bendrą gyvenimą kartu, norėtųsi, tegul nors ir taip tyliai kaip Ingridos jaunėlis padarė.

Ingrida, yra puiki lietuvių bendruomenė Los Angele. Tikrai ras dūšiai mielos veiklos. Žiūrėk, po metų skrisite vaikų aplankyti į Kaliforniją wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif su praejusiom Sv Velykom jus ir jusu seimas 4u.gif

MamaEgle, su praejusiu gimtadieniu 4u.gif

Ingrida, sekmes vaikams 4u.gif

Nepastebejau kur visos tos iseigines pasidejo. Orai pas mus labai geri buvo. Kaip pagal uzsakyma biggrin.gif daug darbu sode pasidarem. Pasisodinau 5 bulves, braskes i lysve sukisau, 2 obelis pasodinom. Va, dabar lauksim derliaus biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Tai kad MamaEgle jie tik metams gaus darbo vizas.Ir dažnai grįš,sakė turi jau bilietus spalį į mano gimtadienį,kalėdoms jau turi bilietus.Rugsėjį grįš dėl LT įmonės.Tai mažoji man atrodo rečiau grįžta iš Vilniaus. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas wub.gif

šaunuoliai kokie kaip susiplanavę viską wub.gif smagu kai vaikai grįžta wub.gif dabar tai suprantu, kaip Mama laukdavo mūsų grįžtančių. Sesės dukra išvažiavus tik keli mėnesiai, pirmadienį parskrenda kelioms savaitėms, tai jau laukiu labiausiai. Maniškė kol kas neplanuoja parskristi, gal aš vasarą nuvažiuosiu pas juos. Ir draugų ten likusių labai pasiilgau.... ax.gif
Atsakyti
Labas,mergaites.Trumpai parašysiu,kad džiaugiuosi už visas,už gerus pokyčius jusų ir vaikų gyvenimuose smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.