Sveikos,
gal ir šokas netikėtai išgirdus tokią žinią iš vaikų, bet aš net norėčiau, kad manieji taip padarytų.Man nelabai priimtinas tas gyvenimas susimetus skudurus.Nesu davatka, net per Velykas nenuėjau į bažnyčią , bet labai norėčiau turėti tikrus žentus.Tai kaip kažkoks garantas ateičiai.Bent taip manau.Šaunūs tavo vaikai, Ingrida, jau turi dvi tikras marčias, gal ir žentas greit bus tikras
Labas rytas.
MamaEgle į Los Andželą skrenda.Tikisi rasti lietuvių benduomenę. Pažystamos dukra su šeima išskrido rugpjūtį kaip tik ten pat,laimėję žalią kortą.Šiaip marti irgi iš karto tikisi rasti darbą,pernai liepą kai atostogavo,ant juoko pasiieškojo darbo iš karto pasiūlė nuo rytdienos dirbti stilisto asistente.
Bangele,jei ne ta išvyka,neaišku kaip būtų dar?Oi su dukra irgi dar viskas ateityje.
Laba
Aš dabar kai pagalvoju, tai jei toks požiūris į bendrą gyvenimą metų 30 atgal, tai pirmą kartą tikriausiai net tekėjus nebūčiau tada apie tokį "pagyvenimą" net minties negalėjo būti. O jei bus lemta išsiskirti nepadės nei štampas pase, nei vaikai bet kad manieji įteisintų savo bendrą gyvenimą kartu, norėtųsi, tegul nors ir taip tyliai kaip Ingridos jaunėlis padarė.
Ingrida, yra puiki lietuvių bendruomenė Los Angele. Tikrai ras dūšiai mielos veiklos. Žiūrėk, po metų skrisite vaikų aplankyti į Kaliforniją
Aš dabar kai pagalvoju, tai jei toks požiūris į bendrą gyvenimą metų 30 atgal, tai pirmą kartą tikriausiai net tekėjus nebūčiau tada apie tokį "pagyvenimą" net minties negalėjo būti. O jei bus lemta išsiskirti nepadės nei štampas pase, nei vaikai bet kad manieji įteisintų savo bendrą gyvenimą kartu, norėtųsi, tegul nors ir taip tyliai kaip Ingridos jaunėlis padarė.
Ingrida, yra puiki lietuvių bendruomenė Los Angele. Tikrai ras dūšiai mielos veiklos. Žiūrėk, po metų skrisite vaikų aplankyti į Kaliforniją
Sveikos su praejusiom Sv Velykom jus ir jusu seimas
MamaEgle, su praejusiu gimtadieniu
Ingrida, sekmes vaikams
Nepastebejau kur visos tos iseigines pasidejo. Orai pas mus labai geri buvo. Kaip pagal uzsakyma daug darbu sode pasidarem. Pasisodinau 5 bulves, braskes i lysve sukisau, 2 obelis pasodinom. Va, dabar lauksim derliaus
MamaEgle, su praejusiu gimtadieniu
Ingrida, sekmes vaikams
Nepastebejau kur visos tos iseigines pasidejo. Orai pas mus labai geri buvo. Kaip pagal uzsakyma daug darbu sode pasidarem. Pasisodinau 5 bulves, braskes i lysve sukisau, 2 obelis pasodinom. Va, dabar lauksim derliaus
Labas rytas.
Labas
šaunuoliai kokie kaip susiplanavę viską smagu kai vaikai grįžta dabar tai suprantu, kaip Mama laukdavo mūsų grįžtančių. Sesės dukra išvažiavus tik keli mėnesiai, pirmadienį parskrenda kelioms savaitėms, tai jau laukiu labiausiai. Maniškė kol kas neplanuoja parskristi, gal aš vasarą nuvažiuosiu pas juos. Ir draugų ten likusių labai pasiilgau....
šaunuoliai kokie kaip susiplanavę viską smagu kai vaikai grįžta dabar tai suprantu, kaip Mama laukdavo mūsų grįžtančių. Sesės dukra išvažiavus tik keli mėnesiai, pirmadienį parskrenda kelioms savaitėms, tai jau laukiu labiausiai. Maniškė kol kas neplanuoja parskristi, gal aš vasarą nuvažiuosiu pas juos. Ir draugų ten likusių labai pasiilgau....
Labas,mergaites.Trumpai parašysiu,kad džiaugiuosi už visas,už gerus pokyčius jusų ir vaikų gyvenimuose
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.