Ne, mes niekada nebalsuojam nezinom gerai zmoniu, tai ir nebalsuojam uz nieka. Manau, kad balsuot, reikia gyvent toj salyje Mes issiregistre is lt seniai jau.
Labas rytas.
Ingrida, atrodo net kvapą jaučiu alyvų
Visuose rinkimuose dalyvavau kol gyvenau ne Lt. Nuo Lietuvos niekada per daug nebuvome nutolę, visada žinojome kas ir kaip. O ir renkame ne vietinę valdžią (kurios tikrai negali rinkti gyvenantys ne Lt), todėl manau, kad tai yra visų pilietinė pareiga dalyvauti rinkimuose. Tuo labiau, kad šį kartą ir klausimas itin svarbus išvykusiems - Lt pilietybės išsaugojimas. Todėl ne Lietuvoje gyvenantys tikrai turėtų aktyviai dalyvauti rinkimuose ir išsakyti savo nuomonę.
QUOTE(*nova* @ 2019 03 20, 20:32)
Ne, mes niekada nebalsuojam nezinom gerai zmoniu, tai ir nebalsuojam uz nieka. Manau, kad balsuot, reikia gyvent toj salyje Mes issiregistre is lt seniai jau.
Visuose rinkimuose dalyvavau kol gyvenau ne Lt. Nuo Lietuvos niekada per daug nebuvome nutolę, visada žinojome kas ir kaip. O ir renkame ne vietinę valdžią (kurios tikrai negali rinkti gyvenantys ne Lt), todėl manau, kad tai yra visų pilietinė pareiga dalyvauti rinkimuose. Tuo labiau, kad šį kartą ir klausimas itin svarbus išvykusiems - Lt pilietybės išsaugojimas. Todėl ne Lietuvoje gyvenantys tikrai turėtų aktyviai dalyvauti rinkimuose ir išsakyti savo nuomonę.
Labas rytas.
Zoana,sveika. Ne visos mes čia anūkų turime.
Iš kokio miesto esi?
QUOTE(Zoana2013 @ 2019 03 21, 15:31)
Sveikos. Aptikau šią temą +-45, pagalvojau, o visai gal nieko, kavos ar arbatos pagersim virtualiai . Nesu močiutė, esu mama, gana mažo dar vaiko Gražios Jums dienos
Sveika, Zoana Kiek tavo mažyliui? Iš kur pati esi? Kaip Ingrida sakė, mūsų čia visokių yra ir močiučių, ir ne. Aš irgi dar ne ir artimoje ateityje dar nenusimato
Atšilo nors kiek, tik kad vėjas baisiai šaltas. Mama jau ant kapų susiruošus šiandien buvo, gal pavyko atkalbėti, kad nevažiuotų šiandien, ryt nuvešiu. Nes būna ką sugalvoja, tą ir padaro. Ir ką tu jai....
Labas rytas
Zoana, sveika as ne mociute dar, bet jau taip noretusi ...
Zoana, sveika as ne mociute dar, bet jau taip noretusi ...
Labas rytas.
Labas rytas.
Kad prisikabino liga.Gaila tokių orų,namie sėdėti.
Sveikos
Kokios gražios nuotraukos, taip ir norisi pasidaryti kavos, pasiimti kažką skanaus šalia, šiltai įsitaisyti....
Mano dukrai 5 metai. Taip jau gavosi, kad susilaukiau jos būdama 40. Su pirmu vyru nesigavo, o su antru pavyko iš kart
Kuo gyvenate? Kas jums įdomu? Gal įdomų filmą pažiūrėjote? Gal lankėtės kažkur ir nustebino kažkas?
Sveikos
Zoana, ana savaite buvau Lietuvoj. Su mama buvom teatre, ziurejom Paselusiu moteru ispazintis - labai patiko
O jus, kokiam mieste gyvenate?
Zoana, ana savaite buvau Lietuvoj. Su mama buvom teatre, ziurejom Paselusiu moteru ispazintis - labai patiko
O jus, kokiam mieste gyvenate?
Labas rytas.
Sergu sergu,niekaip liga nepaleidžia.Tai apie nieką nėra kada galvoti.