Laba
Su pirma pavasario diena Nors pas mus jinai tokia visai žiemiška. Jau vakar šaltas vėjas buvo, ryte ir ledukas ant kelio susidaręs. Visam savaitgaliui sniegą papaišė, tai gal ir į Kaziuką neeisiu šalta, pirkti nieko nepirksiu, o šiaip stumdytis nelabai yra noro.
Ir aš sveikinu su pavasariu Atvirukas kitą kartą
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas
Koks pavasaris pas mus ypač kai už lango lyyyja.....
Neėjau į Kaziuką mokslai baigia užimti visą laisvą laiką, o kai išeini kur nors, tai paskui kaip ir sąžinė graužia, kad va galėjau geriau pasimokyti , o ne kažkur vaikštinėti tačiau namie pasilikus randu ką veikti, vietoj to, kad knygas į rankas paimčiau jau greičiau birželis ir egzaminai, tada pasibaigs paskaitos. Dabar jau tikrai bus paskutiniai mano mokslai, užteks jau
Koks pavasaris pas mus ypač kai už lango lyyyja.....
Neėjau į Kaziuką mokslai baigia užimti visą laisvą laiką, o kai išeini kur nors, tai paskui kaip ir sąžinė graužia, kad va galėjau geriau pasimokyti , o ne kažkur vaikštinėti tačiau namie pasilikus randu ką veikti, vietoj to, kad knygas į rankas paimčiau jau greičiau birželis ir egzaminai, tada pasibaigs paskaitos. Dabar jau tikrai bus paskutiniai mano mokslai, užteks jau
Sveikos
Ir pas mus oras labai atsalo. Vakar ne sunes isvest negalejom i lauka. Kieme tik pora ratu apsuko, ir namo - i silta guoli. labai saltas vejas, lyja... nemalonu
MamaEgle, koks pazystamas jausmas zinau, ka reiskia kai sunku surasti laiko mokslams, kai nelenda niekas i galva...
Ir pas mus oras labai atsalo. Vakar ne sunes isvest negalejom i lauka. Kieme tik pora ratu apsuko, ir namo - i silta guoli. labai saltas vejas, lyja... nemalonu
MamaEgle, koks pazystamas jausmas zinau, ka reiskia kai sunku surasti laiko mokslams, kai nelenda niekas i galva...
Labas rytas.
Labas rytas.Galva kaip puodyne.Jaudinuos. Priejom su dukra išvados,kad neverta remontuoti mano seno namo,geriau keltis gyventi ačiau jos.Ji kaip tik nori investiciją į nek.turtą daryti,.Sako,mamyte,tai nors tvarkingai dar pagyvensi Taigi,meteliai-du ir tapsiu vilniete Nerimas tame,kad reikia jau sukauptą turtą mažinti... Gal kam reikia naujos,40 metų palaikytos,baltos patalynes?
QUOTE(amarrile @ 2019 03 05, 07:12)
Labas rytas.Galva kaip puodyne.Jaudinuos. Priejom su dukra išvados,kad neverta remontuoti mano seno namo,geriau keltis gyventi ačiau jos.Ji kaip tik nori investiciją į nek.turtą daryti,.Sako,mamyte,tai nors tvarkingai dar pagyvensi Taigi,meteliai-du ir tapsiu vilniete Nerimas tame,kad reikia jau sukauptą turtą mažinti... Gal kam reikia naujos,40 metų palaikytos,baltos patalynes?
Amarrile, smagu bus salia dukros gyvent. Ar beda kokia, ar kas - ji salia 40 metu islaikyta patalyne tikriausiai mereškuota dar grozis neispasakytas buvo tokiu patalyniu
QUOTE(amarrile @ 2019 03 05, 10:12)
Su tuo mažinimu tai sunku.... vis širdį skauda išmesti, vis gaila, vis atrodo kad dar prireiks, panaudosi ar šiaip daiktas brangus kaip atsiminimas..... Nors jie padėti būna kažkur toli toli giliai giliai ir net nepajudinami nematomi būna metais ar dešimtmečiais. Bet užtat kaimynės būsim didėja mūsų vilniečių gretos
QUOTE(*nova* @ 2019 03 05, 10:30)
Amarrile, smagu bus salia dukros gyvent. Ar beda kokia, ar kas - ji salia 40 metu islaikyta patalyne tikriausiai mereškuota dar grozis neispasakytas buvo tokiu patalyniu
Mereškuotom gal dar daugiau metų būtų ne 40. Čia jau labiau mūsų močiučių tie grožiai Tos visos baltos tarybinių laikų, kai gaudavo ir viską į spintą dėdavo, tai kraičiui, tai dovanom, tai "tegul būna, paskui galiu negauti"
Aš kalbu aoie visiškai''naujas'',nedevetas, su etiketėm dar. Sese sake priglaus porą. o persikraustymas gali užtrukti,jei nuo sklypo prades vaikai. Bet išvada viena kita jau yra-neskiepyti medžių,,gal nebesodinti šilauogių it t.t.